Zoals altijd (en dat is al lang) uitermate tevreden over de producten en leveringen. Ga vooral zo door!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tijdje geleden schreef ik review over kleuren van een bestelde painting die er niet bij zaten. Heb 2 x gemaild maar kreeg geen reactie. Wat schetste mijn verbazing dat vandaag de ontbrekende steent... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JÀtteroligt nÀr diamantmÃ¥lningarna kommer. Men jag tycker det Àr jÀttetrist att man numera har symboler istÀllet för nummer numrerad 1 Àr 1 och 2 Àr 2 och efter 9 kunde man börja med alfabetet eller... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Slechte ervaring gehad, maar moet nu erkennen dat het bedrijf volledig de zaak heeft recht getrokken. Excuses zijn gemaakt. Was een misdruk die gelijk omgeruild had moeten worden. Zaak naar behoren... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oplichting
Slechte levering, pakket erg laat.
Bedrijf dat graag geld wil verdienen, maar de service is verweg(chinees),
Pakket was niet compleet
, zou een verrassing ingangen? Geen idee wat t is ziet niet in mijn pakket.
Je betaald een bedrag, waarvoor je bij andere leveranciers veel meer krijgt, namens snelheid,goede kwaliteit, service.
Kortom ga niet met happy diamond painting,diamondpainting Expert, en waarschijnlijk nog meerdere die werken uit Utrecht.
Voor eenieder die er over denkt om ietsâŠ
Voor eenieder die er over denkt om iets bij de Diamond Painting Expert te bestellen wil ik zeker niet onze ervaring met dit "bedrijf" onthouden. Na inmiddels 8 maanden is onze initiële bestelling van 18 oktober 2020 op 30 mei 2021 nog steeds niet compleet en hebben we het gevoel dat alle klachten compleet genegeerd worden. Op vragen met betrekking tot de ontbrekende spullen wordt niet gereageerd, tenzij het over ontbrekende steentjes gaat (en ja, bij al onze bestelde paintings ontbraken steentjes). Maar zelfs dan worden steentjes van de verkeerde kleur geleverd (ondanks dat de kleuren een standaard code hebben). Bellen heeft geen zin, e-mails worden steevast beantwoord met 'Goh, wat gek/vreemd, ik ga het met mijn partner uitzoeken'. Om vervolgens over te gaan op radiostilte totdat je zelf weer contact opneemt. Er wordt redelijk snel een track-and-trace gestuurd, dat lijkt dus op service. Echter, de leverdatum die er in lijkt te staan is een verwachte aanleverdatum van de pakketdienst die op basis van eerdere ervaringen inschatten. Niet van de leverancier en al helemaal niet van de diamond painting expert. En dat die datum altijd minimaal 30 dagen verder ligt is ook geen verrassing. Dat is blijkbaar de minimale tijd die ze er voor uittrekken (dan wel het maximale wat de pakketdienst verwacht). Merendeel van de tijd duurt het ook daadwerkelijk minimaal zo lang tot het vanuit China verscheept gaat worden. Vraag je na hoe het staat met het overleg met de partner dan krijg je doodleuk een 'nieuwe' track-and-trace die hetzelfde is als de vorige. Zelf wil men allerlei bewijs dat je toch echt wel bij hun besteld hebt, maar er wordt geen bewijs geleverd dat zij iets voor jou hebben gedaan. Dat wordt vakkundig genegeerd. Wanneer je ze wijst op de algemene voorwaarden dan worden die doodleuk veranderd op de site (gelukkig hebben we kopieën van de voorwaarden waarmee we akkoord zijn gegaan).
Dus als je denkt een betrouwbare partner in de Diamond Painting Expert te hebben (een site die binnen 3 maanden na oprichting al meldde dat ze meer dan 39000 tevreden klanten hadden, hoe betrouwbaar is dat), dan kunnen wij je vertellen dat dat niet zo is. Ga gerust op andere sites kijken, want daar is de service en reactie vaak stukken beter (uit eigen ervaring).
Update 20-06-2021: Eindelijk het laatste deel van de bestelling binnen. 8 maanden na bestelling en betaling. Nu nog kijken hoe ze met hun beloftes omgaan.
ik heb 4 lijstjes besteld voor mijnâŠ
ik heb 4 lijstjes besteld voor mijn diamond paintings ik heb er maar 2 ontvangen en ik wacht nu nog steeds op de 2 lijstjes die ik in maart besteld heb deze zijn duur betaald en had bij Alie expres de zelde kunnen kopen voor minder geld ook op mijn mailtjes werd niet veel mee gedaan DUS DAAR NIET KOPEN
Veel te korten
Ik heb een painting Besteld al meer dan en half jaar geleden.
Nu kom ik continu van steeds meer kleuren steentjes te kort. En niet een paar maar best veel. Ze leveren wel netjes na maar ik vind het zeer slecht , 1 kleur oké kan gebeuren maar ik mis echt wel veel kleuren. Dan dan moet je echt wekenlang wachten tot de rest er is.
Daarbij vind ik de painting ook niet heel mooi uitkomen in zân resultaat.
zeker geen tweede keer!
1 februari een bestelling gedaan voor een bso.
Na twee weken nog niets ontvangen en een email gestuurd, waarop ik netjes antwoord kreeg.
De levering kon wel een maand duren.
Meer dan een maand gewacht, track en trace geraadpleegd, er is nog niets gebeurd.
Weer diamond painting (Nicci) een email gestuurd met de vraag hoe het kan dat er na 6 weken nog geen levering in zicht is.
Weer netjes een email terug ontvangen met het bericht dat ze het uit gaat zoeken.
Nu weer een week verder en weer email gestuurd met de vraag hoe het met mijn levering zit.
Dit keer blijft het stil.
Dus maar gebeld, voicemail met de mededeling dat het onmogelijk is om de telefoon te beantwoorden.
Hmmm vraag me af ik ooit nog mijn bestelde sleuterhangers ter waarde van 89,70!!! mag ontvangen.
stelletje laaien lichters
het zijn niks meer dan een stelletje laaien lichters ze beloven je mooie woorden maar komen niks na dit bedrijf is nog geen knip voor de neus waard 2x mail gestuurd en ik krijg gewoon 2x de exacte zelfde mail dus het is gewoon kopieer en plak werk van dit bedrijf ik snap echt niet dat je je zelf kan aan kijken in de spiegel in de ochtend jullie zouden je moeten schamen in de hoek of gewoon flink trap onder jullie reet krijgen
Diamond painting pakket wel gekregen
Diamond painting pakket wel gekregen, maar kleuren zijn slecht. Eigen foto geÃŒpload van de natuur, maar bergen zijn blauw. Dat is niet alleen bij Diamond painting expert ook bij andere webshop. Blijkbaar kennen ze in China alleen maar blauwe bergen zo zonde.
Heel erg slecht!
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dit gedaan!
Op 27/11/2020 besteld. 30/11 bevestiging gekregen dat het verzonden was. Tot daar, prima. Een week later wilden we kijken hoe ver het was, maar konden niks vinden en hebben toen telefonisch contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice. Die is nog geen enkele keer bereikbaar geweest, krijg elke keer voicemail dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Gemaild met de vraag waar onze bestelling bleef. Blijkbaar staat ergens in de algemene voorwaarden dat het 10-30 werkdagen kan duren. En dat we dit in ons achterhoofd moeten houden om , naar hun eigen woorden "onnodig mailverkeer te voorkomen", lekker dan. Wellicht handig als ze dit duidelijker op de website zetten! Ruim 30 dagen later (en we hadden rekening gehouden met de feestdagen en deze dus niet meegeteld) nog steeds niks. In de track & trace konden we zien dat ons pakketje inmiddels al een halve wereldreis had gemaakt en in Amsterdam was aangekomen, eindelijk! Enkele dagen later, nog steeds geen pakketje. Toen we weer de track & trace bekeken bleek dat het weer terug naar afzender was gestuurd! Contact opgenomen via de mail (want, alweer, telefonisch niet bereikbaar) en kregen enkele dagen later de reactie dat ze contact zouden opnemen met hun partner, maar dat dat nog enkele werkdagen kon duren voordat daar antwoord op was. Na een week wachten toch weer zelf gemaild met de vraag hoe het nu zat, want uit zichzelf sturen ze helemaal niks en houden ze je niet op de hoogte. Bleek dat ze nog steeds geen reactie hadden van hun partner. Inmiddels was het al 23 januari. Nog steeds niks gekregen. Dus wij vroegen of we in ieder geval ons geld terug konden krijgen. Maar hierop kregen we de reactie, letterlijk gekopieerd uit de mail: "Helaas is het niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren, sorry. Uw bestelling is al vewerkt. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd." ??? Nadien kregen we een nieuwe track & trace, echter konden ze ons niet vertellen wanneer we het zouden krijgen.
