Endnu en klaphat organisation under det danske styre. FÞrste pris i dumhed pÃ¥ VM plan. Hvordan pokker kan det lade sig gÞre at man introducere et system som nÊrmest en borger adgang til at administrer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
d.d. Nu virker de digitale postlÞsninger ikke igen, igen. MÃ¥ske skulle Digitaliseringsstyrelsen se, at fÃ¥ bare E boks til at kÞrer optimalt inden de finder pÃ¥ nye finurlige postlÞsninger. Man... ãã£ãšèŠã
Hvorfor var det lige at Nemid skulle skiftes ud med MitID..? LÊnge skal man da lede efter en omgang ringere IT'Diarré Skidtet virker jo ikke optimalt. Jeg fÃ¥r ikke engang nogen godkendelse n... ãã£ãšèŠã
Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte - alting fejler bare! Har spildt en halv time pÃ¥ at forsÞge at overfÞre et belÞb via Netbank. FÞrst problemer med at logge pÃ¥ Netbanken med MitId, sÃ¥ problemer med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hverdagen er digital. Vi tweeter om #digdk og hvordan vores medarbejdere hver dag arbejder for en bedre offentlig sektor.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er et forfÊrdeligt styk uforskammetâŠ
Det er et forfÊrdeligt styk uforskammet legetÞj.
Selv når jeg opretter det så fungere den ikke ordenligt.
Nu har I låst flere tusindvis af kunder ud af jeres system baseret på jeres dårligt handlinger.
Jeg NÃGTER at bruge det der, lad mig behold mit NemID!!!
Skal nok bare skifte bank.
MitID...
MitID.... Det er simpelthen en uforskammethed overfor borgerne.
Udvikling = Nedgradering
Hvad sker der, hvorfor kan det ikke bare laves ordentligt i fÞrste forsÞg?
Det er SÃ
skandalÞst at der altid skal vÊre så mange problemer med digital udvikling i DK.
MITID ER ENDNU EN SKANDALÃS IDE FRAâŠ
MITID ER ENDNU EN SKANDALÃS IDE FRA STATEN
Digitaliseringsstyrelsen kan give andre aktÞrer mulighed for at spÊrre dine konti og andre livsnÞdvendige funktioner???
WHAT??
MitId forlanger, at vi skal vide noget om andre Landes lovgivninger idet, at vi accepterer dette når vi siger Ja tak til MitId.
WHAT??
MitId er igen et vÊrktÞj til kontrol af Borgernes FRIHEDSRETTIGHEDER!
Hvorfor skal MitId have adgang til alt på ens telefon??????
Det bliver som i KINA.
Du kontrolleres i, hvad du kÞber, hvor meget du kÞber og hvad du MÃ
kÞbe og hvornår.
Det er et meget grimt vÊrktÞj Staten her har anskaffet sig, at presse ned over den almindelige Dansker!
Hvilke af Statens indkÞbte IT systemer skal vi have TILLID til????
Ingen for de virker ad H...... til!!!!
NOK ER NOK !!!
STATEN ER FORTABT OG VI MED HVIS VI SIGER JA TAK TIL DET bip MitId!!!
NEJ TAK HERFRA!!!!
Nej tak til mit id!!
Nej tak til mit id!!! Det er det nye, social credit score som iÞvrigt bliver brugt i Kina. Lad os beholde vores kontanter og hermed vores frihed!
Ubegribelig elendig kundeservice
Ubegribelig elendig kundeservice for alle, der ikke har en telefon, der kan scanne... Man tror jo det er lÞgn ð€®
Jeg er evigt trÊt af det konstanteâŠ
Jeg er evigt trÊt af det konstante nonsense med at opdatere og centraliserer. NemID var slemt nok, men nu skal i kraftedme have pas og kÞrekort oplyst, for at jeg kan få lov til at betale en vandregning.
Vil i have en blodprÞve nÊste gang, så kalder vi det KammeratID
Det virker engang imellem hvis man erâŠ
Det virker engang imellem hvis man er heldig, det er jeg ikke!!
GennemfÞrt dårligt...
SMS modtages fra MitID: "Din kodeviser er midlertidigt spÊrret i 60 minutter grundet engangskode indtastet forkert for mange gange."
