äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedrijfsomschrijving Boxspring Gelderland Boxspring Gelderland is dé specialist in luxe, comfortabele en betaalbare boxsprings op maat. Vanuit onze eigen Nederlandse fabriek maken wij boxsprings volledig naar wens, zodat iedere klant een bed krijgt dat perfect past bij zijn of haar slaapcomfort, interieur en budget. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan boxsprings, elektrische boxsprings, opbergboxsprings, hoog-laag boxsprings, kinderboxsprings, matrassen en toppers. Dankzij onze eigen productie kunnen wij snel schakelen, maatwerk leveren en hoogwaardige kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs. U koopt rechtstreeks bij de bron, zonder onnodige tussenpartijen. In onze showrooms in Veenendaal en Wormerveer helpen wij u persoonlijk bij het samenstellen van uw ideale bed. U kunt verschillende matrassen, toppers, stoffen, kleuren en modellen zelf bekijken en proefliggen. Met meer dan 500 stoffen en kleuren is er altijd een boxspring die perfect aansluit bij uw slaapkamer. Of u nu zoekt naar een luxe boxspring in Gelderland, een elektrische boxspring op maat, een boxspring met opbergruimte, een hoog-laag bed of een compleet nieuw bed met matras en topper: bij Boxspring Gelderland bent u aan het juiste adres. Wij combineren Nederlands vakmanschap met persoonlijke service, snelle levering en scherpe prijzen. Wij geloven dat goed slapen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom bieden wij maatwerk boxsprings voor ieder budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit, comfort en uitstraling. Bezoek één van onze showrooms en ervaar zelf waarom steeds meer klanten kiezen voor Boxspring Gelderland.
Groeneveldselaan 45, 3903 AX, Veenendaal, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Verleden week een boxspring gekocht,
Op een deskundige adviseur..
Bed netjes thuis gebracht,en geïnstalleerd.
vriendelijke personeel ga zo door..top top

Boxspring Gelderland ããã®åç
Mensen die nu hun geld hebben bewaard.
Die kunnen nu profiteren van vriendelijke deskundige
Adviseur.
Die weet op alles raad
Super bedrijf. Top bedrijf.

Boxspring Gelderland ããã®åç
Heel hartelijk ontvangen in de showroom. Voor onze dochter een mooi bed gekocht, ze namen echt de tijd voor haar om alles goed af te stemmen. Hoofdbord is op maat gemaakt, het geheel is prachtig in haar slaapkamer. We misten 2 pootjes, maar konden we zo ophalen in de winkel.
Het matras voor onze andere dochter ontbrak bij de levering, maar was er toen ik de pootjes ging halen en kon ik meenemen.
Wij zijn tevreden en onze dochters slapen heerlijk. Korte levertijd en goede service. Speciale Dank aan de chauffeur die het boven bracht, topper.
Als je een mooi bed zoekt, dan zeker hier gaan kijken.

Boxspring Gelderland ããã®åç
Wat een fijne ervaring bij dit bedrijf. Super vriendelijk en eerlijk geholpen. Een goed advies gehad en super snelle levering van onze boxspring. En wat een service!!!! Het dekbed bleek nog niet tegelijk met het bed geleverd te kunnen worden. Alle moeite is gedaan om de vertegenwoordiger te contacten en ja hoor dezelfde dag mochten we ook ons bestelde dekbed ophalen! Een dikke 10 en we bevelen Boxspring Gelderland Veenendaal dan ook van harte aan! Stef en Ingrid van den Berg Amersfoort

