レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

handla INTE hÀr om du inte vet EXAKT vara och storlek. För Àr det nÃ¥got som inte passar ditt djur sÃ¥ fÃ¥r du bara tillbaka HÄLFTEN av pengarna typ eftersom man fÃ¥r betala returen sjÀlv vilket Àr helt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kontakten med Djurmaxi var jÀttebra. Klar och snabb kommunikation kring förhandsbetalda varor varav en restnoterats. Varan avbestÀlldes dÀrför och pengarna Ã¥terbetalades till mitt betalkonto. Till... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Svarar inte pÃ¥ mail och skickar inte det man bestÀllt. Oseriöst rakt igenom. Skyller pÃ¥ hög arbetsbörda sÃ¥ hjÀlp dom att fÃ¥ lite mindre börda och bestÀll frÃ¥n nÃ¥gon annan. Bara att man inte har ett te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Efter jag la min order, tittade jag pÃ¥ recensionerna hÀr och blev genast orolig, dock helt utan anledning. Jag fick min bestÀllning 3 arbetsdagar efter jag la ordern. Produkterna motsvarade beskrivnin... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

DjurMaxi Àr en svensk nÀtbutik med ett av Sveriges största utbud av djurtillbehör. Vi erbjuder dig allt det bÀsta för dina husdjur. Hos oss kan du hitta alla tillbehören för akvarium, fÃ¥gel, hund, katt, smÃ¥djur, terrarium, vildfÃ¥gel och Àven en hel del produkter för alla husdjurÀgare. Allt du behöver till dina husdjur 🐟

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Varning!!BestÀllde en vara som skickades till

BestÀllde en vara som skickades till fel adress
nÀr jag kontaktar företaget för att korrigera misstaget bemöts jag så otrevligt och Àrendet Àr fortfarande inte löst.
Ingen vara och inga pengar tillbaka!!

2024幎10月1日

DjurMaxi からの回答

Hej Marie. Vi beklagar att har angett ett felaktigt postnummer på din bestÀllning. TyvÀrr resulterar detta i att paketet hamnat hos fel ombud, eftersom det skickas automatiskt till nÀrmaste ombud efter postnummer. Vi har av sÀkerhetsskÀl tyvÀrr inte möjlighet att Àndra postnummer på bestÀllningen i efterhand om paketet redan Àr skickat. Vi beklagar detta. Om du har några frågor Àr du vÀlkommen att kontakta oss igen.
MVH: DjurMaxi

5぀星のうち1の評䟡

Riktigt dåliga på att informera.

BestÀllde från dem och då stod det inget om att det var lÀngre leveranstid för att de flyttar. BestÀllde varor 2 veckor innan jag behövde dem för att vara extra sÀker på att de skulle komma. Men jag får inget svar förens de gått 2 veckor att de byter lokal och det blir försenat och jag ska få en kompensation att de Àr försenade. Jag fick ett ben som kanske Àr 5 cm långt som Àr för vÀldigt små hundar och en annan liten tugg sak för små hundar och en liten licktreat. Alltså 3 veckor försenade och fick de inte till då jag skulle ha dem. Kommer aldrig bestÀlla hÀrifrån igen.

2024幎5月13日
5぀星のうち2の評䟡

lång tid innan de skickar

bestÀllde saker den 27de april berÀknad leverans (eller om det var berÀknad att skicka) var senast den 29de april men blev skickat igår den 12 maj
fick köpa en av produkterna på ett annat stÀlle medan jag vÀntade på att sakerna skulle skickas då det var akut

2024幎5月12日

Farliga produkter & dåligt bemötande

Skulle inte rekomendera någon att handla hÀr. Köpte ett hus till mina marsvin som gick sönder efter ca 1 månad. Hittade dessutom huset i buren med vassa hÀftstift/spikar som stack ut och kunde skadat mina marsvin. Skickade bildbevis på det trasiga huset och kunde inte få tillbaka pengarna men kunde få 20 procent rabatt eller byta till en annan produkt. Vilket inte kÀnns så bra då jag Àr missnöjd med kvaliteten. Eftersom det hade gått några veckor sedan bestÀllningen så hade jag inte kvar kartongen och Djurmaxi ville att huset skulle returneras i en kartong med vaddering. Eftersom jag inte hade det hemma bad jag dom skicka en till mig så jag kunde returnera produkten. Dom svarar då att det Àr mitt ansvar att hitta lÀmplig kartong och föreslår att jag ska fråga runt i affÀrer efter en eller få 15 procent rabatt som kompensation. Jag fortsÀtter hÀvda att ansvaret ligger på dom och att jag vill att de förser mig med en kartong. Efter det får jag inget svar och det har nu gått flera månader och jag har fått slÀnga huset och inse att jag inte kommer få några pengar tillbaka. Så dåligt kundbemötande!

2023幎9月27日

Hej Emelie

Beklagar att ditt smådjurshus har gått sönder. Returetikett Àr utskickad till dig så du kan returnera den trasiga varan. Om du inte har kvar den gamla kartongen behöver du ordna en annan, sjÀlvklart kan du anvÀnda en begagnad kartong och tidningspapper då det Àr viktigt att tÀnka på miljön. Ur miljöhÀnsyn har vi inte möjlighet att skicka ut en tom kartong. Om du har några frågor Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst, vi hjÀlper dig gÀrna!

