レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget handler om tryghed og tillid i sÃ¥dan en samtale. Der Ã¥bnes - mÃ¥ske lidt sÊrt, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at vÊre kompeten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gÞre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak 😌

䌁業が回答したした

Jeg har brugt DM’s karriererÃ¥dgivning til at fÃ¥ sparring pÃ¥ ansÞgning og CV en hÃ¥ndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mÞdt af kompetente rÃ¥dgivere som giver brugbar feedback pÃ¥ en... もっず芋る

䌁業情報

1. 劎働組合
  2. キャリア コヌチ
  3. 法埋サヌビス
  4. 孊生進路指導宀

圓該䌁業による蚘述

DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fÊllesskab. Vi hjÊlper med vilkår, lÞn, jobsÞgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

432件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Som studerende med medlemsskab hos DM

Som studerende med medlemsskab hos DM har jeg nu flere gange oplevet at de prÞver at trÊkke for fuldt medlemsskab , når man som studerende bliver lokket med gratis fagforening. Man trues med at blive sendt videre til inkasso og jeg ved ikke hvad. jeg er nu klar over at man efter en prÞveperiode skal betale, og 20kr/måned hvilket er også fint og hvilket jeg gerne vil gÞre, men det andet, simpelthen latterligt. når jeg så prÞver at logge ind for at se hvad det er de prÞver at trÊkke mig for, og de rykkere de angiveligt har sendt, kan jeg intet se. jeg har fÞr haft fat i en medarbejder og forklaret at jeg indtil 2026 er studerende, da de fÞrste gang prÞvede at trÊkke mig det fulde belÞb, og nu står jeg igen i samme situation.
GÞr jer selv den tjeneste og vÊlg en anden fagforening.

2025幎7月14日

KÊre Freja

Det lyder som noget rod. Det skal vi selvfÞlgelig have en afklaring på hurtigst muligt og du skal ikke betale kontingent som fuldtidsbetalende medlem når du er studerende. Vil du skrive dit medlemsnummer til mig på slp@dm.dk, så vi kan fÞlge op på din sag med det samme?

Professionel og venlig service

Professionel og venlig service. Meget behjÊlpelige of gode råd.

2025幎7月2日

KÊre Sara

Det er vi meget glade for at hÞre. Du er altid velkommen til at vende tilbage for opfÞlgende sparring, hvis du skulle få behov for det.

Silas, DM

Der var aldrig nogen som ringede mig op?

2025幎7月3日

KÊre Victoria

Som vi lige talte om på telefonen, så kom vi desvÊrre til at begå en menneskelig fejl ifm. overgangen til sommervagten, som er lidt anderledes fra den resten af året. Det beklager vi. Jeg er glad for, at du i de efterfÞlgende opkald fÞlte dig godt hjulpet og Þnsker dig også herinde en god fortsat sommer.

Silas, DM

Rigtig god vejleding til hvordan jeg

Rigtig god vejleding til hvordan jeg kan arbejde med mit CV og ansÞgning. SÊtter pris på den samtale vi havde.

2025幎7月1日

KÊre Ane

Vi er glade for at hÞre, at du fik vÊrdi ud af samtalen med os og at du tager dig tid til at dele din oplevelse herinde. Du er meget velkommen til at vende tilbage for opfÞlgende sparring i fremtiden efter behov.

Silas, DM

Har fået god sparring ved jobskifte

Har fået god sparring ved jobskifte.
FÞrste gang forhandlede DM for mig, anden gang var de en super god sparringspartner, da kontraktens vilkår og lÞnnen skulle forhandles.
Desuden mange gode arrangementer, kurser osv.

2025幎6月27日

KÊre Jo

Tusind tak for din tilbagemelding. Den sÊtter vi stor pris på. Vi håber du får en god start i det nye job. Du er altid velkommen til at vende tilbage for yderligere sparring eller finde et af vores kommende kurser i arrangementskalenderen, som kunne vÊre relevant for dig.

Super god sparring

Super god sparring, som både gav mig mulighed for refleksioner og gav mig nye perspektiver.
Jeg blev mÞdt med nysgerrighed, faglig viden og et positivt fokus på, hvad jeg har at byde ind med.
Jeg gik fra samtalen med mere klarhed og en god portion tillid til mine egne evner og kompetencer.

2025幎6月25日

Hej Lone

Tusind tak for din tilbagemelding. Det vil jeg fluks melde tilbage til min kollega du har haft samtale med for et godt skud arbejdsglÊde.

Du er altid velkommen til at vende tilbage for mere sparring.

Du Þnskes en god sommer.

Silas, DM

Forventninger til samtale blev fuldt ud indfriet

Mine forventninger til karrrieresamtalen blev indfriet til fulde. Jeg fik inspiration til at kigge på mulighederne for min fremtidige karriere på nye måder og fik redskaber med hjem, jeg kunne arbejde med.

Dertil fik jeg konsulentens vurdering af mit CV og mine karrrieremuligheder, så alt i alt rigtig god oplevelse.

2025幎6月13日

KÊre Peter

Tusind tak for din tilbagemelding. Vi bestrÊber os på at give noget konkret og brugbart med på vejen, så det er vi glade for har vÊret din oplevelse.

Du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du får behov for opfÞlgende sparring.

Meget god oplevelse

2025幎6月13日

DM からの回答

Hej Karsten. Det er vi meget glade for at hÞre! Du rÊkker blot ud igen, hvis du får behov for opfÞlgende sparring.

