レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god oplevelse med DjÞfs kundeservice. Amanda var hjÊlpsom og gav mig prÊcis den hjÊlp jeg sÞgte - og mere til - pÃ¥ en venlig og professionel mÃ¥de. Stor respekt for den mÃ¥de, medlemmernes spÞrg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter mange Ã¥rs medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke fÞlte et behov for at vÊre medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjÊlp én mÃ¥ned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... もっず芋る

䌁業が回答したした

DJØF tog mig ved hÃ¥nden med god service I en travl hverdag har jeg en forventning om, at min fagforening kan yde prÊcis og effektiv rÃ¥dgivning med fokus pÃ¥ god medlemsservice, hvilket til fulde b... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tjek kontingentprisen! Jeg har vÊret medlem af DJØF i 19 Ã¥r og har i den tid vÊret ansat i bÃ¥de det offentlige og private. I perioder har jeg vÊret ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige.... もっず芋る

䌁業情報

1. 劎働組合

圓該䌁業による蚘述

DjÞf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fÊllesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rÃ¥dgivning og karrieresparring – og debat om de svÊre dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netvÊrk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige lÞn- og arbejdsvilkÃ¥r. Og vi bakker dig op – ogsÃ¥ juridisk, hvis du fÃ¥r behov for det. NÃ¥r du lykkes – lykkes vi.

4.2

Ærlig snak om DjÞf

2024幎12月10日

KÊre Helle

Tak for din anmeldelse!
Vi vÊrdsÊtter din Êrlige feedback og er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål eller input. Vi står klar til at hjÊlpe.

Mange Hilsener

Udmeldelse.

Jeg blev ringet op af en konsulent inde fra DjÞf som fik hÃ¥ndteret min udmeldelse meget professionelt. Ingen dikke’ dar’, simpel process til deres note og fik tilbudt 3 mÃ¥neder pÃ¥ deres regning som jeg kunne takke ja til, hvis det gav mening for mig. Meget nemt og intet pres selvom hendes formÃ¥l selvfÞlgelig var at bibeholde mig som medlem. Vil genoverveje medlemskabet og helt sikkert vende tilbage hvis der er behov for det. 5 stjerner til Raihana.

2024幎12月10日

DjÞf からの回答

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en professionel og imÞdekommende hÃ¥ndtering af din udmeldelse, og at processen var bÃ¥de enkel og uden pres. Det glÊder os ogsÃ¥, at Raihana har givet dig en sÃ¥ god oplevelse – vi sÞrger for, at hun fÃ¥r din ros.
Du skal vÊre så velkommen tilbage som medlem, hvis behovet opstår. Vi står altid klar til at hjÊlpe dig.

Klarhed og ny start!

Klarhed og ny start!
At ringe ind og få svar på presserende spÞrgsmål og at blive guidet venligt igennem til et positivt resultat er noget, der kan redde en dag.
At blive informeret om, hvordan man kan lÊgge en ny linje på en meget nem måde med stÞtte på vejen er noget, der kan redde mange dage.
Tak Amanda ;-)

2024幎12月6日

KÊre DR Rosenkilde

Tusind tak for din positive feedback!
Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse, og at Amanda kunne guide dig til en lÞsning, der gÞr en forskel i din hverdag. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt hjulpet og klar til at tage nye skridt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjÊlpe dig igen.

DjÞf - Nadia

God service og tålmodig medarbejder

Jeg havde en masse spÞrgsmål en fredag eftermiddag, hvor Charlotte tog sig tid dem alle og havde et dejligt humÞr.

Meget god oplevelse :-).

2024幎12月6日

KÊre Katrine

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at Chalotte kunne hjÊlpe dig med dine spÞrgsmål og samtidig bidrage til en positiv oplevelse.

Din feedback betyder meget for os, og vi giver selvfÞlgelig rosen videre til hende.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjÊlp igen.

