Havde vildt ondt i maven og var ekstremt nervÞs , blev mÞdt af en meget sympatisk tandlÊge det formÃ¥ede at gÞre mig rolig og fjerne toppen af min nervÞsitet. Behagelig stemning og meget rart personal... ãã£ãšèŠã
Meget sÞde og behagelige modtagelse med grundig forklaring hvad der bÞr laves og en pris fÞr behandlng De er dygtige og behandlinger er smertefri med de nye bor der bruges nu. Ellers tilbyder de b... ãã£ãšèŠã
Hanif tog sig i dag tid til at forklare mig, hvad han sÃ¥ samt viste billeder af det pÃ¥ skÊrmen. Det er en god og betryggende mÃ¥de for mig , at fÃ¥ âsyn for sagenâ, sÃ¥ man ikke bare fÃ¥r at vide, hvad ta... ãã£ãšèŠã
Kom ind til den aftalte tid og tandlÊgen samt personalet var meget hjÊlpsomme og spurgte ind til om alt var som det skulle vÊre og hele tiden forklarede hvad der skulle ske, rigtig godt.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er 8 medarbejdere pÃ¥ klinikken. 2 tandlÊger, 2 tandplejere, 1 klinikassistenter og 3 elev. Vi udfÞrer alt inden for tandpleje, og vi tilstrÊber at nÊsten alle behandlinger kan udfÞres her pÃ¥ klinikken. Ved sÊrligt komplicerede behandlinger har vi et tÊt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlÊger samt kirurger. Vores mÃ¥l er at bevare tÊnderne sunde livet igennem. At opnÃ¥ et godt resultat er altid et spÞrgsmÃ¥l om tillid og samarbejde. Vi har forudsÊtningerne for at nÃ¥ dette mÃ¥l: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige â velafprÞvede â behandlingsprincipper!
Fisketorvet 2, 2. tv., 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- mail@dittandcenter-slagelse.dk
- dittandcenter-slagelse.dk
Personalet er venlige og imÞde kommendeð

Meget tilfreds med behandlingen
Meget tilfreds med behandlingen. Der blev udvist omhyggelighed og jeg blev fint informeret og rådgivet undervejs.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Alle er bare sÃ¥ sÞde og hos tandlÊgenâŠ
Alle er bare sÃ¥ sÞde og hos tandlÊgen gik det rigtig godt hun fortÊller heletiden hvad hun gÞr ð

De er sÞde og imÞdekommende
De er sÞde og imÞdekommende
Dygtige og kompetente
Og de fÃ¥r en til at slappe af, trods man er hos tandlÊgen ð

Dejligt central klinik
Dejligt central klinik. Venligt og dygtigt personale. Meget omhyggelige tandplejere. Tager sig god tid og gode rÃ¥d. Man fÃ¥r altid en lille ting med hjem. Super god klinik ð

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Venlig og kompetent og ikke mindstâŠ
Venlig og kompetent og ikke mindst smertefrið

Professionelle
Man får noget af den mest professionelle og hÞfligst behandling.

Alting blev forklaret grundigtð

Proffesionel behandling
Proffesionel behandling, SÞd libanser der kan sit kram.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Jeg har haft dem i mange Ã¥r og de harâŠ
Jeg har haft dem i mange år og de har altid vÊret gode til at hjÊlpe jeg har haft tandlÊgeskrÊk på fuld kraft det har de hjulpet mig med så nu går jeg frivilligt ind til tandlÊge oven i det er de også venlige overfor os der ikke er sÊrlig gode til at passe på tÊnderne jeg kan varmt anbefale dem altid smide hende og rare personale

God oplevelse.hjÊlpsomme personale.godâŠ
God oplevelse.hjÊlpsomme personale.god forklaring hvad der skal laves.jeg er meget tilfreds med oplevelsen.tak for alt.vi ses.

Tandplejer
Jeres nye tandplejer er meget sÞd, venlig og grundig

Ny tandplejer og klient.
Det var en god og effektiv behandling og god forståelse for min tandpleje og det videre forlÞb.
Ser frem til nÊste nÊste gang.

De er rigtig gode
De er rigtig gode, også i forhold til tandlÊge angst og de er heller ikk de dyreste

Flinke og sÞde
Flinke og sÞde. Bliver altid mÞdr med et smil.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
God stemning og smilende personale
God stemning og smilende personale. De er gode til at fortÊlle hvad der sker under behandlingen. God forklaring og prisoverslag, inden behandlingen går igang.

Dittandcenter Slagelse ããã®åç
Fin oplevelse når det nu skal vÊre
Fin oplevelse når det nu skal vÊre - jeg har lidt tandlÊge skrÊk - men mÊrkede ikke noget og så blev det billigere end fÞrst antaget