handla INTE hÀr om du inte vet EXAKT vara och storlek. För Àr det nÃ¥got som inte passar ditt djur sÃ¥ fÃ¥r du bara tillbaka HÃLFTEN av pengarna typ eftersom man fÃ¥r betala returen sjÀlv vilket Àr helt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kontakten med Djurmaxi var jÀttebra. Klar och snabb kommunikation kring förhandsbetalda varor varav en restnoterats. Varan avbestÀlldes dÀrför och pengarna Ã¥terbetalades till mitt betalkonto. Till... ãã£ãšèŠã
Svarar inte pÃ¥ mail och skickar inte det man bestÀllt. Oseriöst rakt igenom. Skyller pÃ¥ hög arbetsbörda sÃ¥ hjÀlp dom att fÃ¥ lite mindre börda och bestÀll frÃ¥n nÃ¥gon annan. Bara att man inte har ett te... ãã£ãšèŠã
Efter jag la min order, tittade jag pÃ¥ recensionerna hÀr och blev genast orolig, dock helt utan anledning. Jag fick min bestÀllning 3 arbetsdagar efter jag la ordern. Produkterna motsvarade beskrivnin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DjurMaxi Àr en svensk nÀtbutik med ett av Sveriges största utbud av djurtillbehör. Vi erbjuder dig allt det bÀsta för dina husdjur. Hos oss kan du hitta alla tillbehören för akvarium, fÃ¥gel, hund, katt, smÃ¥djur, terrarium, vildfÃ¥gel och Àven en hel del produkter för alla husdjurÀgare. Allt du behöver till dina husdjur ðŸ
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket bra service
Mycket nöjd! JÀtte snabt leverans och top kvalitet ð€©
Tog 1 vecka
Tog 1 vecka, allt var rÀtt och bra paketerat.
Ett förmånligt pris.
Rekommenderas.
Okej
Redigerar mitt inlÀgg efter att jag fått varorna.
För det var trots allt fina saker till ett vÀldigt bra pris, det enda Àr leveranstiden var vÀl inte den snabbaste om man jÀmför med andra butiker, men inte heller oacceptabelt.
fick en felaktigt produkt
fick en felaktigt produkt, (felltillverkad) och deras kundservice Àr ett skÀmt med noll förståelse för deras kunders behov,
en hund- resvÀska kunde ersÀttas på 3 dagar!! för " de har inte express- leverans "
Hopplöst företag
BestÀllde en vara den 13 april efter 14 âŠ
BestÀllde en vara den 13 april efter 14 dagar kunde jag hÀmta ut den, nÀr dwn kom visades det att den var trasig vid lev. Fick vÀnta ca 10 dagar innan jag fick en returfraktsedel. Skickade in den till djurmaxi fick vÀnta vÀnts över 12 dagar innan jag fick något svar om min reklamation. Har Ànnu inte fått min vara idag Àr det den 1 juni?
Exempel:
Från gÀvle - HÀlsingland = +10 mil
Leveranstid: +40 dagar
Från hongkong- HÀlsingland = +850 mil
Leveranstid: +21 dagar
VÀldigt dålig kundservice, kommer aldrig handla på djurmaxi.se igen om inte företaget gör enorma förbÀttringar gÀllande kundservice, leveranstider m.m
VARNAR för detta företaget
Ska man ha köp med Klarna sÃ¥ kan man âŠ
Ska man ha köp med Klarna så kan man inte ha faktura avgift. Kostnader med avgift och frakt kommer upp i 100kr. Katastrof så jag handlar lokalt istÀllet för nÀtet..
Lite lÀngre leveranstid men nöjd Àndå!
Lite lÀngre leveranstid Àn vad jag Àr van vid, men fick allt jag bestÀllde pÃ¥ ca 5 dagar och inget krÃ¥ngel. Ãr nöjd!
Urusel service!
Lång svarstid på mail och katastrofalt dåligt system kring hanteringen av ordrar.
