Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) pÃ¥ tvÊrs af landet, inklusiv fuld nedpakning. BÃ¥de planlÊgningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... ãã£ãšèŠã
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var ogsÃ¥ servicemindede. En lille detalje:... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... ãã£ãšèŠã
Vi brugte DÞgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er det flyttefirma som du står og mangler DÞgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at lÞse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udfÞre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tvÊrs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste lÞsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan fÞlge med i real time. Vi kan se hvor ethvert kÞretÞj befinder sig 24 timer i dÞgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
It was nice and pleasant experienceâŠ
It was nice and pleasant experience with DÞgnflyt og Logistik. People were very friendly, professional and helping. Everything went supper cool as per plan. Highly recommend.
Super sÞde og hurtig
Var Super hurtige til at flytte voresâŠ
Var Super hurtige til at flytte vores ting ned fra 1 sal og kÞrer ud til vores nye kontor, og få det hele op på 2 sal.
Aldrig har jeg set nogen vÊre så effektive og service orienteret.
Kun roser her fra.
Super service
Super service. Havde bestilt flytning af lager med kort varsel. De kom til aftalt tid og flyttede til UG! super value for money. Og skal hilse at sige der var monster tunge ting.
Fremragende
Fremragende
Jeg og min kone har bare vÊret SÃ
tilfredse med vores flytning. 3 raske og sÞde, tjenstivrige svende gjorde flytningen til en rigtig god oplevelseð¥
Også administrationen har bare vÊret super!
TAKð
Hanne og Peter Talleruphuus
Silkeborg-KÞbenhavn
Super sÞde, betryggende og orienteringsfulde mennesker. Altid hurtig på tråden.
Fik en god tilbudspris på flytningen, som blev fuldfÞrt af to omgange, da jeg midlertidigt skulle have mine ting opbevaret på et lagerhotel.
Blev anbefalet Nettolager i Glostrup. Det har vÊret den perfekte lÞsning for mig, og den har vÊret nem at bruge gennem deres app.
Jeg har oplevet en succesfuld flytning hos DÞgnflyt og Logistik, og vil i hÞj grad anbefale dem til andre, som skal have hjÊlp til at flytte.
God service. Smilende personale, som arbejdede hurtigt og effektivt.
Hurtigt og effektivt
Vi skulle flytte fra en 3-vÊrelses på 1. sal til et hus. Vi havde bestilt en vogn på 43m3 og 3 flyttemÊnd. Det kunne dog ikke lade sig gÞre på dagen, men her udmÊrker de så ved at stille med 2 stk. 25 m3 vogne og de tre mÊnd, hvilket viste sig at vÊre heldigt for os, da den oprindelige flyttelastbil måske havde vÊret for lille til et lÊs. Morten, Mikkel og Stuart var effektive, venlige og omhyggelige. Ingen skader på inventar og helt igennem en god oplevelse. Derudover var DÞgnflyt og Logistik klart det billigste af de 6-8 flyttefirmaer vi fik tilbud fra. Vi fik en fast pris, som var 6-7000 kr. lavere end hvad de andre kunne tilbyde.
KÃMPE ANBEFALING
KÃMPE ANBEFALING!
Havde fornÞjelsen af at få organiseret og flyttet vores virksomhed på 50 mennesker fra et kontor til et andet. Alt fra nedpak til udsmidning og opsÊtning.
ALT spillede, super tjekket hele vejen rundt og effektive flyttemÊnd.
Jeg fÞlte mig tryg og i gode hÊnder.
Jeg sender DL flyt mine varmeste anbefalinger.
Sublim oplevelse med dette flyttefirma
Sublim oplevelse med dette flyttefirma. Kom til tiden, var effektive, professionelle og flinke. Alt i alt en dejlig oplevelse.
Great experience
I had an exceptional experience with DÞgnflyt & Logistik during my recent move. From the very beginning, their team demonstrated remarkable flexibility and understanding in accommodating my changing circumstances. They were not only punctual but also incredibly efficient, ensuring a smooth and stress-free relocation process. The staff's professionalism and commitment to customer satisfaction were evident throughout the entire move, making me feel valued as a customer. I would wholeheartedly recommend DÞgnflyt & Logistik to anyone in need of moving services, and I would gladly use their services again in the future.
