Havde vildt ondt i maven og var ekstremt nervÞs , blev mÞdt af en meget sympatisk tandlÊge det formÃ¥ede at gÞre mig rolig og fjerne toppen af min nervÞsitet. Behagelig stemning og meget rart personal... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget sÞde og behagelige modtagelse med grundig forklaring hvad der bÞr laves og en pris fÞr behandlng De er dygtige og behandlinger er smertefri med de nye bor der bruges nu. Ellers tilbyder de b... ãã£ãšèŠã
Hanif tog sig i dag tid til at forklare mig, hvad han sÃ¥ samt viste billeder af det pÃ¥ skÊrmen. Det er en god og betryggende mÃ¥de for mig , at fÃ¥ âsyn for sagenâ, sÃ¥ man ikke bare fÃ¥r at vide, hvad ta... ãã£ãšèŠã
Kom ind til den aftalte tid og tandlÊgen samt personalet var meget hjÊlpsomme og spurgte ind til om alt var som det skulle vÊre og hele tiden forklarede hvad der skulle ske, rigtig godt.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er 8 medarbejdere pÃ¥ klinikken. 2 tandlÊger, 2 tandplejere, 1 klinikassistenter og 3 elev. Vi udfÞrer alt inden for tandpleje, og vi tilstrÊber at nÊsten alle behandlinger kan udfÞres her pÃ¥ klinikken. Ved sÊrligt komplicerede behandlinger har vi et tÊt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlÊger samt kirurger. Vores mÃ¥l er at bevare tÊnderne sunde livet igennem. At opnÃ¥ et godt resultat er altid et spÞrgsmÃ¥l om tillid og samarbejde. Vi har forudsÊtningerne for at nÃ¥ dette mÃ¥l: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige â velafprÞvede â behandlingsprincipper!
é£çµ¡å
Fisketorvet 2, 2. tv., 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- mail@dittandcenter-slagelse.dk
- dittandcenter-slagelse.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin og hurtig behandling
Mit barn var faldet i institutionen og havde slået sig, og blÞdte fra fortÊnderne. Vi kunne bare komme fik vi at vide, det var rart da vagttandlÊgen havde lukket her i vinterferien.
Det er ikke vores klinik til daglig, men vi fik meget fin behandling og de var tålmodige med os. Det var rart.
Fin behandling
Altid god modtagelse, god forklaring og godt håndvÊrk
Fin behandling som altid
Altid venlig opmÊrksom og nÊrvÊrendeâŠ
Altid venlig opmÊrksom og nÊrvÊrende personale.
Amer er en fantastisk tandlÊge, som tager god hånd om sine patienter.
Mine bedste anbefalinger.
Umage arbejder god service
Det er en fornÞjelse at komme iâŠ
Det er en fornÞjelse at komme i klinikken, hvis man kan sige det i forbindelse med tandbehandling, men personalet er meget imÞdekommende, kompetente, opmÊrksomme.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Mit fÞrste besÞg hos Dit tandcenter
Mit fÞrste besÞg hos Dit tandcenter, og hold op en god oplevelse, for en med stor tandlÊgeskrÊk, var det lidt vildt faktisk at sidde i stolen uden at ryste og svede. Så kan kun anbefale Dit tandcenter på det varmeste.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Altid venlige personale og godâŠ
Altid venlige personale og god behandling
Nadia er en super tandlÊge ð

God service X2
Skulle op til mit halvÃ¥rlige tandeftersyn hvorpÃ¥ han fandt 2 huller der var behandlingskrÊvende og som lykken havde det havde ham der ku ordne det tid selvsamme dag sÃ¥ det blev ordnet i et rap ðð» har altid fÞlt mig godt behandlet af personalet deroppe

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Fin oplevelse på trods af tandlÊgeskrÊk.
Tager sig god tid - god behandling - ordentlig vejledning og forklaring.

Det er altid i orden
Det er altid i orden, virkelig dygtige.

Bedst omsorg for pris

PÊn modtagelse dygtige personale
PÊn modtagelse
God behandling
Godt Info. Om behandling
SÞde og dygtige personale
Altid utrolig sÞde og megetâŠ
Altid utrolig sÞde og meget professionelle.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Lige fra man kom ind af dÞren,blev manâŠskÞn oplevelse
Lige fra man kom ind af dÞren,blev man mÞdt med en venlig imÞdekommende fra personale.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Gå glad fra tandlÊgen, med et smil .
Jeg må sige, at det er sjÊldent, jeg mÞder, sådan en rar og behagelig modtagelse og dejlig stemning, nogen steder .
Allerede ved mit allerfÞrste mÞde, med sekretÊren, oplevede jeg stor imÞdekommenhed og et smilende menneske .
Derefter skulle jeg for fÞrste gang, mÞde tandlÊgen og hans assistent , og jeg blev glÊdeligt overrasket over den modtagelse jeg fik .
Jeg har ikke tidligere oplevet så behagelig en tandlÊge . Også han, modtog mig smilende og er meget meget sÞd og rar . Og assistenten var absolut ligeså sÞd, rar og dygtig, og arbejdede godt sammen med tandlÊgen .
Han er super dygtig og kompetent . Han udfÞrer sit arbejde med rolig og forsigtig hånd og snilde .
Derudover sÞrger han for, at informere klienten , om de ting han gÞr, og det ligger ham meget på sinde, at klienten har det godt under hele forlÞbet og ikke har smerter eller er nervÞs .
Jeg vil anbefale, specielt folk med tandlÊgeskrÊk, denne klinik, men også alle andre der Þnsker en ordentlig og ekstrem omsorgsfuld og kompetent tandlÊge, og behandling .
Jeg er så glad for at jeg er blevet klient lige prÊcis, i denne praksis .

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Dejligt endelig at have fundet nogleâŠ
Dejligt endelig at have fundet nogle tandlÊger, der er dygtige og samtidig tager hensyn til, at man har tandlÊge skrÊk.
SekretÊren er altid smilende og venlig.
Kan varmt anbefale dittandcenter på Fisketorvet i Slagelse

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Hanif er altid meget behagelig
Hanif er altid meget behagelig, hjÊlpsom og nÊnsom ved tandrens.
Han er god til at forklare og vise gode teknikker, isÊr til de tandbanditter helt inde bagved!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