Dinblaabog レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er en klar anbefaling til andre. Der er rigtig god kommunikation frem og tilbage. Det er nemt at skrive og oploade. Og det endelige resultat, som er fremme meget hurtigere end forventet er som vi... もっず芋る

**Modtaget rabat for anmeldelse** Dinblaabog.dk kan klart anbefales, vi har fÃ¥et nogle fine bÞger, endda lang tid inden den planlagte leveringstid. Selvom onlinetoolet godt kunne vÊre nemme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var en efterskole der skulle bestille blÃ¥ bÞger, og vi var nok lidt sent pÃ¥ den
 i lÞbet af fÃ¥ timers email-korrespondance en onsdag aften fik vi dog hurtigt hele setuppet klar, med stor hjÊlp fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Din blÃ¥ bog har et meget brugervenligt system, som gÞr det nemt for hele klassen at samarbejde om bogen. Desuden er kommunikationen til virksomheden i en hÞflig tone og svarene kommer hurtigt og infor... もっず芋る

䌁業情報

1. 教材店

圓該䌁業による蚘述

Din Blå Bog leverer blå bÞger i hÞj kvalitet. Vi er en af de stÞrste blå bog leverandÞrer i Danmark til både efterskoler, gymnasier, folkeskoler og meget andet. I kan skrive jeres personlige blå bÞger i vores smarte online skrivesystem, som både er nemt og sikre en flot blå bog. Se meget mere på vores hjemmeside: dinblaabog.dk

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig god kvalitet!

På min efterskole bestilte vi bÞger hos dinblåbog og gennem hele processen var de ansatte rigtig gode til, at hjÊlpe og vejlede os. BÞgerne kom til tiden og var i en super kvalitet!

TAAK din blåbog for en god oplevelse

2020幎6月29日

Hej Christian
Mange tak for din meget fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at i er tilfredse :)
Mvh. Daniel

Super god service

Super god service. Lidt udfordringer med teknikken, men vi fandt sammen med team Blå Bog altid en fleksibel lÞsning - så helt klart en anbefaling herfra.

2020幎6月29日

Hej Tina
Mange tak for din anbefaling! Rigtig god sommer :)

Var nemt og simpelt

Vores klasse kom til at lave blå bog lidt for sent, og da vi ledte efter et forlag til at lave den, kom dinblaabog.dk os til undsÊtning og fik sat det hele simpelt og hurtigt op. Det var skÞnt. Kan klart anbefale dem.

2020幎6月10日

Hej Filippa
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at vi kunne hjÊlpe jer med at få jeres blå bÞger til tiden :)
Daniel

Super nemt og gode priser!

Vores klasse valgte dem fordi vi ville have noget specielt for vores klasse, og det fik vi også. Super fedt at man kan tilfÞje sine egne pdf upload så man kan gÞre bogen mere personlig (vi lavede en masse sider med billeder og minder) og at der er mega nemt online. Derudover skal de have meget ros for deres service, den er helt i top! De svarer altid hurtigt og da vi havde problemer med levering og ringede til dem fordi vi ikke havde hÞrt noget ( GLS skyld, ikke deres) hjalp de med det samme og vi fik pakkerne samme dag! Super fedt at se så god en service!!

2020幎6月3日

Hej
Tusind tak for din megt fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at hÞre du har vÊret tilfreds med både skrivesystemet, bÞgerne og servicen. Endnu engang mange tak for anmeldelsen. :)

Nemt og hurtigt

Mega sÞde, samarbejdsvilling, nemme at forhandle med!

2020幎6月2日

Dinblaabog からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! :) Godt i har haft en god oplevelse.

Daniel

Super fin og effiktiv service

**Modtaget rabat for anmeldelse**

Dinblaabog.dk kan klart anbefales, vi har fået nogle fine bÞger, endda lang tid inden den planlagte leveringstid.

Selvom onlinetoolet godt kunne vÊre nemmere at bruge, for eksempel ved at lade brugeren Êndre ting uden at skulle kontakte firmaet, så fungerede det fint og nÊsten smertefrit.

Servicen var hurtig og effiktiv, og dinblaabog.dk var meget fleksibel i forhold til små Êndringer undervejs i projektet.

Super fint!

2020幎6月2日

Hej Simon.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjÊlpe jer.
Du må meget gerne sende os en mail og uddybe, hvad der kunne gÞre vores skrivesystem endnu bedre. Det vil vi bestemt kigge nÊrmere på :)

God sommer!
Sebastian - Din Blå Bog

God og effektiv service

DinBlaaBog har leveret tredive helt perfekte Blå BÞger til HHX i NykÞbing Falster. Kommunikationen mellem os og medarbejderne har vÊret forrygende og bÞgerne er i rigtig god kvalitet. Kan varmt anbefales :-)

2020幎4月27日

Hej Frederikke

Mange tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på :)
Godt at hÞre i er glade for bÞgerne og vores service.

Sebastian

Det sgu iorden Morten

Gjorde det meget nemmere for os og få ordnet alt det fis med at få lavet blå bog. Super nemt :))))

2020幎3月6日

Hej Marco

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at vi har vÊret med til at gÞre det nemt, at lave jeres blå bog :)

Din Blå Bog

Super god service
De er super gode og hurtige til at svare samtidig med at man har en personlig konsulent. man kan altid få en god pris og specielle tilbud. Fremragende service

2020幎3月6日

Hej Emma

Mange tak for din fine anmeldelse, og vores gode samarbejde.

Din Blå Bog

Kan anbefales

Super nemt skrivesystem og man får en flot bog man har lyst til at gemme. Desuden ret billigt!

2018幎12月28日

Hej Caroline

Mange tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på! Dejligt at hÞre du har haft en god oplevelse.

Sebastian / Din Blå Bog

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。