Super professionel rådgivning

Meget professionel rådgivning om mulighed for medlem som senior og de fordele, dette vil have. Tak for det.

2024幎12月4日

KÊre Susanne
Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning om medlemskab som senior og de tilknyttede fordele.

Din tilfredshed betyder meget for os, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spÞrgsmål eller behov for hjÊlp.

DjÞf - Nadia

Det hjÊlper at ringe ind.

Efter en rimelig trÊls oplevelse af at blive hundset med, da jeg gik fra ledig til i arbejde og derfor skulle opdatere mine oplysninger ringede jeg ind for at udtrykke min frustration. Her mÞdte jeg Amanda Bonde, der straks var klar med ordene: "Jeg har brede skuldre - lÊs af!"
SÃ¥ det gjorde jeg sÃ¥. Amanda var rigtig god til at lytte, give ret nÃ¥r det gav mening og se tingene fra min side. Da jeg havde fÃ¥et luft for min frustration var hun ogsÃ¥ klar pÃ¥ at se, hvad DJØF kunne Êndre pÃ¥ for at blive bedre og gav mig mulighed for at komme med forbedringsforslag som det virkede som om hun tog seriÞst og agtede at arbejde videre med.
Det var en stor glÊde at blive mÞdt med respekt og anerkendelse og det var prÊcis det jeg havde manglet tidligere.

2024幎12月4日

KÊre Kunde

Tusind tak for, at du har delt din oplevelse med os.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse og fået den nÞdvendige hjÊlp.

Din ros betyder meget, og vi sÞrger for, at Amanda får den anerkendelse, hun fortjener.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål eller brug for yderligere assistance.

Nadia - DjÞf

I signed up due to needing urgent help

I signed up due to needing urgent help with a garden leave contract. After explaining my situation regarding negotiating the amount of vacation days I should take during the garden leave, the consultant used very confusing lawyer speak which cost me vacation days AND vacation days money. Not once did she inform me that I am not obligated to take any vacation days during the garden leave. Do not use their services, I have other friends also complaining about their professionalism and service quality.

2024幎3月1日

Dear MT

It is of course very regrettable that you had a bad experience when you contacted DjÞf.
Our most important goal is to provide members with the most qualified advice, and fortunately, members give us a score of 96 (on a scale of 1-100) on the question of whether they would recommend other members to contact DjÞf to review a contract.
We are of course available if you want us to look at the matter again.

Kind regards

Uprofessionel medarbejder "Manu"

Jeg havde desvÊrre en rigtig dårlig oplevelse med Manu, da jeg sÞgte hjÊlp til at forstå nogle detaljer omkring min forsikring. Han hÊvede stemmen af mig og talte meget ustruktureret og usammenhÊngende, hvilket gjorde det utrolig svÊrt at få en klar forklaring. Derudover manglede han fuldstÊndig sans for kundeservice og tog ikke ansvar for at sikre, at jeg som kunde fÞlte mig godt vejledt.

Jeg vil heller ikke anbefale "DjÞf Forsikring" generelt, da det virker, som om de udelukkende er interesserede i at få folks penge. Når der så endelig er brug for hjÊlp den anden vej, fÞles det, som om kassen er lukket.

2024幎10月25日

KÊre Daniel

Tak for din anmeldelelse.

Vi er selvfÞlgelig meget kede af din oplevelse hos DjÞf Forsikring.
Det ser ud til, at du også har oprettet en anmeldelse til DjÞf Forsikring.

Vi sÞrger for at en god kollega i forsikring kontakter dig.

Nadia - DjÞf

Empatisk og konstruktiv vejledning.

Jeg kontaktede DjÞf for at forhÞre mig om indmelding som ledig og jeg fik en fantastisk empatisk og venlig vejledning af Amanda. Det var en sand fornÞjelse at tale med en som kunne se problematikkerne i at vÊre ledig men også se potentialet i fremtiden. Jeg er ikke i tvivl om at med DjÞfs hjÊlp, kan jeg komme sikkert og behageligt tilbage på arbejdsmarkedet.

2024幎10月23日

KÊre Tinne

Tak for at dele din positive oplevelse med os.
Vi er meget glade for at hÞre, at du fik den hjÊlp,du havde brug for,og vi sÊtter stor pris på din feedback.
Vi sÞrger for, at Amanda modtager dine venlige ord.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjÊlp eller sparring.

Nadia - DjÞf

Synes det er utroligt dårligt at jeg

Synes det er utroligt dårligt at jeg uden at have nogen viden om det, er bundet i 3 måneder, så snart et nyt kvartal er startet. Jeg ville meldes ud hurtigst muligt, og forventede at kunne vÊre ude ved lÞbende måned plus en måned.
Utroligt ringe service at behandle kunder på den måde.
Jeg kommer til at vÊlge en anden fagforening i fremtiden.

2024幎10月14日

KÊre Mathias

Vi beklager, at du ikke fÞler at du har fået den service du Þnskede.
Betingelserne for opsigelse af medlemskab står oplyst på vores hjemmeside.

Når du melder dig ud, trÊder det i kraft den 1. i det kommende kvartal. Hvis du fx melder dig ud den 12. januar, stopper dit medlemskab den 1. april.

Jeg håber, at det forklarer udmeldelsesprocessen. Hvis du har flere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Mvh. Nadia - DjÞf

Manglende Refusion og Kommunikation fra DjÞf

Jeg skriver for at adressere et problem vedrÞrende mit medlemskab hos DjÞf. Efter en ubegrundet kontingentopkrÊvning kontaktede jeg DjÞf og modtog en skriftlig bekrÊftelse, der anerkendte, at kontingentopkrÊvningen ikke var berettiget. På trods af tilbuddet om en gratis medlemsperiode på tre måneder valgte jeg at anmode om udmeldelse af mit medlemskab og om refusion af gebyret.

Jeg har gentagne gange anmodet om, at refusionen bliver behandlet. Dog er pengene endnu ikke blevet refunderet, hvilket har fÞrt til unÞdvendige forsinkelser. Denne sag kunne have vÊret lÞst hurtigt, men den har i stedet taget lÊngere tid end forventet.

Denne oplevelse har fremhÊvet ineffektiviteter i kommunikationen og manglende overholdelse af aftalte tidsfrister, hvilket er skuffende fra en service, jeg ellers ville forvente var pålidelig.

Derfor kan jeg kun fraråde medlemskab hos DjÞf.

2024幎10月2日

KÊre SR

Tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Det er beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse med DjÞf, og ikke havde det forlÞb som du forventede.

Behandlingstiden på besvarelser af mails kan vÊre lÊngere i travle perioder.

Vi har besvaret og behandlet din henvendelse indenfor 48 timer og sÞrget for at udbetalingen af dit tilgodehavende blev sat
i gang.

Som oplyst pr. mail kan det tage op til 8 dage at få tilbagefÞrt et belÞb til sin NemKonto.
Dette er ikke fastsat af DjÞf, men varierer alt efter hvilken bank og betalingskort der er betalt med.

Skulle du have flere spÞrgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Nadia - DjÞf

Raised the payment without my approval

Raised the payment without my approval or prior notice ....

As a company binded under the EU regulations I would expect that a raise in the service provided would be announced prior to the customer and it is up to me to decide whether I would accept the raise in price and if not I should be able to cancel the contract

This way of doing business is a bit disappointing DjÞf and quite unethical considering that you cannot ask us to pay random prices that you decide to raise without event aligning with the customers , this is quite a disappointment, when I thought you are professionals.