Alldeles för lång leveranstid
BestÀllde den 26/11, fick ingen orderbekrÀftelse så mailade de. Fick ett svar 29/11 att det blev nåt fel men att de nu fixat det. Det Àr en sak jag kan ta, vad jag dÀremot inte kan ta Àr att de inte skickade paketet förrÀn 6/12. Sakerna hade dock ganska bra pris och allt var helt och bra. Litet störningsmoment var dock att jag bad om specifika fÀrger på grejerna, men fick fÀrgerna jag absolut inte ville ha.. Handla hÀr om ni har tid att vÀnta lÀnge
Alldeles för lång leveranstid!
Jag bestÀllde mitt paket onsdagen 12/10. Onsdagen den 19/10 började jag bli otålig och stressad över att vi inte hört något om paketet och vi behövde ha paketet innan helgen eftersom att vi skulle hÀmta vår valp på söndagen. Så den 19:e mejlar jag dem och undrar vad som hÀnder. Dagen efter får vi ett mejl om att paketet nu har skickats från deras lager. Så det tog 7 dagar för dem att få ivÀg paketet från lagret. Tydligen Àr det deras vanliga leveranstid, sedan tar sjÀlva frakten 1-2 dgr (vilket jag trodde inkluderade vÀgen genom lagret till postbilen) men nej. Så vi kommer inte bestÀlla dÀr igen..
LÃ¥ngsam leverans
Bra sortiment och priser men orimligt långa leveranstider. Oftast får man rÀkna med att det tar minst 4-5 vardagar innan varan ens skickas. Jag har vi två tillfÀllen, som jÀmförelse, bestÀllt varor från Japan på söndagkvÀllen och hÀmtat ut dessa på torsdagen 4 dagar senare. Då har dessutom paketen gått genom Svenska tullen...
JÀttebra och fina saker
Köpte presenter till min hund hÀrifrån och Àr vÀldigt nöjd. Trevligt bemötande och bra hjÀlp på kundtjÀnst. Rekommenderar!!
DjurMaxi
Köpte en ryggsÀck till hunden, men den visade sig inte passa riktigt bra så jag returnerade den till DjurMaxi dagen efter jag fick den. Har fått meddelande från fraktfirman att de ej har hÀmtat ut varan, Snart går den i retur till mig och får betala frakt en gång till då. På deras hemsida står det att det tar 447 kr för ej uthÀmtat paket, man kanske ska skicka faktura till dem på den summan om de ej hÀmtar paket. Det var sista gången jag handlar hos dem nÀr man inte kan lita på deras rutiner för returer. Har varit nöjd med dem tidigare.
Snabbt och enkelt!
Fick det jag bestÀllt redan efter 2 dagar! VÀldigt nöjd.
Usel service , lång lev. 3 veckor innan återbetalning
BestÀllde lite hundprylar och all fanns i lager vid bestÀllning,
nÀr paketet kom efter 2 veckor så var Àndå en vara slutsåld/restad,
Tog 3 veckor innan vi fick pengarna tillbaka.
Aldrig mera Djurmaxi

DjurMaxi ããã®åç
Sen leverans och dålig kundservice
Leveransen va sen och kontakta kundservice och fick sent svar Àven dÀr.
Leveransen tog 9 dagar vilket var mer Àn dom angav.

DjurMaxi ããã®åç
JÀttebra service
Kontakten med Djurmaxi var jÀttebra. Klar och snabb kommunikation kring förhandsbetalda varor varav en restnoterats. Varan avbestÀlldes dÀrför och pengarna återbetalades till mitt betalkonto. Till syvende och sidst handlar det förstås om hur du sjÀlv upptrÀder som kund - rådet Àr som alltid vÀnlighet, positiva förvÀntningar och en god portion kÀrlek till allas vår mÀnsklighet!
Eva
Trevligt kundtjÀnst
Jag bestÀllde en hundsele som blev fel. Blev inga problem hos dem alls. Fick en ny utskickad direkt och kunde snabbt och smidigt byta varan. Allt flöt fint.
Uruselt
Svarar ej på mail, eller kontakt formulÀr, Långa leverans tider, har inte varor som man fått igenom till kassan, samt bekrÀftelse på vid köp. Varning köp inte från denna webbsida
Super nöjd!
Har köpt en kattlucka hos dem till jÀttebra pris. Nu kan min katt Sigge springa fritt ut och in. Jag Àr supernöjd, bÀsta klippet!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