dinApoteker.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har i dag oprettet mig pÃ¥ dinApoteker.dk. For at bestille receptpligtig medicin, skal man indtaste sit cpr-nummer. Det har jeg nu forsÞgt ca. 10 gange. Hver gang modtager jeg denne besked: "Der er... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for fÞrste gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Man kan ikke rette i mÊngde i indkÞbskurven. Ikke sÃ¥ overskueligt mht recepter. IndkÞbskurven blev tÞmt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke sÞges frem pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte online med hjemmelevering - pris 45 kr. Tre dage senere lÃ¥ pakken i postkassen med en ekstra portoregning pÃ¥ 100 kr. fordi pakken var underfrankeret. Som online-biks bÞr man sgu da have... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン薬局
  2. 薬局

dinApoteker.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

din Sundhed - din Medicin dinApoteker.dk

Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale dÞgnet rundt.

Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.

Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale dÞgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.

Hos dinApoteker.dk samarbejder en rÊkke apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik

Skulle dit lÊgemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du sÞge på tvÊrs af alle apotekslagrene. Så behÞves du kun at sÞge et sted.

Vi lÊgger lÞbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskÞrhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk

連絡先

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Hurtigt ekspedition.

Hurtigt ekspedition.
Dog problemer med at gennemfÞre ordre, så måtte i telefonisk kontakt med firmaet.

2022幎12月22日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Sophia. Godt vi fik lÞst problemet. Ja, ind i mellem så driller teknikken, når man skal have adgang til recepter via MitID eller NemID. Vi er dog på telefonen i almindelig apoteks åbningstid og 24-7 på chatten.

5぀星のうち5の評䟡

Dag til dag levering af receptpligtig

Dag til dag levering af receptpligtig medicin

2023幎1月12日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Per. Ja, ofte kan vi klare en ordre dag til dag. Vi har deadline for samme dags forsendelse omkring kl. 13: Har vi ordren inden da, så har du den nÊste hverdag.

Perfekt

Perfekt. De havde, som de eneste, den Þnskede vare, som blev leveret dagen efter bestilling.

2023幎1月11日

dinApoteker.dk からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Ja, vi er over 90 apoteker der samarbejder, så der altid en god chance for vi kan finde en vare til dig.
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, ikke helt dag til dag men nÊsten 👍👍👍👍
Jeg er yderst tilfreds
Jeg bestilte varen d 09/01 og modtog den d 11/01 tidligt om morgenen

2023幎1月10日

Hej Kirsten.
Er du tilfreds, er vi også tilfreds :-)
Ja, det er ikke altid vi kan få pakken frem på 24 timer, men vi var tÊt på kan jeg se.
Vi satser på du bliver lige så tilfreds nÊste gang du handler hos os.

Nem bestilling - god service - hurtig levering

Nem bestilling. Hurtig levering fra dag til dag. Varen, som ellers er i restordre mange andre steder, var til at få.
Sammen med leveringen var en lille håndskrevet note vedlagt om at vÊre opmÊrksom på at varen er mÊrket med rÞd trekant. Virkelig god personlig service.
Tak. Alle mine anbefalinger.

2023幎1月10日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Henriette. Dejligt at hÞre, at vi både havde varen og at vi fik den ekspederet og sendt hurtigt.
Og ja, vi gÞr os faktisk umage med at e-ordrer bliver håndteret, som hvis du var på en af vores fysiske apoteker. Og spÞrg os gerne, hvis du er i tvivl: Ingen spÞrgsmål er for små - hos dinApoteker.dk

👍 hurtig levering

Jeg fandt hvad jeg ikke kunne finde andre steder og modtog nÊsten med det samme👍

2023幎1月9日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Monica. Det var dejligt vi kunne hjÊlpe. Du kigger på tvÊrs af over 90 apotekers lagre af medicin og andre apotekervarer. Derfor er der en god sandsynlighed for vi kan finde de varer du mangler. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig nÊste gang.

Alt fungerer perfekt

Alt fungerer perfekt, god hjemmeside, hvor bestilling er enkel. Kvik levering, anbefales gerne😄

dinApoteker.dk からの回答

Hej Svend. Hvor er vi glade for din anmeldelse. Vi knokler hele tiden for at få maskineriet til at virke - lige fra fra dit fÞrste besÞg og til du har varen. Så det motiverer jo helt vildt, at du sender så fin en anmeldelse. God weekend.

5぀星のうち4の評䟡

Nemt

Nemt. Men ikke sÊrlig hurtigt

2023幎1月5日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Hanne. Tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre det var nemt at bestille. Jeg kan forstå hastigheden godt kunne vÊre bedre. Det vil vi kigge på. Vi har mange ordrer lige nu, men forsÞger at få alle ordrer afsted samme dag, som vi modtager bestillingen. Dog senest efterfÞlgende hverdag.

5぀星のうち5の評䟡

Camilla tog telefonisk kontakt da hun

Camilla tog telefonisk kontakt da hun kunne se der var dato udfordringer med et enkelt produkt. Dejligt der bliver tÊnkt på om man kan nå at bruge produktet!

2023幎1月2日

dinApoteker.dk からの回答

Ja, der er dygtig faglÊrt personale ind over alle ekspeditioner. Lige som, hvis du besÞger os på et af vores apoteker. Det er din sikkerhed for god lÊgemiddelbehandling.

Varer kommer hurtigt

Varer kommer hurtigt, en god service 🙂

dinApoteker.dk からの回答

Hej Charlotte. Dejligt at hÞre, at du er tillfreds. Vi pakker og sender så vidt muligt samme dag - og vores distributÞr henter inden vi går hjem. Og det ser jo ud til at virke.

God og let hjemmeside

God hjemmeside, let at bestille.
Virkelig hurtig ekspedition. Kan kun anbefales.

dinApoteker.dk からの回答

Hej Michael. Dejligt du er tilfreds. Og fedt at du anbefaler os. Vi har kapacitet til at hjÊlpe flere endnu. mvh Peter, dinApoteker.dk

God service,hurtigt og nemt

2023幎1月2日

dinApoteker.dk からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Henrik. Vi gÞr at, hvad vi kan for at få ordren af sted samme dag, som den kommer ind. Det ser ud til vi lykkes med det :-)
Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Super oplevelse

Super oplevelse og hurtig levering.

2022幎12月27日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Martin. Dejligt at hÞre. Vi håber at kunne gÞre det lige så godt nÊste gang.
Godt nytår.
Med venlig hilsen
Peter, dinApoteker.dk

5぀星のうち3の評䟡

Kunne ikke kÞbe recept medicin

Kunne ikke kÞbe recept medicin, selvom jeg var logget om.
Talte med en ansat men hun kunne ikke forstÃ¥ hvorfor og kunne ikke hjÊlpe. ØV ØV.

2022幎12月28日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Frank. Det er jo ikke som det skal vÊre og vi skal have fundet en lÞsning.
Det kan vÊre svÊrt at rådgive over en telefon, når det drejer sig om tekniske problemer. Vil du ikke prÞve at skrive til os på support@dinApoteker.dk og gerne med screenshot af det du ser på skÊrmen. Og send lige et telefonnummer med. Så skal vi nok vende tilbage.
Med venlig hilsen
Peter, dinApoteker.dk

Super god webshop

Stort udvalg, brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. What's not to like.

2022幎12月26日

Hej Helge.
Det var da dejligt at hÞre. Ja, der er mere end 14.000 varer at vÊlge imellem. Og vi forsÞger af få ordren afsted samme dag, som vi modtager den.
HÃ¥ber vi ser dig igen snart.

Alt godt

Gode priser og hurtig levering

2022幎12月28日

dinApoteker.dk からの回答

Hej Mads. Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du kunne lide både hastighed og prisniveau.

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. En lille “smagsprÞve” af vitaminer og en personlig hilsen var ogsÃ¥ i kassen :)

2022幎12月15日

Hej Brigita :)
Dejligt din ordre kom hurtigt frem. Vitaminer kan de fleste bruge i denne tid :)
Husk du altid er velkommen til at ringe til på tlf eller skrive en mail til os hvis du har nogle spÞrgsmål.
GlÊdelig jul!
Mvh Camilla, Dinapoteker