dinApoteker.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har i dag oprettet mig pÃ¥ dinApoteker.dk. For at bestille receptpligtig medicin, skal man indtaste sit cpr-nummer. Det har jeg nu forsÞgt ca. 10 gange. Hver gang modtager jeg denne besked: "Der er... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for fÞrste gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Man kan ikke rette i mÊngde i indkÞbskurven. Ikke sÃ¥ overskueligt mht recepter. IndkÞbskurven blev tÞmt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke sÞges frem pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lÃ¥ pakken i postkassen med en ekstra portoregning pÃ¥ 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bÞr man sgu da have... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン薬局
  2. 薬局

dinApoteker.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale dÞgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale dÞgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en rÊkke apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lÊgemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du sÞge på tvÊrs af alle apotekslagrene. Så behÞves du kun at sÞge et sted.

Vi lÊgger lÞbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskÞrhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser, billigere end andre. Hurtig levering, kun to dage!

Håndskrevet seddel, som faktisk gjorde jeg tog mig tid til en anmeldelse. ForsÊtter i med den gode service og priser, vender jeg tilbage (:

2023幎3月24日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Nicolaj. Så glÊder vi os da til at hjÊlpe dig igen.
mvh Peter, dinApoteker.dk

5぀星のうち1の評䟡

De lyver og fyldte mig med lÞgn på lÞgn.

Bestiller lÞrdag..får mail tirsdag, om at pakken nu er afsendt med GLS.
Onsdag lidt over middag, ringer jeg for at bede om pakke nr. hos GLS, så jeg kan lave en Track and Trace på pakken, så jeg kunne se hvor langt den var.
Så får jeg en forklaring, om at de ikke modtager noget tracking nr fra GLS, da jeg bliver stram og siger at det var noget sludder, og selvfÞlgelig havde de et nr. Så Blev jeg sat på hold...lÊnge...
Hun kom retur med et pakke nr. Og fastholder at de HAR sendt pakken.
GLSŽs tracking side fortÊller at der er lavet en pakkelabel, men at der ikke er modtaget en pakke hos GLS. Jeg kontakter GLS for at hÞre om der skulle vÊre tale om en fejl. GLS oplyser at det er der, med garanti IKKE, de har ikke modtaget nogen pakke.
Jeg kiggere på min netbank, der er ikke trukket noget. Altså har de ikke sendt den.
Jeg ringer igen, da hun egentligt havde lovet at ringe tilbage.
Jeg fortÊller at jeg har talt med GLS, som bekrÊftede at de ikke havde pakken.
Hun fastholder at den er afsendt.
Jeg spÞrger om de ikke fakturerer når de afsender en vare? Det svarer hun jo, selvfÞlgelig.
Jeg oplyser at der ikke er lavet et trÊk på min konto, men selv der, påstås det at pakken var afsendt.
Jeg bad så om at hun annullerede ordren, og sende en skriftlig bekrÊftelse på at det var gjort, hvortil hun svarede, at det kunne hun ikke selv, men at hun ville sende det videre. (talt med Pia)
Jeg kan absolut IKKE anbefale NOGEN at bruge dette firma.

2023幎3月22日

KÊre Thomas
Tak for din anmeldelse. Den kunne vi godt have Þnsket os var noget bedre.
Vi har gennemgået sagen og må erkende at mange ting ikke kÞrte som de skulle, bl.a. blev afhentningen af pakken forsinket. Det har desvÊrre betydet, at din pakke har vÊret for lang tid undervejs.
Mine medarbejdere har svaret, så godt de kunne, ud fra den indsigt de har i fejlsÞgning.
Vi oplever sjÊldent disse problemer og derfor er ikke alle medarbejde rutineret i at fejlsÞge. Det fÞlger vi selvfÞlgelig op på.
Du er velkommen til at ringe og tale med mig i dag, torsdag d. 23/3, hvis det kan hjÊlpe noget.
Jeg skal igen beklage mange gange.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Ikke sidste gang jeg handler her.

2023幎3月22日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Heino. Dejligt det gik hurtigt og var nemt. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

God service.

God og hurtigt service.
Henrik Amager

2023幎3月21日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Henrik. Godt du kunne lide vores service. Det motiverer os til at gÞre det lige så godt i morgen.

Let, enkelt og hurtigt.

Fik modtaget en personlig besked og det var rart

dinApoteker.dk からの回答

Hej Younis. Ja, det er bare helt almindeligt apotekspersonale der håndterer din ordre. Når du ikke står foran os, kan vi jo skrive det vil gerne vil sige.

Dinapoteker leveret super hurtigt

Dinapoteker leveret super hurtigt bestilt sÞndag og leveret tirsdag. Super behjÊlpelige hvis man har spÞrgsmål i chatten og det var rart at det rent faktisk var en person der svarede og ikke en bot. Hvad mere kan man be om?

dinApoteker.dk からの回答

Hej Simon. Fedt at det hele virkede. Ja, vi prioriterer at det er rigtig levende apotekspersonale du chatter med, skriver mails med eller ringer til. Vi prioriterer dog også at holde fri ind i mellem, så sÞndag kan der opstå lidt kÞ på chatten, men du slap :-)
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen.

Super nemt og hurtigt

Let at komme rundt i webshoppen, hurtig bestilling af varerne, varer bestilt sÞndag aften, leveret ved dÞren tirsdag formiddag. Kan klart anbefales!

dinApoteker.dk からの回答

Hej Benny. Så kÞrer vores logistik jo som det skal. Dejligt at hÞre. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig snart igen.

5぀星のうち5の評䟡

Det var let at bestille mine varer

Det var let at bestille mine varer, og de blev leveret rimeligt hurtigt.

dinApoteker.dk からの回答

Hej Gert. Ja, vi forsÞger at sende ud dag-til-dag. Ind i mellem kan ordren krydse fragtmandens deadline eller vi kan have meget travlt. Så snart vi har booket en forsendelse til dig, kan du fÞlge den med Track-n-trace.

5぀星のうち5の評䟡

Let at bestille medicinen som hurtigt

Let at bestille medicinen som hurtigt blev leveret til pakkeboksen. IÞvrigt fik jeg en pÃ¥mindelse forinden om at mit tilskud var ved at udlÞbe, sÃ¥ jeg kunne nÃ¥ at fÃ¥ det med det hÞjeste tilskud. SUPER SERVICE OG ENKELT AT BRUGE. 😀

Hej Berit.
Ja, vi kan lidt mere end blot at sende medicin. Du har oprettet en profil på dinApoteker.dk og det låser op til denne service med tilskudspåmindelse.

5぀星のうち5の評䟡

Det er bare så nemt at få sine

Det er bare så nemt at få sine bestillinger på recept. Jeg har brugt Din apoteker fÞr, og gÞr det gerne igen. Fri for at stå i kÞ på apoteket i byen.

Hej Tina
Ja, vi kan både klare en forsendelse med en fragtmand, sende dine vare ud med apotekets bud mange steder i landet eller gÞre din ordre klar til afhentning i butikken. Du bestemmer selv.

Hurtigt og god handel

Hurtigt og god handel. Kunne hentes indenfor 24 timer på posthus

2023幎3月2日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Ole. Hold da op - det gik hurtigt. Det kan vi nok desvÊrre ikke love sker hver gang, men vi prÞver.

5぀星のうち5の評䟡

godt udvalg til gode priser

Godt udvalg til gode priser.

2023幎1月30日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Ingeborg - ja udvalget er på ca. 14.000 varer. Det er både medicin og andre apoteksvarer. Vi er glade for du synes om priserne.

Gode priser

Gode priser, levering inden for 24 timer, solid pakke - min bedste anbefaling

2023幎2月24日

dinApoteker.dk からの回答

KÊre ANBJ. Godt at hÞre pakken nåede sikkert frem og ganske hurtigt. Mange gange kan vi klare det inden for 24 timer, men hen over weekend og helligdage, kan der gå lidt lÊngere tid.
mvh Peter, dinApoteker.dk

Nemt👏🏻

Nemt👏🏻
Hurtigt 👍🏻og billigt👏🏻

2023幎2月23日

Hej Dorrith
Dejligt at hÞre du er tilfreds.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig en anden gang.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。