Min 4-Ã¥rige sÞn er begyndt at kalde VallensbÊk bageren for âDet Sure BrÞdâ primÊrt pga den samme gamle sure dame, som jeg kan se andre pÃ¥ denne side ogsÃ¥ har kommenteret. Senest her til morgen,fik jeg... ãã£ãšèŠã
I dag om formiddag den 23 juli 2024 har jeg vÊret ude at handle, og medarbejderen med sort hÃ¥r rÞrte ved brÞdet og kagerne uden at tage handsker pÃ¥ eller i det mindste bruge en tang. Da jeg ba... ãã£ãšèŠã
Dette er Hvidovre afdelingen⊠Altid brÞd i topklasse. Smager fantastiskððŒ. Deres flÞdekager derimod, er en helt anden historieâŠ. De smager af absolut INGENTING! Eller rettere, den flÞdeskum der er... ãã£ãšèŠã
Var inde for at kÞbe morgebolle og sandwich til frokost . Men endte med kun at kÞbe morgenbolle, pga den sure bager dame der tog imod bestillingen, havde en grim attitude. Gad ikke at bruge flere peng... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Toppen af kvalitet starter fra bunden. Hos Det Gyldne BrÞd mener vi, at en bager - bager selv. Vores kunder skal tilbydes friskbagte varer bagt med hjerte og sjÊl i overensstemmelse med god bagertradition. Vi arbejder fleksibelt i bageriet, o...
Lystrupvej 236, 8520, Lystrup, ãã³ããŒã¯
- detgyldnebroed.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Daggammel tÞr Waleskringle - til fuld pris hos Det Gyldne BrÞd
Jeg var inviteret til eftermiddagskaffe hos venner, som havde kÞbt en waleskringle med flÞdeskum hos Det Gyldne BrÞd på Vejlegårdsvej 41. Det er jo den eneste rigtige bager i vores område, når man lige ser bort fra Lagkagehuset som er vanvittigt dyrt og derfor ikke velegnet for os pensionister. Det Gyldne brÞd er lidt billigere og sådan set det eneste alternativ i nÊrområdet, hvis man ikke vil tage til takke med discountforretningernes bake-off koncept.
Kringlen sÃ¥ festlig ud, men desvÊrre var det kun synet der var OK! Selve kringlen var TÃR; meget tÞr. At den sÃ¥ var fyldt med for meget flÞdeskum og for lidt creme er jo en smagssag - men at tage fuld pris for kringle der helt tydeligt skulle have vÊret solgt igÃ¥r (eller mÃ¥ske i forgÃ¥rs) det er skammeligt.
Vores vÊrtinde beslutter da også at klage og kontakter forretningen telefonisk dagen efter. Det fik hun desvÊrre ikke meget ud af - for at gÞre en lang historie kort - det blev konstateret, at sådan er det hos "Det Gyldne BrÞd" på Vejlegårdsvej 41 i VallensbÊk Strand. Det er bagermesterens politik at man skal sÊlge daggammelt brÞd til fuld pris! Ingen undskyldning, beklagelse, dekort eller tilbud om ny kage! Hvilket heller ikke ville have hjulpet - oplevelsen og forventningen var jo Þdelagt allerede dagen fÞr! Så vores vÊrtinde kunne blot meddele at de så nu havde mistet en kunde.
Dette beslutter jeg sÃ¥ ogsÃ¥, idet jeg mener, at bagerbrÞd i dag er sÃ¥ dyrt at man som kunde MÃ
kunne forvente at kvaliteten altid er helt i top.