Byte

Av misstag bestÀllde jag en storlek för stor och efterfrågade då att få göra ett byte. Fick då informationen att jag måste lÀgga en ny order och betala 99:- i returfrakt. Så fungerar inte ett byte överhuvudtaget och 99:- Àr hutlöst dyrt Àven om det faktiskt hade varit en retur i sig m.

2023幎12月11日

DjurMaxi からの回答

Hej Anna. Du har alltid öppetköp i 14 dagar nÀr du handlar hos oss. För oss Àr det viktigt att du blir helt nöjd med dina varor du har bestÀllt. För enkel retur kan du anvÀnda vår returetikett. Du kan naturligtvis Àven skicka tillbaka dina varor med egen motsvarande returfrakt om du vill anvÀnda annat alternativ som passar dig bÀttre.

Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta vår kundtjÀnst. Vi hjÀlper dig gÀrna!

5぀星のうち1の評䟡

De skickar en trasig lampa

De skickar en trasig lampa. KundtjÀnst svarar typ en gång i veckan dessutom. Skickar videobevis att den Àr trasig som de önskat, sen vill de ha tillbaka lampan så jag skickar tillbaka den.
De hÀmtar inte ut lampan så jag får hem den igen. De sÀger de ska skicka fraktetikett men ingenting har kommit efter 11 dagar. De pausar inte fakturan.

2023幎12月10日

Hej Maria!
Vi beklagar att du mottagit en trasig vara och sjÀlvklart skall vi byta ut den till dig. För att skicka tillbaka en reklamation bör du anvÀnda fraktetiketten som vi har skickat ut till dig 2023-11-17 i samband med att ditt reklamationsÀrende har skapats. Vid anvÀndning av vår fraktetikett står vi för fraktkostnaden och paketet levereras sÀkert med spårbart sÀndningsnummer.

Om du vill att vi skickar ut din fraktetikett igen vÀnligen kontakta oss via kundtjÀnst så vi kan hjÀlpa dig vidare i Àrendet.

MVH: DjurMaxi.se

Vi Àr så nöjda :)

Jag och mina katter Àr så nöjd med vårt senaste köp. Snabb leverans, fick paketet redan efter två dagar. Godiset Àr redan slut, hihi och klöstrÀdet anvÀnds flitigt varje dag :)

2023幎10月19日

DjurMaxi からの回答

Hej Ella! Tack för ditt fina omdöme och för att kund hos oss. Roligt att kattgodiset och klösmöbeln uppskattades av din bÀstis :)

MVH, dina vÀnner på DjurMaxi!

5぀星のうち5の評䟡

Billiga priser och snabb leverans

Billiga priser, snabb leverans och fina hundbrickor. BestÀllde en graverad namn tagg till min hund. JÀttefin! Så superbra och fin. Fick den redan efter 1 dag.

2023幎11月1日

DjurMaxi からの回答

Hej Aleksander! Tack för ditt fina omdöme och för att kund hos oss. Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med ID-brickan. Vi gör alltid vårt bÀsta för att våra graverade ID-brickor skall vara i toppkvalité med riktigt snygg design. Så roligt att du blev nöjd :)

MVH, dina vÀnner på DjurMaxi!

Varning

Varning, köp inget på denna sida! De hittar på andra villkor vid retur och håller inte vad de lovat och ljuger! Mycket besviken och förbannad på detta lurendrejeri företag!!!!!!!!
Gör inte samma misstag som jag gjort!
/Sofia

2023幎9月6日

Hej Sofia

Vi beklagar din upplevelse. Det verkar tyvÀrr skett något missförstånd i samband med ditt köp. NÀr vi ser på ditt Àrende gÀller det ett outlöst paket som inte har hÀmtats ut hos paketombudet. Om paketet inte hÀmtas ut skickas det tillbaka till oss som outlöst. Vid outlöst paket behöver vi debitera kostnad för administration och fraktkostnader som uppkommer i samband med returen.

Vi har i kontakt med dig gett dig information om vad som gÀller om ett paket inte hÀmtas ut. Vi beklagar om du missat denna information.

Om du har några fler frågor Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss. Vi hjÀlper dig gÀrna.

Toppen nöjd!

JÀtte nöjd med mitt köp till Knasen. BÀsta priserna, jÀmfört mad alla andra djuraffÀrer. Trevlig kundservice och bra support med val av mixade fÀrger :)

2023幎3月29日

KundtjÀnst via mail

Företaget Àr sÀkert bra då leveransen fungerar. Men i mitt fall har leveransen försvunnit och det går då inte ringa företaget och fråga hur vi löser situationen. Företaget kommunicerar bara via mail, var tredje dag, så det Àr inte lÀtt att få bra support. Nu får Klarna ta över och lösa allt.

2022幎11月9日

Hej Katrin
Oj, så tråkigt att ditt paket har försvunnit hos Postnord. Det låter inte alls bra. VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst så skall vi undersöka och ordna detta till dig omgående.
Vi besvarar kundtjÀnst normalt inom en vardag, men nÀr det Àr högre orderingång kan svarstiden på kundserviceÀrenden vara lite lÀngre Àn normalt.

Hör av dig till vår kundservice så löser vi detta till dig!
MVH: DjurMaxi kundtjÀnst

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス