handla INTE hÀr om du inte vet EXAKT vara och storlek. För Àr det nÃ¥got som inte passar ditt djur sÃ¥ fÃ¥r du bara tillbaka HÃLFTEN av pengarna typ eftersom man fÃ¥r betala returen sjÀlv vilket Àr helt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kontakten med Djurmaxi var jÀttebra. Klar och snabb kommunikation kring förhandsbetalda varor varav en restnoterats. Varan avbestÀlldes dÀrför och pengarna Ã¥terbetalades till mitt betalkonto. Till... ãã£ãšèŠã
Svarar inte pÃ¥ mail och skickar inte det man bestÀllt. Oseriöst rakt igenom. Skyller pÃ¥ hög arbetsbörda sÃ¥ hjÀlp dom att fÃ¥ lite mindre börda och bestÀll frÃ¥n nÃ¥gon annan. Bara att man inte har ett te... ãã£ãšèŠã
Efter jag la min order, tittade jag pÃ¥ recensionerna hÀr och blev genast orolig, dock helt utan anledning. Jag fick min bestÀllning 3 arbetsdagar efter jag la ordern. Produkterna motsvarade beskrivnin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DjurMaxi Àr en svensk nÀtbutik med ett av Sveriges största utbud av djurtillbehör. Vi erbjuder dig allt det bÀsta för dina husdjur. Hos oss kan du hitta alla tillbehören för akvarium, fÃ¥gel, hund, katt, smÃ¥djur, terrarium, vildfÃ¥gel och Àven en hel del produkter för alla husdjurÀgare. Allt du behöver till dina husdjur ðŸ
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varning!!BestÀllde en vara som skickades tillâŠ
BestÀllde en vara som skickades till fel adress
nÀr jag kontaktar företaget för att korrigera misstaget bemöts jag så otrevligt och Àrendet Àr fortfarande inte löst.
Ingen vara och inga pengar tillbaka!!

BestÀll inte hÀrifrån
BestÀll inte hÀrifrån. Får fel saker och för lite. Lång leveranstid. Dålig kundtjÀnst.
HÃ
LL ER BORTA ! Finns bÀttre företag.
Har bestÀllt flertal gÃ¥nger och de harâŠ
Har bestÀllt flertal gÃ¥nger och de har varit snabb smidig leverans dÀr man fÃ¥tt följa varje steg. Inte nog med de , i senaste paketet fanns de Àven med en godispÃ¥sen till " vÃ¥rdaren " dvs jag ð det var jÀttesött ! Tusen tack !
Riktigt dåliga på att informera.
BestÀllde från dem och då stod det inget om att det var lÀngre leveranstid för att de flyttar. BestÀllde varor 2 veckor innan jag behövde dem för att vara extra sÀker på att de skulle komma. Men jag får inget svar förens de gått 2 veckor att de byter lokal och det blir försenat och jag ska få en kompensation att de Àr försenade. Jag fick ett ben som kanske Àr 5 cm långt som Àr för vÀldigt små hundar och en annan liten tugg sak för små hundar och en liten licktreat. Alltså 3 veckor försenade och fick de inte till då jag skulle ha dem. Kommer aldrig bestÀlla hÀrifrån igen.
lång tid innan de skickar
bestÀllde saker den 27de april berÀknad leverans (eller om det var berÀknad att skicka) var senast den 29de april men blev skickat igår den 12 maj
fick köpa en av produkterna på ett annat stÀlle medan jag vÀntade på att sakerna skulle skickas då det var akut
Inget svar på min leverans.
BestÀllde kattnÀt och skulle levereras innan 2024-05-08. Hörde inget och nu Àr det 2 dagar sen. Otroligt dålig på att återkoppla.
Kommer inte anvÀnda dem igen.
Mkt dyrt att returnera av nÃ¥n okÀndâŠ
Mkt dyrt att returnera av nån okÀnd anledning. Fick vÀnta flera månader på att returen godkÀndes dessutom. Skulle inte rekommendera till någon annan. KÀnns oseriöst!
Hade tappat min hunds fina bricka ochâŠ
Hade tappat min hunds fina bricka och kunde bestÀlla en ny gm föregående order och fick en ny utan påslag!
Det tackar jag för, snabb leverans och fin service :)
Snabb leverans och fina graveradeâŠ
Snabb leverans och fina graverade id-brickor till våra hundar!
De bryr sig inte om kundens rÀtt.
Skickar en trasig produkt och erbjuder sig laga den. Den ska vÀl vara hel från början?! Svarat jag vill reklamera och då slutade de svara. Oseriösa.
Farliga produkter & dåligt bemötande
Skulle inte rekomendera någon att handla hÀr. Köpte ett hus till mina marsvin som gick sönder efter ca 1 månad. Hittade dessutom huset i buren med vassa hÀftstift/spikar som stack ut och kunde skadat mina marsvin. Skickade bildbevis på det trasiga huset och kunde inte få tillbaka pengarna men kunde få 20 procent rabatt eller byta till en annan produkt. Vilket inte kÀnns så bra då jag Àr missnöjd med kvaliteten. Eftersom det hade gått några veckor sedan bestÀllningen så hade jag inte kvar kartongen och Djurmaxi ville att huset skulle returneras i en kartong med vaddering. Eftersom jag inte hade det hemma bad jag dom skicka en till mig så jag kunde returnera produkten. Dom svarar då att det Àr mitt ansvar att hitta lÀmplig kartong och föreslår att jag ska fråga runt i affÀrer efter en eller få 15 procent rabatt som kompensation. Jag fortsÀtter hÀvda att ansvaret ligger på dom och att jag vill att de förser mig med en kartong. Efter det får jag inget svar och det har nu gått flera månader och jag har fått slÀnga huset och inse att jag inte kommer få några pengar tillbaka. Så dåligt kundbemötande!