Vandaag, 17-02-2021 hebben we EIN-DE-LIJK ons pakketje binnen. Wat dus oorspronkelijk een cadeau was voor iemand die in december jarig was.
Doe het jezelf niet aan, laat je niet vangen door de mooie verhalen over hun kortingen want het duurt echt een eeuwigheid voordat je wat krijgt.
Op 28 November bestelling geplaatst, 13 February nog geen richt op levering
Op 28 November bestelling geplaatst, niets ontvangen. Wel telkens mailcontact. Olk nieuwe volglink gekregen, maar gebeurt weer niets.
Volgens Nicci die de mailtjes verstuurd komt het goed.
Na bijna 3 maanden en vele mailtjes verder heb ook er geen vertrouwen meer in.
Ik heb gister mijn bestelling thuisâŠ
Ik heb gister mijn bestelling thuis gehad helemaal compleet en alles in orde.
1 ster is nog teveel voor DiamondâŠ
1 ster is nog teveel voor Diamond Painting Expert. Wat een waardeloos bedrijf. Heb 27 november besteld en wacht nog steeds op levering. Mails worden beantwoord met smoesjes: Corona vertraging, adres klopt niet, nieuwe link om bestelling te volgen ( waar vervolgens weer niets gebeurd) Van alles behalve een leverdatum en geld terug kan niet volgens de contactpersoon Nicci omdat ik al besteld heb. Nooit iets kopen bij deze oplichters!
31 oktober een bestelling gedaan aâŠ
31 oktober een bestelling gedaan a â¬77,85. Het 1e deel zou, volgens de track & trace informatie, 20 november geleverd zijn. Niets ontvangen.
Contact gehad en beide pakketten zouden nog onderweg zijn.
Daarna nog 2x contact gehad waar mijn bestelling bleef, wederom werd er gezegd dat het onderweg was.
Afgelopen week nogmaals contact gehad en toen kreeg ik het antwoord dat ik het maar bij de buren moest navragen aangezien alles geleverd is volgens hun informatie. Terwijl ik toch echt lees dat het 2e pakket retour gestuurd is naar Luxemburg.
Nu eis ik mijn geld terug en zeggen zij dat ze deel 1 van de bestelling zullen nabezorgen.
Koop hier aub niets! Je bent je geld kwijt!
In oktober 2020 een bestelling geplaatsâŠ
In oktober 2020 een bestelling geplaats en betaald. ⬠75,50. In de hoop dat ik het kado kon doen voor St.Nicolaas. Staat al sind 3 okt op "Onderweg". Telefonisch geen contact mogelijk. Nu is ben ik 3 maanden verder. Nooit iets gehoord of gezien. De link zegt nog steeds "onderweg" Nou dat komt gewoon nooit meeer. Toch erg zielig dat dat soort lui je oplichten voor ⬠75,00.
Nooit geen zaken doen met deze oplichters.
Geen betrouwbaar bedrijf
Ik heb dezelfde ervaring als de reviews die hieronder staan. In oktober een bestelling gedaan, in november incompleet ontvangen. Men belooft de ontbrekende steentjes z.s.m na te sturen, maar dan ontvang je een track en trace waarin je ziet dat de zending stagneert en China niet uitkomt. Dan vraag je je geld terug en krijg je een nieuwe track en trace en daarvan zie je dat die niet verder komt dan Luxemburg. Men gaat niet in op restitutie. Bespaar jezelf verlies van geld en een hoop negatieve energie over zo'n slechte service. Er zijn heel veel goede webwinkels waarbij je mooie paintings kunt bestellen, maar bestel niet bij Diamond Painting Expert
Eens met de vorige reviews
Eens met de vorige reviews, lange levertijd, klant-onvriendelijke beantwoording van email, en de prijs is echt niet beter dan elders !!