Jeg er mÃ¥llÞs over en helt fantastiskâŠ
Jeg er mÃ¥llÞs over en helt fantastisk service fra 3 raske gutter fra DL-DÞgnflyt. . Service i TOP og de var empatiske og hurtige . Alt blev sat pÃ¥ plads og samlet ð€©ð€©
Kan klart anbefales!!
Af hjertet tak â€ïž
Helt perfekt og mere til!
Helt perfekt! Gode gutter med god stemning og god service hele dagen. De kom indenfor det aftalte tidsrum, og ringede 20 minutter fÞr ankomst. UdÞvede endda ekstra service, hvilket var rart for en hÞjgravid, der nÊsten ikke må lÞfte noget. Vi er fuldstÊndig mållÞse og rÞrte over deres sublime service og overskud. Mads og Stewart får topkarakterer fra Aarhus, det er helt sikkert.
Verdensklasse oplevelse med hele teametâŠ
Verdensklasse oplevelse med hele teamet bag dÞgnflyt
Alt gik smurt og efter planen
Problemfri flytning
Flytning fra SÞnderborg til 16 etage i Aarhus forlÞb problemfrit og ustresset. De to effektive og omhyggelige flyttemÊnd (Stefan og Stewart) klarede alt med et smil og smittende humÞr.
Kan kun anbefale DÞgnflyt og Logistik.
Den bedste flytteoplevelse!
Den bedste flytteoplevelse!
Det er et kÊmpe arbejde at pakke et hjem ned og få alt til at gå op. Derfor var det fantastisk at have DL DÞgnflyt & Logistik til at stå for flytningen.
Kontakten med Daniel har vÊret super - hurtig respons, altid hjÊlpsom, svarer på alt og sikrer at man fÞler sig tryg hele vejen igennem.
Vi manglede lidt flyttekasser dagen fÞr flytning og fik dem leveret lynhurtigt da vi ringede. Flyttefolkene var der til tiden, var supersÞde og utroligt effektive samt meget tålmodige med os ;)
Og sidst men ikke mindst - den bedste pris af alle dem vi undersÞgte hos.
Kan kun give de allerbedste anbefalinger. De har styr pÃ¥ ALT! ð
Super kompetent og imÞdekommende oplevelse!
TÞv ikke med at benytte dette firma! I en branche med tryk pÃ¥ og ind imellem useriÞse tilbud, sÃ¥ var det en fornÞjelse fra ende til anden at have DL Flyt til at klare vores flytning! Vi havde 140m2 der skulle flyttes fra KÞbenhavn til Fyn, og det blev udfÞrt til topkarakter. Tak til Daniel for god og ÃRLIG vejledning igennem processen, og sÊrlig tak til Stefan og Mathias for at klare alt det praktiske, i hÞjt tempo og ligesÃ¥ hÞjt humÞr.
Varmeste anbefalinger herfra!
Great, professional company!
I recently moved with Dognflyt og Logistik from Denmark to France. The team was so incredibly helpful from the booking process onwards. They were really professional, showed up on time and helped with every request that I had, even when the stress of moving international gets intense. I would move again with them every day!
Kompetente flyttefolk
Venlige og grundige flyttefolk. God service og intet gik i stykker.
De overså 3 ting i lejligheden vi flyttede fra, hvilket er den eneste årsag til, at de ikke får 5 stjerner.
Alt forlÞb til fuld tilfredsstillelse
Skulle have flyttet en sofa fra 1. sal. Det vidste sig, at sofaen ikke kunne komme ud gennem hoveddÞren, så vi måtte have den ud over altanen. I fÞrste omgang var Stefan og hans makker ikke meget for det, men de gjorde det, og alt endte godt.
Meget flinke, stÊrke og friske flyttefolk.
Meget fin kommunikation med kontoret, og alle aftaler blev holdt til punkt og prikke.