Diploma レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Brett utbud av utbildningar inom alla branscher. Uppskattar att utbildningskatalogen känns uppdaterad med t.ex. AI och Power BI. Det finns flera kända kurser som är dyra att gå utanför Diploma som t.... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Tycker kurserna höll låg kvalitet. Kändes lite B. Jag gick två kurser via TRR i samband med arbetslöshet. Den ena var full av gamla exempel och föreläsaren kändes inte så vass. MEN med det sagt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Utbildningen som kan vara i allt från 30min till 10 timmar är uppdelade i 3-8min videosekvenser och efter varje del examinerar man, det är jättebra för då har man det färskt i minnet, samtidigt blir... もっと見る

企業情報

5. 教育センター

Diploma について

当該企業による記述

Störst i Sverige på onlineutbildning

Diploma är ett auktoriserat utbildningsföretag av Almega som erbjuder närmare 500 onlinekurser i en mängd olika kategorier.

Varför välja Diploma?

Bredd och Djup:

Vårt utbildningsutbud kombinerar en omfattande bredd med djupgående innehåll, vilket säkerställer att vi täcker ett brett spektrum av ämnen samtidigt som vi erbjuder detaljerade och ingående kunskaper inom varje område. Våra kurser är utformade för att ge både en övergripande förståelse och specialiserade kunskaper.

Strukturellt stöd och Beprövat:

Alla våra kurser är uppbyggda med ett starkt strukturellt stöd för att guida lärandet. Detta inkluderar tydlig kursstruktur, uppföljningsverktyg och tillgång till stödresurser. Under 2023 genomfördes det fler än 50 000 timmar av streamad utbildning på våra portaler och det togs fler än 41 000 diplom.

Prisvärt och Färdigt:

Vi erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till att utveckla interna utbildningar från grunden. Genom att välja våra färdiga kurser sparar organisationer både tid och pengar, utan att kompromissa med kvaliteten på utbildningen.

Effektivt och Användarvänligt:

Våra kurser är utformade för att vara både effektiva och användarvänliga. Med en plattform som är lätt att navigera kan användare snabbt komma igång med sitt lärande. Detta lägre tröskelvärde för insteg ökar delaktighet och engagemang bland användarna, vilket är avgörande för en framgångsrik utbildningsupplevelse.

Kvalitet och Professionalism:

Våra kurser håller en hög standard av kvalitet och professionalism. Varje kurs är noggrant designad, producerad och redigerad för att säkerställa en optimal lärandeupplevelse som speglar det senaste inom pedagogik och teknik.

Auktoriserad:

Som ett auktoriserat utbildningsföretag av Almega har vi genomgått noggranna granskningar och uppfyller höga standarder för utbildningskvalitet. Denna ackreditering är en bekräftelse på att våra kurser inte bara är professionellt utformade, utan också erkända och respekterade inom branschen.

Specialiserad Expertis:

Vårt kärnfokus är att leverera utbildning av högsta kvalitet. Vårt team består av branschkunniga personer, pedagoger och erfarna utbildningsdesigners som arbetar dedikerat med att skapa och förbättra våra kurser.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 57件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Bra utbud och lättjobbat gränssnitt

Bra utbud och lättjobbat gränssnitt, men vissa kurser (spec kring mjukvara) kan vara ganska daterade och ibland saknas det stödmaterial som kursleverantören förutsatt och som finns i deras egna varianter.

2026年2月2日

Hej Sten,

Tack för din återkoppling och för att du lyfter både det som fungerar bra och det som kan förbättras. Det är värdefullt för oss att få veta att vissa mjukvarukurser upplevs som daterade eller att stödmaterial ibland saknas. Vi arbetar löpande med att uppdatera innehåll tillsammans med våra kursleverantörer och tar med oss din synpunkt i det arbetet.

Med vänliga hälsningar

Många spännande utbildningar

Enkelt och lärorikt med väldigt mycket att välja på.

