Professionel hÃ¥ndtering, hurtig afvikling og super sÞde og lyttende flyttefolk. FÞler mig hÞrt, set og forstÃ¥et. Vi havde hyggelige og effektive timer sammen. Kan varmt anbefale Djurs Flytteforretnin... ãã£ãšèŠã
Dygtige og venlige flyttefolk der uden tÞven klarede opgaven, trods det var lettere besvÊrligt og der var lidt sne i vejen. Vil klart anbefale Daniel og hans team, og ringer bestemt til ham igen, nÊs... ãã£ãšèŠã
Vi har lige sagt farvel til flytteâdrengeneâð€ Fra fÞrste kontakt var dialogen med Daniel venlig og imÞdekommende, og siden var samarbejdet med ham og hans âdrengeâ perfekt! Daniel, Martin og R... ãã£ãšèŠã
Hurtig og effektiv flytning. To mand ankom prÊcis til aftalte tid. De knoklede lÞs og flyttede alle mÞbler skÃ¥nsomt, hurtigt og fejlfrit. Ingen skader. Alt gik som det skulle. Flinke og rare unge m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en flytte - og opbevarings virksomhed beliggende på Djursland hvor service, kvalitet og omtanke er af hÞjeste priotet. Vi udfÞrer alle opgaver med et stort smil. Vi flytter både privat og erhverv og vi bestrÊber os på altid, at give en god og tryg oplevelse for vores kunder
Martin Hansens Vej 17., 8400, Ebeltoft, ãã³ããŒã¯
- 86 34 68 10
- Info@djursflyt.dk
- djursflyt.dk
HÞj service
Venlighed og hÞj service. Hurtig reaktion.
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.
Professionel håndtering
Professionel håndtering, hurtig afvikling og super sÞde og lyttende flyttefolk. FÞler mig hÞrt, set og forstået. Vi havde hyggelige og effektive timer sammen.
Kan varmt anbefale Djurs Flytteforretning.
FlyttemÊnd man vil anbefale til andre
FlyttemÊnd var omhyggeligt med vores mÞbler og flyttekasser. De var i godt humÞr og de havde styr på alt tingene.
Begge flyttemÊnd havde et godt humÞr-âŠ
Begge flyttemÊnd havde et godt humÞr- de var hurtige og effektive. De flyttede et ekstra mÞbel fra garagen ind i huset
Super hurtige flyttemÊnd
Super hurtige flyttemÊnd, som kunne deres kram. Super god oplevelse, samt stemningen var i top. Så dem kan jeg kun varmt anbefale.
Fantastisk positiv oplevelse
De allerbedste anbefalinger herfra. To utroligt venlige og hjÊlpsomme flyttemÊnd i et dejligt humÞr.
Dygtige og kompetente flyttefolk
Vil klart anbefale Daniel og hans team, og ringer bestemt til ham igen, nÊste gang jeg får brug for et flyttefirma.
Flyttefolkene var utroligt flinke ogâŠ
Flyttefolkene var utroligt flinke og imÞdekommende.
God service og fint samarbejde hele vejen igennem
âïžâïžâïžâïžâïž
Også med mulighed for opmagasinering
Superfin flyttedag, billig leje af flyttekasser og mulighed for sikker opmagasinering i Ebeltoft.
Flinke og arbejdsomme flyttefolk
Hurtigt svar og god hjÊlp
Hurtigt svar og god hjÊlp. Jeg er meget tilfreds.
Endnu en dag med gutterne ðªðŒ
Det er faktisk tÊt pÃ¥ at jeg ville Þnske jeg skulle flytte igen snart ð
- bare for at fÃ¥ endnu en dag med gutterne ððªðŒðŠ.
Totalt kompetente, stÊrke, omhyggelige og ordentlige flyttemÊnd - med den skÞnneste humor.
De har nu flyttet for mig 3 gange - det fåes nemlig ikke bedre.
KÃMPE anbefaling og bare TAK ððœ
Altid en super service!!!
Der er intet at udsÊtte på jer
Der er intet at udsÊtte på jer, nÊste flytning i en hvid kasse.
Super god og professional behandling
God og kompetent service
God og kompetent service. Meget stor hjÊlpsomhed og godt humÞr. Det kan ikke gÞres bedre.
Jeg vil give denne firma min stÊrkestâŠ
Jeg vil give denne firma min stÊrkest anbefaling. Arbejdet blev udfÞrt med omsorg og de to flyttemÊnd var rart at have i huset. Arbejdet blev også udfÞrt til en rimelig pris og gik helt efter planen.