DEX Rozen レビュー 871

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De rozen voor de verjaardag van mijn vrouw staan na 3 weken - en 2x 350kilometer reizen naar de camping - nog steeds fleurig te shinen!!!

5つ星のうち5の評価

Mooie kwaliteit rozen, goede service qua afspraak maken, afhalen en verzorging van het boeket. Echt een mooi cadeau on te geven 🌹

5つ星のうち5の評価

Prachtige rozen, vriendelijk geholpen ook via de WhatsApp. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie!

企業情報

1. 花屋
  2. 花の宅配
  3. 花市場

当該企業による記述

DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooie verse rozen. Niet duur

De rozen van De. Zijn mooi en vers
Hij maakt er mooi boeket van

2026年1月24日

DEX Rozen からの回答

Mooi om te horen Joyce, bedankt voor het nemen van de moeite om een leuke review te posten. Tot ziens

5つ星のうち5の評価

Uitstekend rozen en een uitstekende service

Uitstekende rozen. Op zaterdag 17 januari 50 stuks samen met mijn dochter bij DEX rozen opgehaald. Wat een top rozen!! En dinsdag nog 30 rozen bij Dex rozen opgehaald. Verser dan vers.En een uitstekende service. De ene dag besteld, de volgende dag kan je ze al ophalen. Zeker een aanrader om hier je rozen te kopen. En ik kan het weten, ik heb mijn master in de bloemsierkunst.

2026年1月20日

DEX Rozen からの回答

Wow, fantastisch om te horen, zeker van een expert. Onze dank is groot.

Mooie kwaliteit rozen

Ik haal al een paar jaar rozen bij DEX.
Altijd goed geregeld en mooie rozen die lang staan. Een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

2026年1月9日

DEX Rozen からの回答

Daar worden we heel blij van Melanie, en we hopen je nog heel lang als klant te mogen hebben

5つ星のうち5の評価

Mooie rozen voor een mooie prijs

Mooie rozen voor een mooie prijs…rozen waren vers en mooi in knop…

2025年10月24日

DEX Rozen からの回答

Dank je Ed, en we hopen dat je er nog lang van mag genieten

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit, goede afspraken.

De rozen stonden klaar na afspraak. Super makkelijk te regelen via de website. Ze staan nu, bijna 2 weken later, nog steeds prachtig. We rijden er graag voor om.

2025年10月5日

DEX Rozen からの回答

Geweldig om te horen dat de rozen na twee weken nog mooi staan. Bij ons gaat alles zo vers als mogelijk de deur uit en het doet ons dan goed dat dit ook tot uiting komt bij onze klanten. Graag tot ziens

Geweldige service!

Geweldige service!! 100 rozen stonden klaar voor mijn jarige moeder , en ze werden ook nog voor mij netjes in de vaas gezet en in de auto geplaatst! Mooie kwaliteit! Echt een top bedrijf ! Nogmaals bedankt voor de service!!

2025年10月1日

DEX Rozen からの回答

Noh, hier worden we helemaal een beetje verlegen van. Super bedankt voor je lieve review 😉

5つ星のうち4の評価

Rozen staan na ern week nog mooi.

Rozen staan na ern week nog mooi.
Bloemen waren mooi bestelling lag klaar. Ze waren alleen vergeten het op te delen zoals gevraagd. Maar dit was erg snel opgelost.

2025年9月27日

DEX Rozen からの回答

Bedankt voor je review Karin. Het was megadruk met alle bestellingen maar gelukkig hebben we het opdelen nog last minute voor je kunnen doen, sorry voor het ongemak en voor de minuut wachttijd daarvoor. We zien je graag weer terug.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。