dinApoteker.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har i dag oprettet mig pÃ¥ dinApoteker.dk. For at bestille receptpligtig medicin, skal man indtaste sit cpr-nummer. Det har jeg nu forsÞgt ca. 10 gange. Hver gang modtager jeg denne besked: "Der er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for fÞrste gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... もっず芋る

Man kan ikke rette i mÊngde i indkÞbskurven. Ikke sÃ¥ overskueligt mht recepter. IndkÞbskurven blev tÞmt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke sÞges frem pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lÃ¥ pakken i postkassen med en ekstra portoregning pÃ¥ 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bÞr man sgu da have... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン薬局
  2. 薬局

dinApoteker.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale dÞgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale dÞgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en rÊkke apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lÊgemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du sÞge på tvÊrs af alle apotekslagrene. Så behÞves du kun at sÞge et sted.

Vi lÊgger lÞbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskÞrhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

たあたあ

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Utrolig nemt og bekvemt at bestille

Utrolig nemt og bekvemt at bestille varer online. Hurtig ekspedition og levering. Jeg giver kun 4 stjerner fordi at GLS ikke leverede pakken på vores adresse som ellers var aftalt, men leverede den til pakkeshop i stedet for.

2023幎8月22日

Hej Carsten
Tak for den fine anmeldelse. Det gÞr os glade.
Vi skal dog lige have styr på det med leveringen. Vil du ikke ringe til os på 3841 1003, så vi kan finde ud af, hvor fejlen er opstået.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen - nÊste gang med korrekt levering.

Perfekt

Billigt, hurtigt, perfekt. Kan varmt anbefales

2023幎8月26日

Hej Rene
Tak for din fine anmeldelse. Anbefal os endelig til andre. En af grundene til vores skarpe priser, er at vi ikke bruger penge på fx TV reklamer :-)

Dag til dag levering

Dag til dag levering , super godt ..

2023幎8月23日

Hej Tommy
Ja, i Þjeblikket når vi at sende over 90% af alle ordrer samme dag og derfor har du pakken dagen efter.

Nemt at bestille

Nemt at bestille
God indpakning .
Jeg har vÊret i apotek for at kÞbe jerne C tabletter, men de har ikke, derfor prÞver jeg at se på net og Jeg er glad for at kunne bestille tabletter hos jer.
Tusind tak

2023幎8月13日

Hej Khanistha.
Tak for din fine anmeldelse. Ja, vi har lidt Jern C endnu og jeg tror vi er de sidste i Danmark.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Super fin og effektiv service

Super fin og effektiv service. Både lynhurtig ordrebekrÊftelse og lynhurtig levering, nu 2 gange fra Egtved Apotek.

2023幎7月11日

Hej Karin.
Ja, vi kan hjÊlpe både lokalt og nationalt. Med mere 90 apoteker over hele Danmark kan vi klare det meste.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Super god service og man får sine vare

Super god service og man får sine vare hurtigt keep up the god work🌝

2023幎7月11日

Hej Jens.
Det vil vi da gÞre. Godt at hÞre vi også kan levere hurtigt hen over sommeren, for der har vÊret mere travlt end normalt.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Godt udvalg, rigtig pris, lynhurtig levering!

2023幎7月6日

Hej Arne.
Sådan! Det er vi glade for at hÞre. Der må have vÊret god plads på vejene, så buddet kunne komme frem hurtigt.

Nemt, hurtigt og sikkert

Min sÞn får medicin, som ikke er standard varer på vores apotek. Bruger derfor ofte DinApoteker, da det oftest er sen aften, jeg lige kommer i tanke om, at det er ved at vÊre på tide at bestille nyt.
Hurtig forsendelse og glas med piller virkelig forsvarligt pakket ind.

2023幎7月7日

Hej Mette.
Det er lige sådan det skal vÊre. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer igen.

Fungerer ikke for os

Vi kan bare ikke få det til at fungere 9 ud af 10 gange. 🥵
Vi betragter ellers os selv som habile til at benytte elektroniske vÊrktÞjer.

2023幎7月5日

Hej Jonna
Tak for anmeldelsen. Den kunne vi godt tÊnke os var lidt bedre. Ind imellem kan teknikken drille - det gÊlder både vores side, men også alle de systemer den skal tale sammen med fx MitID.
Vil du ikke ringe eller skrive direkte til vores nationale support, så vi kan hjÊlpe dig. 3841 1003 eller support@dinApoteker.dk.

Det bliver ikke bedre.

Nemt at bestille.
Lynhurtig levering
Korrekt vare og en hilsen i pakken. Det bliver ikke bedre.

2023幎7月4日

Hej Lone
Tak for din fine anmeldelse. Det er vi stolte og glade for. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Hurtig dag til dag levering

Hurtig dag til dag levering, og varen er som forventet.

2023幎7月4日

Hej Per.
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Godt at hÞre alt gik som det skulle.

Nemt og meget hurtigt👍

Nemt og meget hurtigt👍
Kan anbefales.

2023幎6月30日

Hej Helle.
Tak for den fine anmeldelse. Og dejligt at vide, det gik hurtigt. Så kan det jo betale sig, at vi gÞr os umage hver dag.
Og anbefal os gerne - vidt og bredt :-)
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Hurtig sending og havde pinex junior

Hurtig sending og havde pinex junior som var det jeg kom for, der var endda smagsprÞver med af tyggetabletter til min sÞn

2023幎6月29日

Hej Amands.
Tak for din fine anmeldelse. Og godt vi havde varen på lager. Skulle en vare vÊre gået i restordre, har man på vores side også mulighed for at sÞge på +90 andre apotekslagre over hele landet.

Super hurtig levering

Der gik 1 1/2 dÞgn fra bestilling til jeg hentede pakken i pakkeboksen - super hurtig levering

2023幎6月28日

Hej Fie.
Så kÞrer det hele jo som det skal. Godt at vide. Og tak for du tog dig tid til at fortÊlle os det.

God oplevelse

God hjemmeside, god pris, hurtig levering. Lige som en god handel bÞr vÊre😀👍

2023幎6月23日

Hej Svenning.
Tak for den fine anmeldelse. Det kan vi jo ikke Þnske os meget bedre.
Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

God kÞbsoplevelse

Lynhurtig levering. Konkurrencedygtige på prisen.
God kÞbsoplevelse :o)

2023幎6月1日

Hej Niels
Det var dejligt at hÞre. Tak for anmeldelsen. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen.
Mvh Peter, dinApoteker.dk

Ok hurtig levering og fine priser

Ok hurtig levering og fine priser, men når man bestiller medicinsk udstyr må det gerne pakkes forsvarligt.

2023幎6月20日

Hej Troels
Har du vÊret i kontakt med vores kundeservice?
support@dinapoteker.dk eller 3841 1003.