Byte
Av misstag bestÀllde jag en storlek för stor och efterfrågade då att få göra ett byte. Fick då informationen att jag måste lÀgga en ny order och betala 99:- i returfrakt. Så fungerar inte ett byte överhuvudtaget och 99:- Àr hutlöst dyrt Àven om det faktiskt hade varit en retur i sig m.

DjurMaxi ããã®åç
De skickar en trasig lampa
De skickar en trasig lampa. KundtjÀnst svarar typ en gång i veckan dessutom. Skickar videobevis att den Àr trasig som de önskat, sen vill de ha tillbaka lampan så jag skickar tillbaka den.
De hÀmtar inte ut lampan så jag får hem den igen. De sÀger de ska skicka fraktetikett men ingenting har kommit efter 11 dagar. De pausar inte fakturan.

Vi Àr så nöjda :)
Jag och mina katter Àr så nöjd med vårt senaste köp. Snabb leverans, fick paketet redan efter två dagar. Godiset Àr redan slut, hihi och klöstrÀdet anvÀnds flitigt varje dag :)

DjurMaxi ããã®åç
Billiga priser och snabb leverans
Billiga priser, snabb leverans och fina hundbrickor. BestÀllde en graverad namn tagg till min hund. JÀttefin! Så superbra och fin. Fick den redan efter 1 dag.

Varning
Varning, köp inget på denna sida! De hittar på andra villkor vid retur och håller inte vad de lovat och ljuger! Mycket besviken och förbannad på detta lurendrejeri företag!!!!!!!!
Gör inte samma misstag som jag gjort!
/Sofia

Toppen nöjd!
JÀtte nöjd med mitt köp till Knasen. BÀsta priserna, jÀmfört mad alla andra djuraffÀrer. Trevlig kundservice och bra support med val av mixade fÀrger :)
KundtjÀnst via mail
Företaget Àr sÀkert bra då leveransen fungerar. Men i mitt fall har leveransen försvunnit och det går då inte ringa företaget och fråga hur vi löser situationen. Företaget kommunicerar bara via mail, var tredje dag, så det Àr inte lÀtt att få bra support. Nu får Klarna ta över och lösa allt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