God kompetent rådgivning

God kompetent rådgivning

2025幎6月12日

Hej Mia

Tusind tak, for at du deler din oplevelse med os herinde. Du tager bare kontakt igen, hvis du skulle få behov for opfÞlgende sparring.

Silas, DM

Jeg håbede på lidt sparring og

Jeg hÃ¥bede pÃ¥ lidt sparring og afklaring, og jeg skal love for at jeg fik valuta for pengene. Konsulenten var super skarp. Han tog teten og analyserede min situation, hvilket var virkelig godt for mig. Lige det jeg havde brug for. Og sÃ¥ gav det mig et lÞft i selvtilliden, indgÞd mig mod og gav mig helt konkrete anvisninger. Tak 😀

2025幎5月28日

KÊre Camilla

Selv tak for din flotte tilbagemelding! Det indgyder os mod at mÊrke, at vi har gjort en forskel for dig :-) du hiver bare fat i os igen, hvis du skulle fp behov for opfÞlgende sparring.

Uprofessionelt

Ærgerligt at man ringer ind, og fortÊller at man fortsÊtter som studerende og derfor ikke skal betale 750 kr., hvorefter de alligevel trÊkker pengene. Jeg ringer tilbage en uge efter og beder dem sende pengene tilbage med det samme. Det kan fÞrste ske sidste pÃ¥ mÃ¥neden, fordi at “det er der hvor de sender kontingenterne ud”. Ikke meget hjÊlp at hente hos dem.

2025幎6月2日

Hej Julie

Tak for at gÞre os opmÊrksom på det. Vi vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe dig. Det er rimelig standard, at kÞrsler fÞrst sker med udgangen af måneden, og selvfÞlgelig vil vi gerne hjÊlpe. Min kollega har prÞvet at ringe til dig, så I kan fikse det med det samme, så bare ring tilbage til ham.

Cecilie, DM

Jeg er glad og loyal i DM

Jeg har vÊret medlem af DM siden min studietid, og har altid fået stÞtte og hjÊlp når der var brug for det. Kurserne er gode og relevante og jeg er glad for at have en fagforening der også markerer sig i debatten.

2025幎5月1日

Hej Julia

Mega fedt at hÞre - det er vi virkelig glade for, at du har givet dig tid til at skrive :D

Mit mÞde med Silas Longfors Pind

Mit mÞde med Silas Longfors Pind var fantastisk. Han var varm, hjÊlpsom og gavmild med sine rÃ¥d. Jeg satte virkelig pris pÃ¥ den tid, han tog sig til at vejlede mig – det gav mig bÃ¥de klarhed og hÃ¥b for fremtiden.

2025幎5月27日

Hej Christian

Jeg skynder mig at sende din fine beskrivelse videre til Silas. Så tak for at give masser af arbejdsglÊde herinde og tage dig tiden!

Du tager bare fat i Silas igen, hvis du har brug for en opfÞlgning.

Rigtig god oplevelse

Rådgiveren tog udgangspunkt i min situation og var god til at vejlede og samtidig sikre sig, at det hele gav mening for mig. Ydermere fik jeg lov til at kontakte vedkommende igen, så jeg kan fÞlge op med den samme rådgiver. Dermed skal jeg ikke forklare min situation igen nÊste gang jeg har brug for hjÊlp. Hun viste også meget fleksibelt hed ift. At kunne mÞdes efter arbejde. Alt i alt en god oplevelse

2025幎5月21日

Hej Sara

Tusind tak for, at du giver dig tid til at give os feedback. Det gÞr en stor forskel for os - og jeg vil skynde mig at give din fine ord videre til rette vedkommende.

Mange tak!

Karriererådgiveren var lyttende og forstående, samtidig med at han også udfordrede mig. Jeg fik gode konkrete råd, som jeg gå i gang med. Samtidig blev jeg forsikret i, at han i forlÊngelse af dagens karrieresamtale stadig 'er der for mig', hvis/når jeg har behov for yderlig sparring. Processen kommer nemlig formentlig til at strÊkke sig tidsmÊssigt for mig. Mange tak for hjÊlp og stÞtte!

2025幎5月21日

Hej Marianne

Det er så dejligt, at du tog dig tid til at give os feedback - det gÞr en kÊmpe forskel - og jeg glÊder mig sådan til at sende dine ord videre til "din konsulent".

Alt godt,
Cecilie, DM

DMs konsulenter er rigtig dygtige

DMs konsulenter er rigtig dygtige, skarpe og motiverende i deres tilgang til at give karrieresparring. Det kan kun anbefales at bruge dem!

2025幎5月19日

Hej Mille

Jeg kan kun give dig ret ;) Vi er nemlig topmotiverede og gÞr en del ud af at vÊre både skarpe og dygtige, så vi kan gÞre en forskel for medlemmerne.

Så tak for de fine ord, som jeg glÊder mig til at dele med resten af holder - og isÊr ham, du talte med!

Cecilie, DM

Jeg fik lavet et CV og ansÞgningstjek

Jeg fik lavet et CV og ansÞgningstjek, og fik virkelig god og brugbar feedback

2025幎5月12日

Hej EK

Så mange tak til dig for at tage dig tid til at skrive og give os feedback. Det skaber simpelthen så meget arbejdsglÊde herinde!

Cecilie, DM

Skarp og personlig rådgivning!

God og kompetent vejledning til karrieresamtale med DM. Skarp og personlig rådgivning!

2025幎5月14日

Hej Carmen

Det er bare så fedt, at du giver dig tid til at skrive :D Og vi står bare parat, når du har behov nÊste gang :D

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。