And your colleague tells me it is an index regulation and it applies to all customers - quite a vague explanation right? Is like I am suppose to accept any raise in price that you decide whenever

I will speak to a legal advisor and will terminate the contract I have and avoid recommending you to anyone in my group of friends - Big Mistake

2024幎8月29日

Hi,
Thank you for your email.

When you accept a membership at DjÞf, you accept our membership terms and conditions.

It is also written on our website under "Kontingentsatser hos DjÞf".
It explicitly says: "Kontingentsatserne består af et grundbelÞb til DjÞf samt eventuelle bidrag til strejkefonde, forhandlingsfonde mv.
Priserne bliver reguleret årligt pr. 1. juli."
"The membership fees consist of a base amount for DjÞf and any contributions to strike funds, negotiation funds, etc.
The prices are adjusted annually on July 1." The amount is always an individual judgement for the year, based on the market.
Kontingent | Se prisen for medlemskab | DjÞf (djoef.dk)

The price change is part of our annual regulation according to market conditions.

I hope this clears things up, if you have any further questions you are welcome to contact us.

Best regards

Harassing pests

Actual pests. I joined a student event they sponsored 6 months ago and THEY WILL NOT STOP CALLING.

2024幎7月2日

Hi
Thank you for sharing your feedback.

We normally contact participants in our courses when consent has been given.
We simply want to follow up on participation and membership.
If you send an email to kvalitet@djoef.dk with your membership number and telephone number,I will take care of it,
and you will not receive any more calls from us.

Best regards,
Nadia -DjÞf

Svar til DjÞfs tilbagemelding på tidligere klagešššššš

Som svar til DjÞf handler det om mere end en enkelt sag, da jeg har fulgt med på sidelinjen i 2-3 afskedigelsessager i det offentlige regie i de senere år, hvor jeg har vÊret dybt chokeret over DjÞfs helt elendige håndtering af sager om stress på arbejdspladsen, chikane og mobning på en meget stor statslig arbejdsplads, som iÞvrigt blandt medarbejderne - og sikkert også hos DjÞf - er berygtet for dårlig ledelse og et helt elendigt dårligt arbejdsmiljÞ. DjÞf har blot lukket Þjnene for disse kendsgerninger i flere år, og de har blot sagt til de sygemeldte medarbejdere, når de kontaktede DjÞf, at DjÞf ikke kunne gå ind i sagerne pga alle mulige dårlige forklaringer, og at en stress syg medarbejder selv måtte klare det med sin TR.
En TR som har vÊret i lommen på ledelsen af frygt for sin egen karriere og repressalier. Det er simpelthen ynkeligt og uanstÊndigt at opleve en så stor fagforening agere så svagt og inkompetent. Jeg har overhÞrt flere samtaler med de sygemeldte medarbejdere og forskellige sagsbehandlere hos DjÞf, da det nu ikke lÊngere er muligt at ringe til en bestemt medarbejder hos DjÞf, man skal nemlig som sygemeldt medarbejder starte forfra med en ny sagsbehandler hver gang, man ringer til DjÞf og fortÊlle om hele sit forlÞb igen og igen. HELT elendig dårlig service og meget belastende, når man som sygemeldt medarbejder i forvejen er i en sårbar situation.
Jeg har overhÞrt samtaler, hvor tilfÊldige sagsbehandlere hos DjÞf har talt nedladende og arrogant til en alvorligt syg medarbejder. Det er skandalÞst.
Jeg vil i hvert fald råde alle almindelige ACŽere til at finde sig en anden fagforening, da DjÞf tilsyneladende tilgodeser arbejdsgiverne mere end de almindelige AC medarbejdere. Som mening AC, kan du gå og betale til DjÞf et helt liv, og når man får brug for sin fagforening, stikker DjÞf halen mellem benene og finder på dårlige undskyldninger for ikke at gå ind i sagerne. Jeg er virkelig vred på disse menneskers vegne, og jeg ved jo, at der med al sandsynlighed sidder mange flere derude, der er blevet syge pga. arbejdspladsen og ydermere er blevet svigtet af DjÞf.