Boxspring Gelderland ããã®åç
Wij konden niet kiezen door het enorme aanbod en de prijzen die variëren van enkele honderden tot tienduizenden euroâs voor een boxspring. Dus gisteren na weer een spraakwaterval van zijn âbijna burenâ die ook bedden verkopen, was het fijn om rustig koffie te drinken met Thijs van boxspring Gelderland. Na de koffie stelde hij maar 6 vragen. En toen was ons bed samengesteld! Zo simpel kan het dus zijn! 6 vragen beantwoorden! Heel fijn en vakkundig geholpen. En nog voor het komende weekend geleverd!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Vakkundig geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de vier bedden. Het hele gezin slaapt heerlijk!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Onlangs een boxspring gekocht bij Boxspring Gelderland en echt supertevreden over het hele traject. In de showroom in Wormerveer goed en eerlijk geholpen door Randy zonder opdringerig verkooppraatje. Er werd echt meegedacht over comfort, uitstraling en welke boxspring het beste bij mijn wensen paste.
De kwaliteit van de boxspring is top. Het ligcomfort is een wereld van verschil en je merkt direct dat er gebruik wordt gemaakt van goede materialen. Ook de afwerking en uitstraling zijn erg luxe. Levering verliep netjes en op tijd, en alles werd professioneel gemonteerd.
Wat ik vooral sterk vond is dat ze veel kennis hebben van matrassen, boxsprings en slaapcomfort. Zoek je een luxe boxspring in Wormerveer of omgeving, dan is Boxspring Gelderland absoluut een aanrader. Goede service, mooie showroom en kwaliteit waar je echt wat aan hebt.
Fantastische ervaring bij Boxspring Gelderland! Vanaf het eerste contact super vriendelijk geholpen en echt goed advies gekregen zonder opdringerig te zijn. De keuze was groot en we konden alles rustig uitproberen. Onze nieuwe boxspring ligt heerlijk en de kwaliteit is echt top â slapen nog nooit zo goed gehad! Levering was netjes op tijd en de bezorgers waren professioneel en zorgvuldig. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfort, goede service en kwaliteit!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Ontzettend tevreden met mijn aankoop bij boxspring Gelderland in Veenendaal! Een warm welkom bij binnenkomst en ik ben echt goed, persoonlijk geholpen en er is echt geluisterd naar wat mijn wensen zijn waardoor ik nu mijn perfecte bed heb staan! Echt een aanrader als je opzoekt bent naar kwaliteit, vakmanschap en een echt uniek en gepersonaliseerd bed!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Heel fijn bedrijf Boxspring Gelderland Wormerveer. Wat een leuke mannen bij wie je je meteen thuis voelt en super goede service. Heel blij met onze prachtige bedden, voelt meteen heel goed! Dank Randy, Mick, Oliver!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen bij boxspring Gelderland in Wormerveer. Er is veel keus in kleuren, stoffen en het soort hoofdbord. Leuke jongens, goede communicatie, prettige sfeer. De boxspring is inmiddels netjes geleverd en is heel mooi. Levering in overleg en snel. Al met al service waar je blij van wordt. Een aanrader!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Top service! Had mijn bed snel binnen met vriendelijk personeel.

Boxspring Gelderland ããã®åç
Echt super veel keus uit stoffen, kleuren, maten en matrassen. En dat mét goede begeleiding, waardoor je goed geholpen wordt bij het maken van een keus.
Los hier van, GEWELDIGE bedden⊠super afgeleverd, op afspraak! En ze liggen echt top! Dikke aanrader! Wij zullen Boxspring Gelderland zeker aanbevelen bij ons vrienden en kennissen!

Boxspring Gelderland ããã®åç
Een ontzettend prettige zaak om je bed aan te schaffen. Alles wat we wilden, was mogelijk en dat tegen fatsoenlijk tarief. Geen onmogelijk prijzen omdat je een nachtkastje iets breder wilt, maar zeer schappelijk. Een pluspunt!
De snelle levering; wat was dat top geregeld! Mijn uitgerekende datum naderde en 2,5 week na bestelling (1 dag voor onze baby kwam) werd ons bed al geleverd!
Ook de kleurstalen mochten we even lenen om bijpassend behang uit te zoeken. En dan nog de service dat als je matras naderhand toch niet lekker ligt, je dat mag ruilen. Al met al een bijzonder goede én prettige ervaring!
Bedankt Boxspring Gelderland.

Boxspring Gelderland ããã®åç
Kwamen blanco binnen bij Boxspring Gelderland Veenendaal om ons te oriënteren. Eigen houten bed was gescheurd. Supervriendelijke eigenaresse hielp ons. Zij lichtte ons goed voor. Binnen een uur hadden we een bed uitgezocht. Op haar advies bed 10 cm langer gekocht i.v.m. lengte manlief. Hij is daar heel blij mee. We slapen er nu 2 weken heerlijk op. Lekker stevig zoals wij willen. En supersnel binnen een week geleverd. Alle afval werd netjes meegenomen. Top service. Dank jullie.

Boxspring Gelderland ããã®åç
We hebben een hele fijne boxspring hier gekocht. Slaapt super goed! Service was ook erg goed. Het hoofdbord paste eerst niet door de trapgat. In goed overleg een nieuw hoofdbord besteld dat uit 2 delen bestond. Deze is ook keurig afgeleverd en gemonteerd.

Boxspring Gelderland ããã®åç
Erg blij met onze elektrisch verstelbare boxspring. Dank je wel Jente!
Familie Brouwer

Boxspring Gelderland ããã®åç
Vriendelijk geholpen en echt naar onze wensen geluisterd.. we konden samen snel tot een goede keuze komen, matrassen en kleur van de stof voor het bed.. het werd al snel bezorgd en vakkundig in elkaar gezet! Kortom zeker een aanrader..

Boxspring Gelderland ããã®åç
Wij hebben een bed samengesteld bij boxspring Gelderland en al na 3 weken geleverd gekregen randy je bent een topper ik raad iedereen deze winkel aan groetjes van een hele blije klant

Boxspring Gelderland ããã®åç
Vandaag onze boxspring gekregen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, snel en accuraat gewerkt. Het ziet er perfect uit.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã