レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde Najma som min lÊrer og bestod den praktiske prÞve fra fÞrste gang (efter at have dumpet to gange med en anden skole). Det jeg satte mest pris pÃ¥ var, at Najma skabte en behagelig og afslappe... もっず芋る

10/10 oplevelse fra start til slut. TeorilÊrer Jakob - brÊnder for sit job og det kan mÊrkes! SÞrger for at fÃ¥ alle med og har en fantastisk energi!! KÞrelÊrer Najma - SÃ¥ dygtig, rolig, vidend... もっず芋る

Jeg kan 100 procent anbefale Din Min trafik kÞreskole, det en rigtig god kÞreskole med sÞde kÞrelÊrer. Jeg kan helt klart anbefale Huriah som kÞrelÊrer, hun var min kÞrelÊrer. Hun har vÊret utrolig... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale Din Min Trafik. KÞreskolen gÞr sit bedste for at fÃ¥ sine elever trygt igennem. Fantastisk forlÞb med Jacob som teorilÊrer og Najma som kÞrelÊrer. Najma er utrolig behagelig at k... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

Din Min Trafik ApS er en kÞre- og trafikskole på Amager, der tilbyder kÞretimer og teoritimer til bil og MC. SÞger du en kÞreskole for de lidt mere krÊsne, er vi den rette skole for dig. Vi har udelukkende tilfredse kunder, og du vÊlger desuden din egen kÞrelÊrer. Desuden har vi stort fokus på at vÊre en personlig kÞre- og trafikskole, der altid giver sig god tid til eleverne, og du får dermed en god oplevelse allerede fra start.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

363件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Fantastisk kÞreskole - kan varmt anbefales!

Efter et frustrerende forlÞb hos en anden kÞreskole, hvor mine prÞver konstant blev ombooket i nÊsten to Ã¥r, fandt jeg heldigvis frem til Christina og Jakob. De tog mig seriÞst fra dag ét, fik styr pÃ¥ alle mine papirer og sÞrgede for, at jeg hurtigt kom til prÞve – som jeg bestod med det samme!

Christina og Jakob kan varmt anbefales – super sÞde, imÞdekommende og yderst professionelle. Man mÊrker tydeligt deres mange Ã¥rs erfaring og den ro, de bringer med sig. Man fÞler sig tryg og i gode hÊnder hele vejen igennem. Jeg kan ikke anbefale dem nok!

2025幎5月1日

MC kÞrekort

Det har vÊret en eminent oplevelse at tage mit MC kÞrekort ved Jacob, han er en fantastisk dygtig, hårdt arbejdende og rigtig god lÊre. Jeg bestod både teori og kÞreprÞve uden problemer ved fÞrste forsÞg. Jeg nÊgter at tro at det kan gÞres bedre end hos Din Min Trafik. Tusinde tak.

自発的なレビュヌ

Jeg vil helt klart anbefale din min

Jeg vil helt klart anbefale din min trafik til alle, havde en god oplevelse både med teori og til kÞretimerne. Gode teori timer med Jacob, man keder sig aldrig i hans timer selvom man haft en lang dag på enten arbejde eller skole godt humÞr og glad. Christina som altid kan hjÊlpe med tingene og man altid kan ringe til hvis der er noget, Og så kan jeg helt klart anbefale Huriah som kÞrelÊrer, hun gav mig en dejlig oplevelse og nogen gode samtaler, altid glad og tålmodig og fortÊller altid når der er noget og så man forstår det. Jeg er super glad for jeg valgte og tage mit kÞrekort hos din min trafik og vil anbefale det til alle jeg kender som skal have kÞrekort:)

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole! Teoriundervisningen med jakob er dybdegående, fyldestgÞrende og ikke mindst - flexibel. Min kÞrelÊrer Najma, var utroligt tålmodig og pÊdagogisk, og sprudlede generelt med god energi. jeg kan klart anbefale kÞreskolen og isÊr Najma som kÞrelÊre til enhver, som skal til at tage kÞrekort.

Den bedste kÞreskole!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Din Min Trafik! Jeg fik det anbefalet af en veninde og har vÊret så glad for mit valg af kÞreskole.
Jeg havde Jacob som teorilÊrer, og han er enormt engagerende, livlig og har godt styr på sit fag. Han er en super historiefortÊller og er god til at illustrere sine pointer.
Min kÞrelÊrer Huriah er en helt igennem fantastisk kÞrelÊrer, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!! Jeg skiftede fra en anden kÞrelÊrer, og var så heldig at få Huriah. Hvis det ikke var for hende, havde jeg ikke bestået i dag. Hun har uanede mÊngder af tålmodighed, og er super professionel og pÊdagogisk. Hun var så god til både at finde på alternative måder at forklare ting for mig og regne manÞvrer ud som jeg havde det svÊrt med. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre kÞrelÊrer, jeg var så tilpas med hende og nÞd virkelig vores kÞrelektioner sammen. Hun har en skÞn postiv energi og var altid så motiverende og god til at til at give ros såvel som konstruktiv kritik uden at slå en helt ud.

Så tak til Din Min Trafik for et fantastisk kÞreforlÞb og kÊmpe tak til Huriah! <3

2025幎1月28日

fantastisk kÞrekort oplevelse med Najma❀

Jeg Hina Hafaz kom fra en anden kÞreskole da jeg fandt Najma fra Din Min Trafik. Jeg var meget demotiveret, men lige efter fÞrste kÞretime med Najma fandt jeg min motivation, fordi hun sagde allerede den gang at hun vil fÃ¥ mig igennem med at tage mit kÞrekort. Najmas kompetencer er helt Exceptionelle bÃ¥de med hensyn til undvisning, pÊdagoiske, kÞrsel og menneskelige evner. Hun formÃ¥r at omsÊtte svÊrt stof til let forstÃ¥eligt stof.jeg vil hermed give de varmeste anbefalinger til Najma. Hun er en af de bedste kÞrelÊrer👍

2025幎1月27日

Fantastisk kÞreskole og kÞrelÊrer

Fantastisk oplevelse bÃ¥de i teoritimer og praktisk kÞrsel. Hatten af ​​til min kÞrelÊrer Najma, hun var utrolig professionel, klar i sine instruktioner og meget tÃ¥lmodig med sin elev. Jeg anbefaler hende 1000% som dit bedste valg, hvis du beslutter dig for at fÃ¥ dit kÞrekort her!

2025幎1月23日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse med Najma som kÞrelÊrer!

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse hos Din Min Trafik, og det skyldes isÊr Najma, som har vÊret en fantastisk kÞrelÊrer. Najma er både professionel, tålmodig og virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, der gÞr det nemt at forstå og omsÊtte i praksis. Hun skaber en tryg atmosfÊre, hvilket betyder meget, når man sidder bag rattet og måske fÞler sig lidt usikker.

Hendes evne til at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov gÞr hende til en kÞrelÊrer i sÊrklasse. Man mÊrker virkelig, at hun brÊnder for at hjÊlpe sine elever med at opnå succes, og det gjorde hele forskellen for mig.

Jeg kan varmt anbefale Najma og Din Min Trafik til alle, der leder efter en trafikskole med hÞj kvalitet og engagerede undervisere! 🚗💚

2025幎1月10日

Fantastisk kÞreskole!!

Jeg kan varmt anbefalde Din Min Trafik og Najma som kÞrelÊrer! Najma er en utrolig professionel, engageret og tålmodig kÞrelÊrer, som er virkelig god til at skabe en tryg og motiverende atmosfÊre, når man er ude at kÞre. Alt i alt en utrolig positiv oplevelse!

2024幎11月22日

Nemt og hurtigt forlÞb

Sindssyg kÞreskole kan varmt anbefales, bestod begge prÞver med andet forsÞg, havde Jakob som teorilÊrer, han er sindssyg til at forklare alle ting og svare på alle spÞrgsmål der nu kunne vÊre. Havde Najma som kÞrelÊrer og kan varmt anbefale hende hun er meget dygtig og erfaren havde det bedste forlÞb med hende hun er specielt rigtigt god til at arbejde med unge mennesker og man har altid en sjov og lÊrerig kÞretime med hende.
Varm anbefaling herfra💪🏜

2024幎9月27日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige bestÃ¥et kÞrekort til

Jeg har lige bestået kÞrekort til motorcykel hos Jakob fra Din Min Trafik. Hele mit hold bestod. Alle fÞrste gang.
Foruden at vÊre en meget dygtig lÊre som hiÊlper dig igennem hvad der end måtte vÊre svÊrt for dig, er Jakob et dejligt menneske, som jeg varmt kan anbefale

2024幎11月18日

Generhvervelse af KÞrekort

Jeg har generhvervet mit kÞrekort hos Din Min Trafik på Amager, Amagerbrogade 73.
Jeg vil gerne anbefale min kÞrelÊrer, Huriah, på det varmeste. Huriah er en utrolig dygtig og kompetent kÞrelÊrer, der udviser tålmodighed og ro i undervisningen. Hun formår at forklare teori og praktik på en pÊdagogisk måde, hvilket gjorde det lettere for mig at forstå og lÊre.

Takket vÊre Huriah bestod jeg både teori-og kÞreprÞven. Jeg kan kun anbefale hende til alle der Þnsker en grundig og tryg kÞrelÊreroplevelse.

2024幎10月9日

Fantastisk kÞreskole

Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole og Najma som kÞrelÊre! 🫶🏻 Jeg har kun haft gode oplevelser og der var altid en god stemning i bilen, uden hende havde jeg ikke bestÃ¥et min kÞrerprÞve! 😃

Mvh Simone

2024幎10月30日

Foreign license exchange

I went through the foreign driver’s license exchange with them. I passed both theoretical and practical exams in first attempt. They have very knowledgeable and highly skilled teachers who can well prepare you for the exam. I would recommend using them for your driver’s license process as well! Good luck 😉

2024幎10月14日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale Najma som

Jeg kan varmt anbefale Najma som kÞrelÊrer. Jeg havde haft en anden kÞrelÊrer i lang tid fÞr hende og da jeg så kom ud og kÞrte med hende fÞlte jeg mig lukket op til en hel ny og klar dimension af forståelse for hvordan jeg består kÞreprÞven. Hun havde godt styr på at bruge de rigtige teknikker til at lÊre mig at bestå.

2024幎9月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。