2025年4月29日

Hej Lena,

Tack för dina fina ord. Det gläder oss att du upplever utbildningarna som både enkla att använda och lärorika, och att du uppskattar det breda utbudet. Vår ambition är att det alltid ska finnas något som passar oavsett behov och mål.

Vänliga hälsningar
Diploma Group

Tycker om utbudet

Tycker om att utbild ingarna kan utföras när som helst, att man får ett diplom.
Att man kan leta upp de kurser/ämnen man vill lära sig mer om.
Utbildningen kan lyssnas om om man missat något inför delproven.

2025年11月14日

Diploma からの回答

Hej Camilla och stort tack för den fina orden, tjusningen med digitala kurser och utbildningar är ju precis det som du säger, man kan göra allt när som helst :-))

Mvh

5つ星のうち5の評価

Jättebra utbildningar med bred…

Jättebra utbildningar med bred variation utifrån vad just jag behöver.

2026年2月6日

Hej Ann-Sofie,

Det är glädjande att du upplever att vi har en bred variation av utbildningar som möter just dina behov. Vi strävar efter att erbjuda ett relevant och aktuellt innehåll för olika roller och utvecklingsmål.

Bästa hälsningar
Diploma Group

Diploma からの回答

Tack Maddy för ditt omdöme. Vi är glada att du finner våra kurser intressanta och att du uppskattar att vi håller innehållet uppdaterat. Det är viktigt för oss att alltid erbjuda aktuellt material.

Med vänliga hälsningar Diploma

5つ星のうち5の評価

Jag upplevde att det fanns väldigt…

Jag upplevde att det fanns väldigt många bra och innehållsrika utbildningar att välja mellan, jag genomförde dom som jag hade mest behov av. Känner att det berikade mitt kunnande och fick kännedom om ämnena.
Bland dom Agilt Ledarskap och Projektledning med Freddie Hahn samt Chat GPT/AI med Peter Siljerud.
Jag uppskattade formen att det var uppdelat i olika delar med testfrågor.
Ytterligare ett plus att få Diploma diplom vilket är mycket värdefullt i meritförteckningen. Så tack!
Jag använde Diploma mellan år 2024-2025

2025年2月27日

Diploma からの回答

Stort tack Ninel för din utförliga och fina recension.

Det är väldigt roligt att höra att du hittade utbildningar som passade just dina behov och att du uppskattade kurserna med både Freddie och Peter. Vi blir också glada att vårt upplägg med delmoment fungerade bra för dig.

Hoppas att dina diplom kommer till stor nytta i din meritförteckning framöver.

Fantastiskt

Vet ej, det var länge sedan

2026年1月25日

Diploma からの回答

Hej Mohammed: Även om det var ett tag sedan du använde tjänsten är vi tacksamma för att du tog dig tid att ge oss ett betyg. Du är varmt välkommen tillbaka om du vill fräscha upp kunskaperna framöver.

Tilltro till framtiden!

Ert företag bekräftade mitt examensbevis väldigt snabbt. Jag känner mig mer självsäker och fortsätter att söka jobb inom mitt område. Jag fortsätter också att studera svenska och engelska.

2026年1月21日

Diploma からの回答

Tack Oksana för din fina feedback. Det värmer verkligen att höra att vår hantering har bidragit till att du känner dig mer självsäker inför framtiden. Vi önskar dig stort lycka till med både jobbsökandet och dina fortsatta språkstudier.

Med varma hälsningar Diploma

5つ星のうち5の評価

Alla handläggare har varit mycket…

Alla handläggare har varit mycket kunniga och hjälpsamma

2026年1月20日

Diploma からの回答

Tack för de vänliga orden, Ivana. Vi är väldigt stolta över våra medarbetare och det gläder oss att höra att du har fått ett kunnigt och hjälpsamt bemötande från våra handläggare.

