レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

2 commandes toujours en attente depuis plus d'un mois et lorsque vous écrivez à leur courriel support, le courriel est renvoyé mentionnant que ce site a refusé ma demande.

5぀星のうち4の評䟡

Duurde lang. Praktisch onbereikbaar over e-mail & telefoon (geen reactie en e.o.a. US based nummer wat default naar voicemail). Tussentijdse communicatie (status updates) was non-existent. Uiteinde... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Leuke paintings maar helaas zoals sommigen komen een paar steentjes te kort gemailt en nooit meer wat van gehoord. Ze wegen de steentjes, maar er zitten teveel slecht afgewerkte stukken in, waardoor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Voor mijn moeders verjaardag op 9 januari een diamond painting van een eigen foto besteld. Per mail gevraagd naar de levertijd, geen antwoord gekregen. Nogmaals gevraagd, idem. 2 februari binnengekre... もっず芋る

1.7

(1,094)

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Onbetrouwbaar

Op 10 september besteld en betaald. Nog steeds niets ontvangen. Ze reageren niet op gelijk welke vorm van communicatie. Mijn inziens : niet te vertrouwen.

2023幎10月6日

Diamondpaintingkits!

Vandaag 01 oktober mijn geld terug ontvangen.

Bestelling geplaatst en betaald maar de bestelling wordt niet afgerond. Email gestuurd met bewijs van betaling, maar krijg geen reactie. Waardeloos.....

2023幎9月19日
5぀星のうち1の評䟡

Let op met dit bedrijf: geen Nederlands bedrijf!

Let op met dit bedrijf! Op de site lijkt het een Nederlands bedrijf en zeggen ze dat ze binnen een week leveren. Dit klopt niet! Levertijd is 1,5-2 weken. Ze reageren op de mail met automatische berichten en gaan niet in op je klacht/vraag. Je kunt net zo goed bij AliExpress bestellen, goedkoper en dezelfde spullen.

2023幎9月7日

Incommunicado - BESTEL NIET OP DEZE SITE

Bestelling gedaan op 13/8/23.
Contact opgenomen op 16/8/23 : geen antwoord
Contact opgenomen op 19/8/23 met de vraag tot terugbetaling : geen antwoord
update 28/9/23:
contact opgenomen samen met ECC: geen reactie en ook niets ontvangen.

De site doet of het een Nederlandse site is maar is gevestigd in Portugal.

Ik heb nu een klacht ingediend bij ECC

Ik raad iedereen aan die problemen ondervinden bij bestellingen op deze site om een klacht in te dienen bij ECC van je land:
(European Consumer Centres Network: ECC Net)

2023幎8月30日

Niet bestellen hier!

Niet bestellen hier!
Had ik deze reviews allemaal maar gelezen voordat ik een bestelling plaatste.
Ook ik ben mijn geld kwijt en geen enkele reactie op diverse mailtjes en berichten via hun contactformulieren.
Nul sterren zou beter zijn geweest!

2023幎8月5日

Diamant painting besteld

Diamant painting besteld. Deze zou de volgende dag in huis zijn. Helaas 11 dgn verder niets ontvangen. Lees nu de reviews denk dat ik ze niet meer krijg. Diverse mails gestuurd en je krijgt reactie is onderweg en nog even wachten.

Nooit meer bestellen bij dit bedrijf

2023幎7月29日

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf ...3 mails gestuurd waar de daimant paintings blijven, aangezien ze mooi adverteren, binnen 48 uur binnen. Ja het geld hebben ze binnen 48 sec binnen...
Geen respons terug op mails.. maar heb wel een dochter die bijna in de brievenbus ligt elke dag omdat ze met smart zit tewachten. Dus bestel daar nooit meer...

2023幎7月28日

Niets ontvangen

Volgens de track&trace zou dit geleverd zijn maar ik ontving niets. In elke mail wordt verwezen naar de transporteur. Deze meldde dat er vertraging was maar na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Volgens mij is mijn order verloren gegaan waarbij de leverancier verantwoordelijk blijft. Ik bestelde immers bij hen, niet bij de transporteur. Een onbetrouwbare firma hier dus

2023幎7月1日

Geld weg!!!!!

Had een bestelling gedaan kwam niet dus bij een betrouwbare site nieuwe besteld, eindelijk kwam deze bestelling toch nog dus had ik er 2 . De ene afgemaakt en de ander van de deze site mee begonnen( trouwens op Trustpilot melding van deze oplichters) nu ben even op weg en kom tot de ontdekking dat meer dan de helft van de steentjes mis. Bellen naar hun hoef je niet te doen krijg je iemand in Portugal en terug sturen moet naar Melbourne Australië dus weg geld en kun steentjes bijbestellen. Dus iedereen die dit leest NIET IK HERHAAL NIET op deze site bestellen nadat ik die bestelling heb gekregen kwamen er mails dat ik mijn ervaring op Trustpilot moest veranderen dus bij deze een update van dit "bedrijf" . Kom trouwens tot de ontdekking dat dit bedrijf met 2 namen handelt diydiamondspainting.nl en Diamond Painting kids mag dat? Want ze doen alletwee hetzelfde OPLICHTING!!!!!!!!!

2023幎7月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