Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) pÃ¥ tvÊrs af landet, inklusiv fuld nedpakning. BÃ¥de planlÊgningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... ãã£ãšèŠã
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var ogsÃ¥ servicemindede. En lille detalje:... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... ãã£ãšèŠã
Vi brugte DÞgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er det flyttefirma som du står og mangler DÞgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at lÞse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udfÞre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tvÊrs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste lÞsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan fÞlge med i real time. Vi kan se hvor ethvert kÞretÞj befinder sig 24 timer i dÞgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
EkstraordinÊr ordinÊr oplevelse
DÞgnflyt var igennem hele processen sÊrdeles professionelle. Fra logistik til selve flytningen med Zack og Stewart, var det hele gennemtÊnkt og en sÊrdeles positiv oplevelse. Vil helt klart anbefale DÞgnflyt til enhver som ikke slippe for alt det bÞvl der er omkring flytning. Vi var ovenud tilfredse med indsatsen!
Super god service
Super god service! SÊrligt Kamil gjorde et stort stykke arbejde med min flytning fra Aarhus til KÞbenhavn. Jeg vil helt sikkert ringe til dem, når jeg skal flytte igen i fremtiden.
Super firma
Super firma. God hurtig og grundig service. Tak til zak og valde for god flytning. Kan varmt anbefales. MVH Tine W
Super service og sÞde flyttefolk
PÃ¥ trods af at den ene flyttemand akut mÃ¥tte melde afbud, sÃ¥ klarede flyttemanden Kamil det til UG - simpelthen sÃ¥ sÞd og hjÊlpsom, og sÃ¥ klarede han at flytte en 2v lejlighed inkl seng og sofa alene ððð» Vildt imponerende. SÃ¥ stort tak for jeres hjÊlp og service med lÃ¥n af flyttekasser.
Havde en virkelig god oplevelse medâŠ
Havde en virkelig god oplevelse med flytning den 3 juni , 2 friske og rare flyttefolk , alt gik perfekt .
Virkelig positiv resultat på flytning
Virkelig positiv resultat på flytning.
FlyttemÊndene ankom til tiden
FlyttemÊndene var sÞde, hjÊlpsomme og foretog en hurtig og pÊn og nÊnsom flytning
Flyttefirmaet er alle stjerne vÊrdig
Vil bestemt anbefale flyttefirmaet til andre
Hvis vi kunne give 100 stjerne havde viâŠ
Hvis vi kunne give 100 stjerne havde vi gjort det. Fantastisk service trods mange tunge lÞft. Vi anbefaler dem virkelig hvis man skal flytte. Tusind tak hilsen lennart og susanne lynge
jeg har haft en rigtig god oplevelse enâŠ
jeg har haft en rigtig god oplevelse en flytning med 100% ned pakning af mit hjem. en stor 3v + lofts rum, tiden hold, prisen hold og alt er pakket ud og i fint stand. så kan varm anbefale DÞgnflyt.
Mvh Peter
Vi skulle have hjÊlp til at flytte ogâŠ
Vi skulle have hjÊlp til at flytte og valgt DÞgnflyt. Det viste sig at vÊre det rette valg. De mÞdte op prÊcis til tiden Kim og co. var super venlig, dygtig og meget hjÊlpsomme. Tusind tak for en rigtig god oplevelse. kan helt klart anbefales
KÊmpe hÃ¥nd til de to flyttemÊnd ogâŠ
KÊmpe hånd til de to flyttemÊnd og Daniel.
Vi skulle ret hurtigt flytte fra lejlighed til plejehjem og det blev gjort top professionelt med venlige, dygtige flyttemÊnd, som var fleksible, hurtige og passede pÃ¥ tingene. Tak ð
Klasse flyttefirma
Klasse flyttefirma.
Selve flytningen gik super godt, flyttemÊndene var super sÞde og imÞdekommende.
Kommunikationen med kontoret har også vÊret fejlfri, og så har prisen var helt i orden.
Stor anbefaling herfra!
Rigtig god service med endnu bedre pris
Vi skal flytte fra huset af 140m2. Og finder dÞgnflyt på servicebyen.
Det var rigtig flot flytning i dag, super god service med god pris. Vi er meget tilfreds.
Above and beyond
Very professional and on time. The two staff members who were assisting me went above and beyond to make sure that our moving went according to plan and with no problems. I highly recommend them.
Daniel og hans team er de bedste på markedet!
Daniel og hans team er de bedste der findes! Har flyttet med dem 3 gange, og hver gang har der vÊret stort fokus på ordentlighed, Êrlighed og service. De passer på dine ting, de er smilende og de er altid hurtige med svar! Jeg kan kun anbefale DL for så kan du flytte med ro i maven! Og prisen - den finder du ikke mere fair for den kvalitet du får! TAK for jer DL.
Tak for en god flytning
Tak for en god flytning. Servicemindede og venlige flyttefolk, god kommunikation fra start til slut. Kan bestemt anbefales ððœ
hurtige og respektfulde
utroligt venlige, dygtige og hurtige flyttefolk. også ved flytning for mennesker med udfordringer, blev det klaret hurtigt, prÊcist og med god respekt og venlighed overfor borgeren. kan helt klart anbefales
Det bedste flyttefirma
Jeg har kun kÊmpe ros til DÞgnflyt og Logistik. Utrolig rare, hÞflige og dygtige flyttefolk. Jeg har flyttet med firmaet 4 gange nu, og alle gange har det vÊret top tjekket. Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Mathias og Jarek var bare sÃ¥ fleksibleâŠ
Mathias og Jarek var bare så fleksible og hurtige. De er bare super profesionelle.
Mette
Helt fantastisk!
Det har vÊret en helt igennem god og skÞn oplevelse!
Kontakten fÞr flytning var behagelig og tryg - både Daniel og Hasan var sÞde og gode til at forklare. Det gav en sikkerhed for, at de havde styr på hele processen. Mads kom og skulle hjÊlpe med flytningen, og han var bare helt genial, rar, serviceminded og knoklede på!
Tusind tak for en problemfri og rar oplevelse. I skal uden tvivl flytte for mig igen, når tiden bliver til det!
Intet mindre end FANTASTISKð
Intet mindre end FANTASTISKð
Havde hyret firmaet til en opgave der både indebar at hente bord i sÞndervig og sofa i Vejle. De ydede en helt fantastisk service og fleksibilitet i forhold til opgaven og samtidig til en yderst rimelig pris.
Jeg kan kun anbefale andre at benytte dette firma og jeg vil til enhver tid kontakte dem en anden gang.
TAK!