Jeg havde bestilt en bus hjem fra en koncert i Aarhus klokken 03:00 om natten. BuschauffÞren Lars var villig til at kÞre en omvej pÃ¥ en halv time for at sÞrge for at alle de fulde unge mennesker nÃ¥ede... ãã£ãšèŠã
Tusind tak for jeres fine indsats onsdag d. 5/7, hvor i havde vÊret sÃ¥ sÞde at sponsorerer en bus til madskolen pÃ¥ Assentoft skole, sÃ¥ vi kunne komme pÃ¥ gÃ¥rdbesÞg. Det var to fortrinlige ture med... ãã£ãšèŠã
Som ansvarlig for transport til flere stÊvner Ã¥rligt, sÃ¥ er vi 110% tilfredse med Dit Busselskab! De overholder samtlige aftaler, sender altid hjÊlpsomme og gode chauffÞrer, svarer altid hurtigt og... ãã£ãšèŠã
Vi skulle afsted med 80 elever til Skole OL - turen derud gik fint og havde flinke chauffÞrer. Men da vi skulle hentes igen, var der kun 1 bus, sÃ¥ vi mÃ¥tte vente 25 min. pÃ¥ at den anden chauffÞr anko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Igen en god oplevelse at kÞre med ditâŠ
Igen en god oplevelse at kÞre med dit busselskab. Altid 100% service, gode busser. Kan kun anbefale dem. Mvh. Veteran café Randers.
Bussen var 25 min. forsinket
Vi skulle afsted med 80 elever til Skole OL - turen derud gik fint og havde flinke chauffÞrer. Men da vi skulle hentes igen, var der kun 1 bus, så vi måtte vente 25 min. på at den anden chauffÞr ankom. Da vi kom ind i bussen stank den af alkohol og der lå Þl kapsler på gulvet. Nogle af sÊderne var i stykker, så når han bremsede flÞj sÊdet af!!
Jeg blev efterfÞlgende kontaktet af Peter fra Dit busselskab, det mange gange beklagede vores uheldige oplevelse. Vi havde en behagelig samtale, og han vil kompensere hjemturen, da det selvfÞlgelig ikke lever op til busselskabets standard. Jeg er rigtig glad for, at der blev taget hånd om det.

Dit Busselskab ããã®åç
Super chauffÞr på redningsaktion
Vores elever havde booket en bus til at kÞre dem hjem fra en koncert i Ã
rhus midt om natten. Et par af vores elever var blevet efterladt på motorvejen af en pirat taxa (!?!). Da buschauffÞren Lars hÞrte dette, vendte han bussen og hentede vores efterladte elever så de ikke skulle stå alene der. Og endda uden ekstra beregning eller andet. DET er god stil og super service. Så har man lyst til at booke bus der igen en anden gang!
MVH Kåre, Den skandinaviske DesignhÞjskole
Bedste busselskab i midtjylland!
Jeg havde bestilt en bus hjem fra en koncert i Aarhus klokken 03:00 om natten. BuschauffÞren Lars var villig til at kÞre en omvej på en halv time for at sÞrge for at alle de fulde unge mennesker nåede med hjem i god behold, og han krÊvede slet intet til gengÊld. SÞd chauffÞr, nemt at bestille og vanvittigt god og hurtig service både fÞr, under og efter kÞrsel! :)
Bruger ALTID Dit Busselskab nÃ¥r jeg harâŠ
Bruger ALTID Dit Busselskab når jeg har brug for et busselskab.
Har ALTID vÊret 100 % Tilfreds . Til den nÊste bustur, der går til Harzen i uge 19, er der allerede booket bus hos Dit Busselskab.
Et selskab man kan stole på og hvor en aftale er en Aftale .
Rimelige priser og hvor service er en SelvfÞlge.
Kan varmt anbefale jer , at benytte Dit Busselskab.
1000 Tak for en dejlig tur
1000 Tak for en dejlig tur
LÞrdag den 16 December til Flensburg. Vi var 11 person inkl. dert chaurfÞr Sten of Guide Nikolaj.
Godt sted at arbejde
Altid 110% tilfredshed!
Som ansvarlig for transport til flere stÊvner årligt, så er vi 110% tilfredse med Dit Busselskab!
De overholder samtlige aftaler, sender altid hjÊlpsomme og gode chauffÞrer, svarer altid hurtigt og kan man kan altid komme i kontakt med dem.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger!
super pris og helt fantastisk âŠ
super pris og helt fantastisk serviceððŒð. Vil anbefale dem til ALLEð.
Hej de er suverÊne ,bedre busselskab âŠ
Hej de er suverÊne ,bedre busselskab kan man ikke finde de to ejere ,kan man ikke gÃ¥ uden om,de er sÃ¥ gode og kÊrlige. GlÊdelig jul ð og et rigtig godt nytÃ¥r 2018 til jer alle i firmaet. ð ð ð
Dit busselskab kan varmt anbefales ð âŠ
Dit busselskab kan varmt anbefales ð fantastisk hurtig og god service.
Peter er rar og super hjÊlpsom og virker som om han elsker sit arbejdeððœ SÃ¥ jeg vil til hver en tid bruge dit busselskab igen.
Vi kÞrer jÊvnligt med Peter busselskab âŠ
Vi kÞrer jÊvnligt med Peter busselskab i forbindelse med Coops elevuddannelse. Vi modtaget fantastisk service - hurtig respons pÃ¥ bestillinger og super venlige chauffÞrer ð
Super service
Super service, også når vi laver Êndringer i sidste Þjeblik!
Super service og lÊkkere busser
Super service og lÊkkere busser.
5 stjerner her fra.
Djurs sommerland tur retur
Jeg har desvÊrre kun oplevet at kÞrer med "Dit busselvskab" for mere behagelige chauffÞr skal man lede lÊnge efter. KÞrelsen er til UG +++ ikke noget med hårde opbremsninger og slinger i kÞrelsen.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Dit busselskab.
Vi var en bÞrnehave der kÞrte med Dit âŠ
Vi var en bÞrnehave der kÞrte med Dit Busselskab. Busserne kom i god tid, sÞde chauffÞrer som også hjalp med at få bÞrnene ind og ud af busserne, snakkede pÊnt til bÞrnene. ChauffÞrerne havde en god tålmodighed og ventede med at kÞre til alle var klar og spÊndt fast.
Fornem service.
Fornem service.
I planlÊgningen af vores tur til Barcelona med sportsklubben, har Dit Busselskab ydet en fÞrsteklasses service. PlanlÊgning, gode råd og yderst venligt personale. Vi vil helt sikkert benytte dit busselskab fremover.
sponsoreret bus til madskole
Tusind tak for jeres fine indsats onsdag d. 5/7, hvor i havde vÊret så sÞde at sponsorerer en bus til madskolen på Assentoft skole, så vi kunne komme på gårdbesÞg.
Det var to fortrinlige ture med sÞde og sjove chauffÞrer som underholdte bÞrnene med sjove vittigheder og historier fra gamle dage.
Selvom der var opstået fejl tidspunkterne (som ikke var busselskabets skyld), smed de alt de havde i hÊnderne for at komme og hente os - ekstrem god service!
Igen - MANGE TAK!!
gode ansatte fremragende service
altid venligt personale og fremragende service