5つ星のうち4の評価

Många allmänna vanligt använda…

Många allmänna vanligt använda programvaror att förkovra eller uppdatera sig
Även andra ämnen som inspirerar nyfikenhet inom miljö och hållbarhet

Dock saknas program inom ekonomi men kan vara svårt när det finns så många olika program

2025年6月27日

Diploma からの回答

Stort tack för din recension, Marie. Vad roligt att du uppskattar bredden i vårt utbud inom både programvaror och hållbarhet. Vi tar till oss din feedback gällande ekonomiprogram, det är absolut ett intressant område där vi ständigt ser över möjligheterna att utöka materialet.

Ha en fin dag.
Med vänliga hälsningar

Diploma からの回答

Tack Stefan för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att du tycker att våra genomgångar är sakliga och bra. Vi hoppas att du får stor nytta av dina nya kunskaper framöver.

Mycket bra kursupplägg

Mycket bra kursupplägg, bredden på på ämnen och erfarna kursledare

Diploma からの回答

Tusen tack för de fina orden, Michael. Det känns fantastiskt att läsa att du är nöjd med både upplägget, bredden på ämnen och våra kursledare. Vi strävar alltid efter att hålla en hög nivå på våra utbildningar.

Rekommenderas

Enkelt att plugga när man vill, stort utbud, mycket bra kvalitet på kurserna!

Diploma からの回答

Tack för din rekommendation. Vad roligt att du uppskattar flexibiliteten och kvaliteten i vårt utbud. Just möjligheten att kunna styra sina studier själv är något vi tycker är viktigt och vi är glada att det fungerar bra för dig.

Med varma hälsningar Diploma

5つ星のうち5の評価

Jag lärde mig kort utbildning och fått…

Jag lärde mig kort utbildning och fått diplom så använder jag det visa till mina ansökningar jobb .

Diploma からの回答

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Det är väldigt roligt att höra att utbildningen kom till nytta och att du nu kan använda ditt diplom när du söker jobb. Vi håller tummarna för dina ansökningar.

5つ星のうち5の評価

Det är av blandad kompott

Det är av blandad kompott. Finns något för alla! Bra blandning.

2025年5月5日

Hej Eva.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att du uppskattar vårt varierade utbud och att du tycker att det finns något för alla hos oss. Vi är glada att du gillar blandningen av kurser.

Bra lärare

Bra kurser, passar behovet från jobbet

2025年11月1日

Hej YanJessie.
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är härligt att höra att våra kurser och lärare lever upp till dina förväntningar och att utbildningen kommer till nytta i ditt arbete.

Utbudet är brett

Utbudet är brett, jag ges möjlighet att få insyn inom olika områden. Jag kan starta en kurs och ta en paus och fortsätta när det passar mig. Kurserna är pedagogiska och innehåller delmoment samt avstämningar.

2025年12月17日

Hej Annelie.
Tack för ditt fina och utförliga omdöme. Det är precis så vi vill att det ska fungera, att du enkelt kan styra din egen tid och pausa vid behov. Vi är väldigt glada att du uppskattar bredden i utbudet och att du finner upplägget pedagogiskt.

Lärorik Excelkurs

Gjorde en Excelkurs vilket var på en lagom och lättförstådd nivå. Hade jobbat med Excel tidigare men lärde mig ändå massor av nya saker.

2025年3月21日

Hej Kent.
Tack för att du berättar vad du tyckte om utbildningen. Det är väldigt roligt att höra att du fick med dig nya kunskaper från Excelkursen, trots att du hade erfarenhet sedan tidigare. Vi är glada att nivån passade dig bra.

Allt gott önskar Diploma

Trevliga utbildningar

Trevliga utbildningar där man håller igång sin allmänbildning!

2025年12月29日

Diploma からの回答

Stort tack för de fina orden Anna och hoppas att allmänbildningen fortsätter att vara hög.

Mvh

Trustpilot エクスペリエンス