Ver van weg blijven. Na contact via WhatsApp gaf de monteur aan dat hij dezelfde avond nog langs kon komen. Ter plaatse heeft hij kort aan de buitenunit gewerkt en concludeerde vervolgens dat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik kon makkelijk online reserveren. Vaatwasser was stuk. Nog dezelfde dag kon er iemand komen. Communicatie over aankomsttijd was duidelijk. Technieker was kundig, vriendelijk en werkte snel en proper... もっと見る
Top kerel!!! Ik kon niet slapen, stuur hem om twee uur ‘s nachts een bericht… hij antwoordt onmiddellijk en… de volgende dag hier op het afgesproken uur. Airco onmiddellijk gemaakt. Zoveel firma’s... もっと見る
Corekte service afspraken goed nageleefd,herstelling was vrij moeilijk gezien de warme temperatuur toch fijn afgewerkt. Kortom heel vriendelijke en vlotte samenwerking. Word aanbevolen bij vrienden... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 37%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ze zijn zo snel langs gekomen en snel…
Ze zijn zo snel langs gekomen en snel het probleem opgelost

Snelle service
Snelle service, microgolf startte niet meer, snelle reactie. Snel opgeloste, proper werk.

dewitgoedreparateur.be からの回答
Gisteren gebeld en vandaag zijn ze de…
Gisteren gebeld en vandaag zijn ze de droogkast komen maken. Vriendelijke mens,en snel gerepareerd..
ik ben een tevreden klant! Een aanrader als u aperturen stuk zijn.

dewitgoedreparateur.be からの回答
Super service pompe à l’arrêt
Super service pompe à l’arrêt, et maintenant tout fonctionne

dewitgoedreparateur.be からの回答
Ik contacteerde deze technieker voor…
Ik contacteerde deze technieker voor een herstelling van mijn koelkast. Hij kwam zijn afspraken correct na en voerde een grondige analyse uit. Na de diagnose was hij eerlijk genoeg om aan te geven dat hij niet 100% zeker was of de koelkast volledig hersteld kon worden. Hij beloofde mij een terugbetaling indien de herstelling niet mogelijk bleek.
Uiteindelijk kon het toestel helaas niet gerepareerd worden, maar de technieker kwam zijn belofte perfect na en zorgde voor de afgesproken terugbetaling.
Eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar. Daarom geef ik hem 4 sterren. ⭐⭐⭐⭐

Zeer vlugge opvolging
Zeer vlugge opvolging, vriendelijke omgang en vlugge anticipatie en uitleg.

Zeer snel afgehandeld
Zeer snel afgehandeld, meteen mij terug gecontacteerd en dezelfde dag nog hersteld!

dewitgoedreparateur.be からの回答
Ik dacht dat mijn koelkast helemaal …
Ik dacht dat mijn koelkast helemaal kapot was maar hij heeft hem toch kunnen fixed. De communicatie was goed,hij werkt snel en efficient.

Niet doen!
Pluspunt: snelle service
Minpunten: de technieker kon geen Nederlands, Frans of Engels. Dat maakte het zeer moeilijk om elkaar te verstaan. Zijn diagnosestelling van de kapotte vaatwasser was eerst verkeerd want na het steken van een nieuwe motor bleek hij toch nog niet te werken... Veel werkuren betaald voor niks. Daarna speurde hij verder, steeds in contact met zijn collega's in een taal die ik niet begreep. Uiteindelijk was ik 150€ armer (duur interventie 80minuten) en werkte de vaatwasser nog steeds niet. Er zou iets moeten besteld worden, daar kreeg ik nadien informatie over. Ook dat was zeer duur.
Ik weet dat ik bij een oude vaatwasser geen mirakels licht verwachten, maar de kostprijs en de onmogelijkheid verstaanbaar te kunnen communiceren met elkaar maakt dat ik toch echt deze lage score terecht vind.

dewitgoedreparateur.be からの回答
Het werk was goed en perfect afgewerkt
Het werk was goed en perfect afgewerkt, de service was snel en de prijzen waren goed.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。