Verkeerd toetsenbord en verkeerde lader geleverd. Ondanks plus minus 10 maal contact geen enkele acties van digoo gezien, niets ontvangen. Volledig onder de maat Ondanks snelle reactie hieronder... もっと見る
企業が回答しました
Helemaal niet tevreden van de service. 7 maanden geleden een GSM toestel gekocht met 2 jaar garantie. Na 4 maanden werkt het toestel niet meer. Toestel moeten op sturen voor garantie 6 weken geleden.... もっと見る
企業が回答しました
Dat is hier precies een beetje 'op goed geluk' laptops kopen. Bij de één is het "fantastische service", bij de ander is het een opeenvolging van mankementen in producten en diensten. Mijn persoonlij... もっと見る
J'ai acheté un MacBook pro en octobre 2018 et suite à de nombreux problèmes graphiques j'ai décidé de l'emmener en réparation en février 2019. Après plus de 3 mois d'attente je reçois à nouveau mon o... もっと見る
Actief sinds 2011 als speciaalzaak voor nieuwe en refurbished toestellen. Door onze klantvriendelijke en ervaren team wordt je altijd professioneel geholpen! Klanten kunnen onze fysieke winkel bezoeken of online bestellen via onze webshop met gratis levering in België en Nederland. We hopen je snel te zien op onze webshop of in ons kantoor!
Eindgracht 3, 3600, Genk, ベルギー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Waiting on a refund for 10 months now. Rubish quality and aftersale.
After I made a purchase there and filed a complaint, there was no further communication. It seems that only a lawyer can help now.
Camera does not get a signal and nothing works. Rubbish
Very bad experience with this company,absolute rubbish, support nothing
De app die ik heb voor mijn honden camera werkt ineens niet meer! De app sluit direct af wanneer ik het open. Niks bekend over updates of iets dergelijks. Kan het niet eens meer vinden in de app-store. Heel handig een camera dat niet werkt!
This company is unprofessional. Over 60% of their products are defective. They threaten and prosecute companies who write bad reviews for the right reasons. They write fake reviews about people and companies who have had bad experiences with them
this company is a scammer who does not ship the laptops I ordered. when I tried to contact them they deleted the mail and there was no way to contact them. I ordered ten HP laptops normally I would start legal action however the costs outweigh the benefits. So I warn everyone who wants to order something never sent the money before the order arrived.
Regards,
Lez
i bought 5 Netbooks - got products, but different keyboard layouts, different hdd size, not FullHD, like in description, no reaction from "support", so never again
Slechte service, kan windows niet updaten want zij geven je de correcte codes niet mee.Je breng je laptop binnen en formateren alles en 2 maanden later zit je met hetzelfde probleem en antwoord NIEMAND meer op je mails...schandalig!!!! Hopelijk helpt dit om antwoord te krijgen!!!!
Zeer slechte service, onmogelijk te bereiken. kwaliteit van de toestellen ondermaats.
Opgelet DIEVEN
Laptop besteld op 28/4/20 na enkele weken nog niks ontvangen gebeld en was volgens hun fout post op 15/5 mail ontvangen toestel niet meer in stock terugbetaling aangevraagd en na 3 maal bellen nog steeds geen terugbetaling ontvangen heb nu FOD en gerechtelijke politie ingelicht voor internetfraude we wachten af
Laptop besteld op 16/04
Geen feedback, enkel status van betaling.
laptop in goede staat. Er mocht eventueel wel vermeld worden dar er een barstje zit op de cover van de laptop. levertijd was 10 dagen ipv 1-3 dagen (in coronacrisis)
Na 4 maanden batterij al stuk... geen garantie hierop... kan niet.
Correcte afhandeling en snelle reactie op vragen via mail. Top!
Laptop gekocht en op foto leek alles dik in orde maar bij levering gezien dat touchpad los zat. Direct gemeld en foto's doorgestuurd naar digoo maar nooit geen reactie op gekregen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。