DÃ¥lig kvalité pÃ¥ skor och de har haft samma modeller i Ã¥r. Ingen som hjÀlper dig och frÃ¥gar du nÃ¥got har de ingen aning om deras sortiment! Det vÀrsta Àr iaf att priserna varierar vÀldigt ofta dÀrför... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Haha vi var i butiken i UmeÃ¥ idag pÃ¥ Avion och stod o kolla runt en och samma hylla i minst 15 min, tjejen som jobbade denna förmiddag sa hej nÀr vi kom sen var det inte en enda frÃ¥ga om vi behövde... ãã£ãšèŠã
Har många modeller av skor och stövlar som Àr snygga och priserna Àr varierande.
De har en storleks-guide som Àr helt missvisande, min fot Àr 29 cm pÃ¥ lÀngden vilket betyder att jag skall ha 46 i skonummer, har alltid bestÀllt skor med storlek 46 men enligt Din Sko skall jag ha 4... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
För femte gÃ¥ngen skorna Àr sÃ¥ himlaâŠ
För femte gången skorna Àr så himla dåliga och skavar fötter, det går inte att ha de mer Àn en gång
De var jÀtte dÃ¥ligt skosnöret gickâŠ
De var jÀtte dåligt skosnöret gick sönder och vi fick inte reklamera det
Veldig bra service i Karl johansgate.
Veldig bra service i Karl Johansgate.Disse unge jentene som jobber der er helt fantastiske.
Ingen kontanter = ingen mer köp hos er.
Ingen kontanter = ingen mer köp hos er.
Och som en av eran personal på kundservice gav till svar till en missnöjd kund "ha en bra dag"
Bad bad bad!
Bad bad bad!! Bad service in every way. Don't shop here. I even had bad experience from headquarters. Terrible. Stay away
Har mÃ¥nga modeller av skor och stövlarâŠ
uacceptabel service
bestilte 2 par bukser på dinsko.dk, betalte og fik en ordrebekrÊftigelse.
om mandagen skriver jeg en mail vedr. ordrestatus, MEN får af vide at de ikke har hverken den ene eller anden ordre på lager eller kan skaffe nogle af dem.
jeg får ikke tilbudt noget alternativ eller nogen info omkring min ordre.
dinsko.dk er det mest uaaceptable net sted jeg nogensinde har handlet på. at siden ikke lukkes ned er mig undrende,
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