æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vanvittig hurtig respons!
Vanvittig hurtig respons!
Kontaktede Waveposter på instagram, om de havde mulighed for at lave et album min yndlingskunstner som plakat. Der gik lige prÊcis 3 dage, så kunne jeg bestille!
Fint produkt og hurtig levering ð
Virkelig god og hurtig og grundig service
Virkelig god og hurtig service. Lytter til ens råd og Þnsker og lyn hurtig levering. Kan kun anbefales!
Fede plakater og god service
Fede plakater. Er der problemer svarer de med det samme!
Fremragende service
Manglede en gave til min sÞster, som efter jeg viste hende hjemmesiden Þnskede sig en plakat med Stormzy Heavy Is the Head (som ikke var lavet endnu). Jeg kontaktede derfor hjemmesidens ejere, som uden tÞven gik med til at producere netop denne plakat fra start. Undervejs i processen blev jeg holdt opdateret på udviklingen, og da plakaten var fÊrdigudviklet, fik jeg muligheden for at acceptere eller afslå det fÊrdige produkt. Jeg accepterede naturligvis, og modtog plakaten hurtigt 2 dage efter. Super oplevelse og fede plakater!
Sygt god service
Mega fed kundeservice og helt overskuelige priser
Perfekt plakat til min aesthetic
Dag til dag levering, og en super lÊkker kvalitets plakat!
Super hurtig levering og hjÊlpsom
Super hurtig levering og hjÊlpsom, hÞflig og effektiv service!
Forslog et album til en plakat og denâŠ
Forslog et album til en plakat og de udgav den så et par uger efter. Fantastisk service! Super glad.
LÊkker kvalitet og hurtig levering
LÊkker kvalitet og hurtig levering.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Waveposter.dk
Kom nÊste dag jeg bestilte plakaten
Kom nÊste dag jeg bestilte plakaten, og god kvalitet!!
Jeg fik min plakat Travis ScottâŠ
Jeg fik min plakat Travis Scott Jackboys kun 2 dage efter ordren blev lagt. Er overrasket over kvaliteten, så vil helt klart anbefale det til andre.
Håber der kommer nye slags plakater på et tidspunkt
Super tilfreds
Virkelig fed ide, bestilte to plakater, jeg er super tilfreds, de er lige som de skulle vÊre... Leveringen var super hurtigðð»

waveposter.dk ããã®åç