レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

jeg har hatt kontakt med DKK flere ganger angÃ¥ende deltagelse pÃ¥ utstillinger i Danmark. (jeg bor i Norge) har alltid fÃ¥tt hyggelig og tydelig svar og hjelp til Ã¥ kunne fÃ¥ registrert alle nÞdvendige... もっず芋る

FÃ¥r kun én stjerne fordi der skal gives en. Har intet godt at sige om den virksomhed der slÃ¥r sig stort op pÃ¥ at vÊre der for dyrene. De vil ikke tage min klage over opdrÊtter alvorligt og holde... もっず芋る

䌁業が回答したした

DKK er generelt udmÊrket, der er nogle ting som sagtens kunne vÊre bedre, som med alle andre firmaer. Jeg vil bla. pga. de efterhÃ¥nden heftige priser pÃ¥ bÃ¥de udstillinger, prÞver mm. ikke give... もっず芋る

Dansk kennel klub er den vÊrst tÊnkelige forening, jeg nogensinde har vÊret i forbindelse med og jeg vil kraftigt anbefale alle at melde sig ud. Foreningen har uden nogen som helst dokumentation nedla... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 動物管理サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Denne side er en informationsside, ikke en debatside.

• Parkvej 1, 2680, SolrÞd Strand, デンマヌク

• dkk.dk

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

47件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

DKK en forening som gjÞr sitt beste. ingen forening er perfekt.

jeg har hatt kontakt med DKK flere ganger angående deltagelse på utstillinger i Danmark. (jeg bor i Norge) har alltid fått hyggelig og tydelig svar og hjelp til å kunne få registrert alle nÞdvendige data.
husker dessverre ikke når det var jeg hadde kontaktene, men jeg syns jeg måtte skrive fordi jeg leser så mye som etter min mening ikke stemmer. så dato for opplevelsen stemmer nok ikke overens med virkeligheten.

2025幎10月30日
自発的なレビュヌ

FÃ¥r kun én stjerne fordi der skal gives

Får kun én stjerne fordi der skal gives en.
Har intet godt at sige om den virksomhed der slår sig stort op på at vÊre der for dyrene.
De vil ikke tage min klage over opdrÊtter alvorligt og holder hånden over hende. FÞj, så vammelt.
Og hvis man vil trÊne og udstille, så er det et krav at man er medlem af klubben.
Fy for s....
God mÃ¥de at tjene penge pÃ¥ 🀮
Og nÃ¥rh ja, nÃ¥r man gÃ¥r dem pÃ¥ klingen, sÃ¥ stopper de bare kommunikationen. Virkelig seriÞs virksomhed 🀮

2026幎4月16日

Hej Tanja
Vi tager alle henvendelser om opdrÊttere alvorligt. Vi kan imidlertid slet ikke genkende din udlÊgning, ligesom vi ikke kan se at du har oprettet en klagesag.
Du er velkommen til at kontakte os igen, så vi kan sikre, at du har fået den rette vejledning og en ordentlig afslutning på forlÞbet.

Og for en god ordensskyld, så er det ikke et krav at vÊre medlem af DKK for at udstille.

Ligesom DKK ikke er et firma - men en forening.

Jens Glavind Dansk Kennel Klub

STOP! Brug ikke dem!

De er slet ikke serviceminded. TÊnker kun på dem selv og hvor mange penge de kan få ind. Ingen indsigt i andres situation.

2026幎4月1日

Dansk Kennel Klub からの回答

Undskyld - men hvad snakker du om?
Dansk Kennel Klub er en forening, som ikke skal generere overskud?

Dansk Kennelklub bruger for meget tid

Dansk Kennelklub bruger for meget tid på sager der ikke vedrÞrer dem.
De videregiver urigtige oplysninger om stamtavle til politiet i hundelovssager.
Deres usande oplysninger, koster hundeliv. Der er noget der hedder bagvaskelse og injurier, DKK. Jeg vil anbefale at I stopper omgående med at give politiet forkert information.

2026幎1月8日

KÊre ”Britt”.
Vi har modtaget din anmeldelse. Dansk Kennel Klub samarbejder naturligvis med politiet, når vi bliver bedt om at udlevere oplysninger i sager om bekymringer for hundevelfÊrd og/eller mulige lovovertrÊdelser. Vi videregiver - på skriftligt forlangende - alene faktuelle registreringsdata fra Hundeweb, som vi er pligtige til, og foretager ingen egne vurderinger. Hvis du har yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os direkte på post@dkk.dk

Ingen hjÊlp fra DKK mod kennel Sagittanus's

Vi fandt en hvalp hos kennel Sagittanus's, som lod til at vÊre et godt sted og medlem af DKK.
Efter fÞrste besÞg i starten af juni, aftalte vi kÞb af hvalpen, og vi betalte et depositum på 10.000 kr. ud af kÞbesummen på 20.000 kr. Vi har siden selv fundet af at DKK anbefaler et depositum på max 15% (3000 kr.)
DesvÊrre blev hvalpen aflivet, kort inden vi skulle have den. EfterfÞlgende har vi rykket for at få vores depositum tilbage fra kennel Sagittanus's, dog uden held.
Vi henvendte os derfor til DDK som skulle have et gebyr, hvis vi ville klage, selvom DKK mente at vi har ret til at få vores depositum tilbage. Så her mere end 6 måneder efter har vi stadig ikke fået vores penge. Og kennel Sagittanus's stadig medlem af DKK.

2025幎2月13日

Dansk Kennel Klub からの回答

I forbindelse med kÞb af en stambogsfÞrt hund, stiller Dansk Kennel Klub vederlagsfrit juridisk rådgivning til rådighed. Vi foreslår, at du i fÞrste omgang kontakter den juridiske telefonkonsultation.

Dansk Kennel Klub klagesystem fungerer ligesom ForbrugerklagenÊvnet og ”SmÃ¥-sagsprocessen” ved de civile domstole, som ogsÃ¥ opkrÊver et gebyr for at behandle sagen. Modsat ForbrugerklagenÊvnet og domstolene tilbagebetaler Dansk Kennel Klub dog klagegebyret, hvis klageren fÃ¥r medhold. Modsat ForbrugerklagenÊvnet og domstolene risikerer klageren ikke yderligere sagsomkostninger i forbindelse med en klage ved Dansk Kennel Klubs KlagenÊvn.

Hvis Dansk Kennel Klubs KlagenÊvn skal pålÊgge en opdrÊtter at tilbagebetale et belÞb, skal det ske på et juridisk korrekt grundlagt, hvor der bl.a. også skal foretages partshÞring. Derfor har Danske Kennel Klub oprettet et vedtÊgtsbestemt klagesystem, der skal sikre, at afgÞrelser trÊffes på et korrekt oplyst grundlag.

Hvis opdrÊtteren ikke efterlever afgÞrelsen fra Dansk Kennel Klubs KlagenÊvn, udelukkes opdrÊtteren fra Dansk Kennel Klub.

Hvis du og opdrÊtteren ikke kan blive enige i sagen om tilbagebetaling af depositum, foreslÃ¥r vi, at du indbringer sagen for DKK’s KlagenÊvn.

Super trÊls oplevelse som fÞrstegangs

Super trÊls oplevelse som fÞrstegangs kÞbere af hund. Vi blev desvÊrre opfordret til at kÞbe hund af DKK avlere. FÞrste avler brÊndte os af, nå men vi fandt en ny. Vi har endelig kÞbt drÞmme hunden og vi er super glade for hende. Det viste sig så at hun har histiocytom og vi har bÞvlet en kamp med forsikringen og frem og tilbage til dyrelÊgen. Den er heldigvis godartet, men ikke lige den bedste oplevelse. Avler har vÊret fair over for os, men krÊver nu nogle penge tilbage, hvilket også er fair, men ikke så fedt da vi fik andet at vide, da vi boksede med problemet. NÊste gang vi skal have hund, går vi desvÊrre en kÊmpe bue uden om DKK. Synes det er super Êrlig, da vi ellers havde en god fornemmelse om det i starten. Vi er ligeglade med pengene, men selve bÞvlet, har ikke gjort andet end negativitet og tårer.

2024幎12月29日

Dansk Kennel Klub からの回答

Totalt ubehÞvlet jurist i har ansat ,og

Totalt ubehÞvlet jurist i har ansat ,og smÊkker rÞret på, og afbryder konstant en ,og fyre kun paragraffer af og er overhovedet ikke menneskelig på nogle måder ,grim tone og er slet ikke hjÊlpsom få jer en ny og gÞr jeres medmenneskelighed bedre ,i kan ikke stå op for jeres navn

2024幎10月14日

Verdensklasse Kennel Klub

Danmarks bedste og mest seriÞse Kennel Klub!
Vi har haft kennelmÊrke og vÊret under DKK siden 2006, samt haft stambogsfÞrte FCI/DKK hunde siden 2003. FCI/DKK er en fantastisk hunde klub med hÞj kvalitet og viden. For os kan intet måle sig med Dansk Kennel Klub!

Derfor forstår jeg vitterlig ikke de negative anmeldelser af en så funktionsdygtig klub.

Vores erfaringer er positive uanset om vi ikke altid er enige, så leverer DKK ét hÞjt niveau og vi mÞdes altid af positive hårdtarbejdende medarbejdere og hjÊlpere på udstillinger.
Tak for fÊllesskabet og det hÞje niveau vores klub har 💞 KÊrligheden til vores firbenede venner er hvad binder os sammen.

2024幎10月5日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte min pomeranian derfra

Jeg kÞbte min pomeranian derfra, vidste sig at have 3 grad patella begge bagben. hun er blevet opereret på det ene nu og skal snart på det andet, hun er kun 9 måneder. har det medfÞdt har 3 dyrelÊger sagt. det er genetik dsv, ville bare Þnske dkk var hårdere overfor hvor mange syge hvalpe en hund burde lave. 2 ud af 3 kuld har der vÊret hvalpe med patella.. ville bare Þnske i så sagde at man ikke måtte avle mere på den hund. ville også Þnske i genetjekkede dem der skulle avle. udover det fik jeg god hjÊlp ang hvordan jeg skulle beholde mig og med mine kÞbe ret valgte de 50% som jeg fik tilbage

2024幎7月7日

DKK er generelt udmÊrket

Jeg vil bla. pga. de efterhånden heftige priser på både udstillinger, prÞver mm. ikke give 4 stjerner.
Ved godt det krÊver betaling til feks. Dommere, ringpersonale, oprydning mv.
Men syntes stadig det er nogle heftige priser.

Har vÊret medlem og opdrÊtter siden 2010.

2024幎8月2日
自発的なレビュヌ

DKK betyder ikke kvalitet eller dyrevelfÊrd

Dansk kennel klub gÃ¥r pÃ¥ ingen mÃ¥de op i standarden hos diverse kenneler. 🀬🀬🀬
Jeg troede jeg havde fundet mig den dejligste hund i verden hos kennel jeliminari star, men min dejlige vovse var ikke rask. Og mÃ¥tte desvÊrre efter flere mÊrkelige sygdomsforlÞb desvÊrre aflives 😢
EfterfÞlgende er jeg blevet kontaktet af en del af kÞberne fra det samme kuld, der har spurgt ind til hendes helbred da de selv har fået mange helbredsproblemer, og de fleste af min dejlige vovses sÞskende er også borte efter 5 år.
Ydermere har jeg fundet ud ad efter samtale med dyrenes beskyttelse, at hun er under “skÊrpet” opsyn, men de har prÞvet at komme til at se hundene, men er blevet nÊgtet adgang. Hvordan kan en kennelklub dog finde pÃ¥ at promovere kenneler der ikke tillader kontrol besÞg. Kennelen ligner for Þvrigt en lodseplads.
Så lad vÊre med at tage dkk som et kvalitetsstempel.

2024幎5月17日

Jeg fik ikke en stjerne

Jeg fik ikke en stjerne, så ingen stjerner herfra.
1 1/2 år total spild af tid ved at klage over en DKK hund med medfÞdt Þjenlidelse i DKK klagenÊvn.
DKK tabte Retsagen mod avler i Retten, nÊste gang skal de nok sende en advokat afsted, istedet for en jurist, der ikke har styr pÃ¥ lovgivningen⁉
Beskeden fra DKK: ‘vi har tabte sagen’ Der er imidlertid ikke noget til hinder for, at du selv sagsÞger avler med pÃ¥stand om, at avler ikke opfyldte betingelserne for afhjÊlpning. Vi foreslÃ¥r, at du kontakter dit forsikringsselskab vedrÞrende retshjÊlp’
Selvom det faktisk var DKK som var stÊvnet af avler ⁉

Hele dette ‘hundegalskab’ har kostede mig ca kr. 25.000 ,- i DR DYR regninger det fÞrste Ã¥r, ( ingen hundesygeforsikring dÊkker medfÞdt lidelser) derfor betalt med egen lommeuld ved at kÞbe en DKK HVALP, til kr 15.000,- med DKK og KSS’s BEDSTE ANBEFALINGER
Efter klagesag, har hunden fået avlsforbud, men
Hundenes forÊldre samt Þvrige sÞskende må stadigvÊk avle og deres hvalpe får de bedste anbefalinger fra DKK og KSS.
DKK stambogen har ingen vÊrdi, sÃ¥ lÊnge der avles pÃ¥ syge hunde ⁉

Svar til DKK:
Der var jo ingen afhjÊlpning det har I selv skrevet i jeres svarskrift og derfor I gik i Retten⁉
Jeg har det faktisk sort pÃ¥ hvidt fra Jer, sÃ¥ tÊnker at vedkommen som har kommenteret pÃ¥ den anmeldelse ikke har sat sig ind i sagen ⁉
Svar2 til DKK: Efter I har redigeret tidligere besvarelse, har jeg stadigvÊk DKKs svarskrift i sagen, det kan I ikke Êndre pÃ¥, uanset hvor mange gange I Êndre Jeres besvarelse pÃ¥ Trustpilot 😊

2024幎7月8日

KÊre Hanne Nielsen
Som du ved, blev sagen tabt, da du ikke udnyttede muligheden for afhjÊlpning. Dansk Kennel Klub valgte at kÞre sagen på trods af dette - men dommen afspejler retstilstanden.
Dansk Kennel Klub

Kennel Lauenborg’s

jeg vil ALDRIG anbefale en svindler , Mia Maria Lauenborg er dÞmt i retten for over 2 år siden til at betale for en parring og intet sker , folk venter stadig på stamtavler til hvalpe de har kÞbt hos hende , så pas på og vÊlg en Êrlig og vÊrdig avler !!!!