Ny SMS: Din adgangskode er midlertidigt spÊrret grundet for mange forkerte forsÞg. Brug for hjÊlp? Ring til MitID support..."
Godt, gedigent vrÞvl! Min kodeviser ligger her foran mig, den har ikke vÊret brugt i flere dage. Og jeg har ikke så meget som overvejet at benytte den. Men nu er jeg ganske rigtigt forment adgang til alle steder, der ulykkeligvis er hoppet på vognen og overgået til MitID. Er der en voksen til stede hos Digitaliseringsstyrelsen?
Og glem den med at "ringe til support", livet er for kort til at henslÊbe timer i telefonkÞen for derefter at opleve, at forbindelsen bliver afbrudt. Det er ikke fÞrste gang, MitID har givet mig problemer. Noget så ringe skal man lede lÊnge efter!
Jeg kaster op hvor frustrerende ringeâŠ
Jeg kaster op hvor frustrerende ringe det er..
Endnu en der ville give jer NULâŠ
Endnu en der ville give jer NUL stjerner, I er komplet uduelige, hvad med at ansÊtte nogle privatansatte, det ville sikkert hjÊlpe.
Noget så simpelt som at sende een besked på, at der er post fra det offentlige, kan ikke lade sig gÞre, på 6 dage har jeg fået 7 mail og 7 sms, på at der ligger eet brev til mig, DET SAMME BREV, uduelige dilettanter
Det kan vel anmeldes som SPAM
Hvis jeg kunne give 0 stjerner villeâŠ
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg have valgt 0.
Magen til non fungerende system, skal man lede lÊnge efter.
Har aldrig vÊret udsat for noget lignende! :-(
MF og resten af det uduelige folketing må simpelthen tage sig sammen, og stoppe deres prÞven på at få indsigt og magt i en borgers liv. :(
NUL stjerner
I krÊnker sgu menneskerettighederne med jeres l**** uduelige MitID ! Al vigtig netadgang gang nu ikke tilgåes. Men jeg sender bare mine regninger videre til jer!!!
En stjerne fordi jeg ikke lader mig gÃ¥âŠ
En stjerne fordi jeg ikke lader mig gå på af, at jeg hverken kan logge på hos lÊgen, banken, sundhed.dk med det nye MitID... har forsÞgt mig gennem de sidste to timer, noget tyder på at systemet ikke kan klare spidsbelastninger ... mangler i Þvrigt information om, at der er forstyrrelse i driften ...
Det her er den mest hjernedÞde lÞsning.
Man skulle tro at det er en mongol som har lavet dette system. Jeg kan så ikke komme ind på min netbank igen.
Inkompetente fjolser
Nu er MitID NEDE IGEN!!!!
Nu er MitID NEDE IGEN!!!!
Sidste dag pÃ¥ mÃ¥neden, hvor man skal overfÞre penge osv. Det er jo SYGT. KOM SÃ
TILBAGE TIL NemID!! Og det kan KUN gå for langsomt.
Staten bÞr få ALLE penge tilbage for hvad de har brugt på det MiTID system.
TÃNK JER DOG OM!
You've got a really shi**y procedureâŠ
You've got a really shi**y procedure with a requirement of bringing a witness in order to get the new MitID when living abroad.
You are like a criminal gang - "you can only join if someone else can reference you".
I brought my swedish passport, ID, proof of address and still you require a witness who can confirm who I am.
They told me to contact you over at Medborgarservice in Vesterbro Copenhagen.
They said that I should ask someone from my working place to join me and be my witness lol. My colleagues don't want to skip their work because you chose to suck...
What a terrible experience...
mindst brugervenligt system jeg harâŠ
mindst brugervenligt system jeg har vÊre udsat for....ingen hjÊlp at hente og ingen forklaring...er det virkelig 2022? Der er vidst sparet for meget!!!!
Ville gerne have givet minus 5!!!
Mit id er lige til at s.....i bÞvletâŠ
Mit id er lige til at s.....i bÞvlet besvÊrligt uoverskueligt og ingen support.den vil ikke aceptere emailadresse mm ð¡ð¡
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