Ik zal hier nooit meer iets bestellen.
Zeer slechte ervaring er mee
Zeer slechte ervaring er mee. De bestelling duurt super lang een aantal maanden op moeten wachten. En toen die eindelijk binnen is klopte het niet. Zit nu alweer een hele tijd te wachten. De vraag om geld terug te krijgen gesteld maar is niet mogelijk. Kijk veder bij andere waar het wel klopt. Maar bestel hier niks
Niet doen!
Helaas te laat deze reviews gelezen dus ik ben er ook ingetrapt... Bestelling 22 november gedaan en pas gisteren gekregen. Naderhand wilde ik de bestelling annuleren maar kreeg ook te horen dat deze al onderweg was, zeer interessant verhaal na een paar uur.. ze sturen gewoon een order naar China en kijken er dan niet meer naar om. Vanwege black friday was mijn artikel opeens 30 euro goedkoper geworden dus gemaild met de vraag naar een oplossing, kreeg weer de reactie dat de bestelling al onderweg was en eigenlijk ook dat ik maar geduld moest hebben zodat onnodig mail contact zou worden voorkomen, hoezo onnodig? wat een klantenservice.. de oplossing om het verschil terug te betalen is niet in hun opgekomen. Ze geven werkelijk niks om de klanten! Ik heb gister gemaild dat ik een slechte recensie ging plaatsen en toen stuurden ze me het retourbeleid gekopieerd in een mailtje terug! Nou die had ik al meteen gelezen en maak me enigszins zorgen om de zin dat ze het kunnen afwijzen als het product niet origineel is etc... Nu is het dus nog afwachten of ok ÃŒberhaupt mijn geld nog terugzie... Les geleerd! Eerst trust pilot checken en nooit meer hiervan bestellen!!
KOOP HIER NIET!!!!
Voor mijn moeder een daimond painting schilderijtje gekocht voor sinterklaas. Deze begin november gekocht er van uitgaant dat ik het dan wel optijd voor sinterklaas binnen zou hebben, maar helaas niet dus. Heb er verschillende mailtjes naar toe gezonden om te vragen of ze mij de datum konden vertellen wanneer het geleverd zou worden. Maar helaas ik kreeg te horen dat ik maar geduld moest hebben ivm de corona. Nou wat een smoes. daarop wilde ik mijn geld terug want wat heb ik aan een cadeau wat niet optijd geleverd wordt. maar naar het geld kon ik fluiten want ik had al een track and tracecode (ja 20 dagen geleden al maar ik verstuur heel wat pakketten voor mijn werk en er is echt nog nooit een pakket meer dan drie dagen onderweg geweest. Dus een grote onzin wat hun verkopen). Nu Heb ik hem vanmiddag door de brievenbus geduwd gekregen in een plastic zakje, en de kwaliteit is ronduit slecht. Ik heb voor deze oplichters daarom ook geen enkel goed woord en adviseer ik iedereen KOOP HIER NIET!!!
Bestelling geplaatst op 02/11/2020
Bestelling geplaatst op 02/11/2020. Zou in Luik zijn aangekomen op 24/11. Vandaag (02/12) krijg ik via de tracking te zien dat mijn pakket de 26e geleverd zou zijn, niet dus. Schandalige service
Ongelooflijk slecht bedrijf!!!!
Eigenlijk de zelfde ervaring zoals in voorgaande reviews.
Maanden geleden een diamond painting kerstboompje besteld, geleverd gekregen maar zonder steentjes en andere toebehoren.
Na een klacht ingedient te hebben per mail kreeg ik de vraag hoeveel steentjes er ontbraken..
Het is hun product en mij wordt gevraagd om het te analyseren..
Er zou een nieuw pakket opgestuurd worden, maar u raadt het al, niet dus..
Verzendstatus van begin juli blijft ongewijzigd, uiteraard volgens dit bedrijf te wijten aan corona.
Op het verzoek om geld terug te storten krijg je helemaal geen reactie...
Alleen tig mailtjes per week over hoeveel korting je kunt krijgen op laat ik het zeggen dikke lucht!
Mensen trap niet in dit bedrijf!!!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã