**Modtaget rabat for anmeldelse** Dinblaabog.dk kan klart anbefales, vi har fÃ¥et nogle fine bÞger, endda lang tid inden den planlagte leveringstid. Selvom onlinetoolet godt kunne vÊre nemme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var en efterskole der skulle bestille blÃ¥ bÞger, og vi var nok lidt sent pÃ¥ den⊠i lÞbet af fÃ¥ timers email-korrespondance en onsdag aften fik vi dog hurtigt hele setuppet klar, med stor hjÊlp fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Din blÃ¥ bog har et meget brugervenligt system, som gÞr det nemt for hele klassen at samarbejde om bogen. Desuden er kommunikationen til virksomheden i en hÞflig tone og svarene kommer hurtigt og infor... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din Blå Bog leverer blå bÞger i hÞj kvalitet. Vi er en af de stÞrste blå bog leverandÞrer i Danmark til både efterskoler, gymnasier, folkeskoler og meget andet. I kan skrive jeres personlige blå bÞger i vores smarte online skrivesystem, som både er nemt og sikre en flot blå bog. Se meget mere på vores hjemmeside: dinblaabog.dk
ãã³ããŒã¯
- 71965589
- info@dinblaabog.dk
- dinblaabog.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Det er en klar anbefaling til andre
Det er en klar anbefaling til andre. Der er rigtig god kommunikation frem og tilbage. Det er nemt at skrive og oploade. Og det endelige resultat, som er fremme meget hurtigere end forventet er som vi havde håbet på.
Mega god service!!
Mega god service!!
Vi skulle lave blå bÞger til vores 9. klasse, og det var over alle forventninger. BÞgerne var rigtig god kvalitet, og der var bare super kundeservice. Vil HELT KLART anbefale til andre.
Efterskole blåbog blev fantastisk
Vi brugte Dinblaabog til efterskole blåbog og den blev fantastisk og langt over forventet. Der var mega god service fra Daniel og alle vores skÞre ideer kom med for at skabe vores drÞmme blåbog til alle vores minder. Programmet var super nemt at bruge og gjorde det dejlig nemt og overskueligt.

Sublimt
Uden problemer.
Fantastisk service fra Daniel
Sublimt Resultat
God Pris
Hurtig Levering
mvh GFEâs ElevrÃ¥d

Virkelig god service
Virkelig god service, nemt program og vildt gode bÞger! Jeg vil 100% anbefale til årgangs blå bÞger så de bliver lidt stÞrre

Utrolig god service
Utrolig god service. helt vildt hjÊlpsomme, meget fleksible og de går op i sit arbejde:)

Dinblaabog ããã®åç
Bogen var supergod kvalitet og megetâŠ
Bogen var supergod kvalitet og meget pÊn, de havde virkelig god kundeservice, hvis du havde spÞrgsmål kunne du bare skrive ind og de svarer helt vildt hurtigt. Kan helt klart anbefale.

Dinblaabog ããã®åç
de kom fÞr den siste dag og det varâŠ
de kom fÞr den siste dag og det var bare fantastisk at få dem sendt

Mega nemt!
Det var super nemt at skrive vores blå bog og hjÊlpen derinde fra svarede super hurtigt

Dinblaabog ããã®åç
Gode blåbÞger til god pris
Mig og min skole har haft en fantastisk oplevelse med Dinblaabog. Vi har fået nogle perfekte bÞger til en perfekt pris. De har en super god kundeservice og hjÊlpe hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale.

Dinblaabog ããã®åç
Super oplevelse med din blå bog
Din blå bog har et meget brugervenligt system, som gÞr det nemt for hele klassen at samarbejde om bogen. Desuden er kommunikationen til virksomheden i en hÞflig tone og svarene kommer hurtigt og informativt. Man bliver båret igennem hele oplevelsen, det eneste man skal selv skal, er at huske tilbage på sjove minder i klassen og få det skrevet ned.

Dinblaabog ããã®åç
Alt var som det skulle vÊre
Alt var som det skulle vÊre. Daniel som kommunikerede med mig gennem hele forlÞbet var god til at hjÊlpe hvis min klasse havde spÞrgsmål. Super tilfreds. Jeg vil anbefale det til andre.

Dinblaabog ããã®åç
super god service og hurtig hjÊlp nÃ¥râŠ
super god service og hurtig hjÊlp når der er behov! bÞgerne er super fine og god kvalitet

Stor anbefaling herfra
Super nemt at finde ud af hjemmesiden, og de var rigtigt sÞde og hurtige til at svare på spÞrgsmål og hjÊlpe med processen. Kan varmt anbefales:)

fantastisk oplevelse
Vi har for kort tid siden modtaget vores blåbÞger. Alle er glade og tilfredse. Derudover er der super god service, bÞgerne er nemme at rette i, samt hurtig levering

God oplevelse!
Vi har modtaget vores ordre for nyligt, og vi er meget tilfredse. Lige fra vi startede med at skrive i de blå bÞger og helt til efter bÞgerne blev leveret har alt spillet. Vi fået svar hurtigt på vores spÞrgsmål, et let og overskueligt program til at indskrive og sidst men ikke mindst en hurtig levering. Tak for de blå bÞger!

Dinblaabog ããã®åç
En super god oplevelse :)
De er meget hjÊlpsomme og super hurtige til at svare.

Pisse god service
Pisse god service!
Vi brugte din blåbog til hele årganges blåbog, da vi ikke ville betale overpris hos C.L Seifert.
Det fede ved Din blåbog er, at man har lÊngere til deadline, og derfor kan aflevere bogen 4 uger inden de skal bruges! Desuden er deres side til at skrive bogen, virkelig overskuelig at navigere rundt i! Men hvis der skulle vÊre problemer, så sidder de klar til at hjÊlpe med det samme! Servicen er i top, også hvis det er sent om aftenen.
Selvom bÞgerne er billige, er det god kvalitet man modtager. Alt i alt en god oplevelse, og vi er glade for valget af leverandÞr!
Vi takker!!
3. Ã
rgang 2023 OTG!

Dinblaabog ããã®åç
Vores klasse havde en rigtig godâŠ
Vores klasse havde en rigtig god oplevelse hos Din Blå bog. Hjemmesiden fungerede super, og hvis vi havde spÞrgsmål, skulle vi bare ringe og så var der smaddergod service på linjen! BÞgerne ankom og så helt perfekte ud!
Alt i alt en virkelig god oplevelse!

Dinblaabog ããã®åç
Godt og billigt produkt med super service.
En del billigere end konkurrenterne og et super godt produkt. Man står selv for gennemgang og korrektur af bÞgerne, og ordren skal godt nok betales på en gang, hvilket vil sige at man selv skal stå for indsamling af penge fra hele årgangen. Men for den billigere pris er det et godt kompromis! Ingen trykfejl eller noget som helst at sÊtte en finger på. Også super god service - altid ekstremt nem at få kontakt til og rigtig god vejledning osv. Varm anbefaling herfra.