2024幎5月29日
自発的なレビュヌ

DjÞf er blevet helt elendig til at

DjÞf er blevet helt elendig til at varetage deres medlemmers interesse, og de er bange for arbejdsgiverne. At sÃ¥ mange af deres medlemmer mÃ¥ sygemeldes med stress skulle fÃ¥ en fagforening som DJØF til at stille op og tage de nÞdvendige kampe med de store offentlige arbejdsgivere, sÃ¥som skat og ministerierne. I stedet stikker DJØF halen mellem benene og siger, at de ikke kan gÃ¥ ind i sagen, som den sygemeldte selv mÃ¥ lÞse med sin TR, som ogsÃ¥ er bange for sine karrieremuligheder, hvis hun tager kampen op med en psykopatisk leder eller lign. Det er en skandale. Jeg kender til 3 sager, hvor DJØF IKKE har turde tage/ville den nÞdvendige kamp, som endte med, at den sygemeldte blev afskediget uden kompensation pÃ¥ trods af, at stress klinikken pÃ¥ Bispebjerg havde skrevet, at der har vÊret psykisk vold pÃ¥ arbejdspladsen. Jeg rÃ¥der alle til at finde en anden fagforening.

2024幎5月1日

KÊre Birgitte

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.
Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse.
Jeg vil rigtig gerne kigge nÊrmere på sagen.

Hvis du sender en mail til: kvalitet@djoef.dk, med dit medlemsnummer og din oplevelse,
så kontakter jeg dig.

UbehÞvlede og uengagerede medarbejdere

UbehÞvlede og uengagerede medarbejdere. Blev skÊldt ud, da jeg sÞgte om sparring til lÞnforhandling i det private, for DET kunne DJØF ikke hjÊlpe med til SÅDAN en stilling i det private, det skulle jeg kunne SELV! Har ogsÃ¥ andre erfaringer med medarbejdere fra DJØF som ikke ved noget eller ikke kan svare pÃ¥ de mest simple spÞrgsmÃ¥l, og medarbejderne lyder som om de er studentermedhjÊlpere.

2024幎5月20日

KÊre Kristine
Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Jeg vil rigtig gerne kigge nÊrmere på sagen.

så kontakter jeg dig.

Deres medarbejdere svarer ubehÞvlet

Deres medarbejdere svarer ubehÞvlet og kan ikke fremsende faktura til en med opgÞrelse pr. mail eller igennem egen platform.

De har sågar opkrÊvet mig for fagforening selvom jeg har vÊret hos Det Faglige Hus i samme periode og stadig er det. Jeg vil virkelig ikke anbefale DjÞf på nogle måder.

2024幎2月28日
自発的なレビュヌ

Helt igennem dårlig oplevelse med DjÞfs rådgivning

Jeg havde henvendt mig til DjÞf for at få noget rådgiving omkring mine ansÊttelsesforhold. Jeg blev mÞdt med en meget uhÞflig medarbejder, som talte meget nedsÊttende til mig. FÞrst var hun sur over at jeg havde sendt dem en mail (hvilket jeg var blevet opfordret til af DjÞf per telefon dagen inden). Som kunde forventede jeg at få noget saglig rådgivning og vejledning til hvordan sagen skulle håndteres. Men det var bestemt ikke det jeg oplevede. Medarbejderen ydede ingen stÞtte og egentlig var jeg bare overladt til mig selv. Jeg vil bestemt sige at denne behandling er under al kritik.

2024幎3月1日

Udmelding af DjÞf

Har pr. 1.11.2023 ringet og meldt mig ud. Er pr. 01.02.2024 blevet opkrÊvet for yderlig et kvartal. DjÞf påstår at de ikke kan se en registrering af udmeldelsen. Kan se her på trustpilot, at det ikke er fÞrste gang at det er sket.

2024幎2月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。