2024幎6月19日

Hej Mads Jonas Thorstensen
Dit opslag handler ikke om Dansk Kennel Klub.

0 stjerner!

0 stjerner!

Svar til DKK d. 14/5

Jeres svar er både usandt og useriÞst som forventet. Nej selvfÞlgelig gider DKK ikke bruge ressourcer på et setiÞst svar og undersÞge sagen yderligere - som vanligt. Dette bekrÊfter kun mit udsagn i min anmeldelse. DKK er til for DKK!!!!

Anmeldelse d. 12/5

Monopollignende tilstande, DKK er en servicevirksomhed med 0% service - grundet 0 konkurrence kan og gÞr DKK, som DKK vil og er ikke til for deres medlemmer! Kontakter man DKK vedr. problemstillinger, får man enten flabede svar, ingen svar eller henviser bare til deres vedtÊgter (for vedtÊgter ksn man hurtigt skjule sig under)! UseriÞs pengemaskine og havde det ikke vÊret for de monopollignende tilstande, havde DKK ikke eksisteret den dag i dag! Jeg kunne sagtens komme med en masse eksempler, men gider faktisk ikke bruge mere af min energi på DKK, for de bruger ingen energi på deres medlemmer! Så advarsel - DKK er IKKE til for DIG, men til for DKK!

2024幎5月12日

KÊre Charlotte Berg
Dansk Kennel Klub har brugt MANGE ressourcer på at svare dig - ligesom din kritik er blevet undersÞgt (og fundet grundlÞs).
Hvor du har tanken om monopol fra, vides ikke. Dansk Kennel Klub registrerer ca. 31 % af Danmarks årlige hvalpe tilvÊkst og organiserer omkring 5 % af Danmarks hundeejere.
Dansk Kennel Klub

Lad vÊre kÞb hund her de mishandler

Lad vÊre kÞb jeres hund her lions of denmark kennel!!!

Hej dansk kennel Club syns i skal tag der her op til overvejelse

De tÊnke kun i penge og ikk i hunde det er en ren hvalpe fabrik de har gang i så usmageligt.

I er nogen sÞlle usmagelig mennesker der gnider sig i jeres hende vÊre gang der komme penge ind, presser hunde til for hvalpe så snart de er i lÞbetid igen, men ingen gang kan betale de i selv skylde til tidligere udlandske og indlandske samarbejdspartner i er fordÞmt over hele verden
Janni er tidligere dÞmt forbedragri tro det her er hendes ny måde at tjene penge på

2024幎4月28日

Dansk Kennel Klub からの回答

Kennel Lions Of Denmark har ikke hvalpe i DKK.

Hej dansk kennel klub

Hej dansk kennel klub. Da i har blokeret mig fra jeres facebook side spÞrger jeg her. Hvad gÞr i ved janni og isabella der ejer lions of denmark kennel som flittigt er med i jeres udstillinger? I er bekendt med sagen om at de sÊlger syge hunde og svindler folk for penge. Og man kan stadig finde de 2 svindlere som i stÞtter op om. Det ikke skide godt at DKK stÞtter svindlere der snyder folk for fantasi ting samtidig med de sÊlger syge hunde på grund af skam avel og mistrivsel

Så det i siger er i vil blive ved med at stÞtte folk som sÊlger syge hunde på grund af skam avel og som svindler folk for fantasi ting og som oven i kÞbet er dÞmt i retten?

2024幎4月28日

Dansk Kennel Klub からの回答

Der er offentlig adgang til DKK udstillinger.

DKK stÞtter svindler.

Kan simpelhen ikke forstå hvordan man kan stÞtte en kennel som Kennel Lions Of Denmark. I gnider i jeres små hÊnder og er ligeglade. Bare I får penge, så er I da ligeglade med hundens ve og vel.
FÞj fÞj.

Indspist verden. Men operation X kan da få et hint, om hvad I fortager jer.

2024幎4月27日

Dansk Kennel Klub からの回答

Kennel Lions Of Denmark har ikke hvalpe i DKK.

DÃ¥rlig service

Bestilt webinar uden at modtage mail med link til deltagelse og ee vender ikke tilbage -ikke anbefaledesvÊrdig

2024幎4月17日

Dansk Kennel Klub からの回答

Du har fået link og der blev vendt retur indenfor 24 timer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。