レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) pÃ¥ tvÊrs af landet, inklusiv fuld nedpakning. BÃ¥de planlÊgningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... もっず芋る

Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var ogsÃ¥ servicemindede. En lille detalje:... もっず芋る

Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... もっず芋る

Vi brugte DÞgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 匕越業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er det flyttefirma som du står og mangler DÞgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at lÞse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udfÞre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tvÊrs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste lÞsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan fÞlge med i real time. Vi kan se hvor ethvert kÞretÞj befinder sig 24 timer i dÞgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

707件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Yderst tilfreds

Det var en virkelig god oplevelse at bruge DÞgnflyt og Logistik, alt gik snorlige og alle aftaler og tider blev overholdt til punkt og prikke. Meget sÞde, smilende og hjÊlpsomme flyttefolk, der knoklede på fra de kom til de var fÊrdige. Jeg er virkelig yderst tilfreds og super glad for at jeg valgte det flyttefirma. Kan virkelig anbefale dette firma.

2022幎10月7日

Super flytteteam

Meget tilfreds med flytningen. Professionelle folk med fantastisk humÞr fik flytningen til at gå som en leg. 200 flyttekasser og et flygel til 1. sal + det lÞse er nu på plads takket vÊre Stefan, Askan, Mathias, Niclas og Daniel. Tak drenge - det var en fornÞjelse ;-)

2022幎10月19日

Det bedste flyttefirma

Det bedste flyttefirma. De holder aftaler og er gode at kommunikere med.
Vi fik besÞg fÞr flytningen og vi fik en vurdering på flytningen/lån af kasser og prisen. Dette holdt stik. Vi har dog et meget tungt spisebord som kostede ekstra, hvilket i mine Þjne er fair. Jeg kan knap selv lÞfte det fra gulvet. Jeg har en fornemmelse af at firmaet tager sig godt at sine medarbejdere. De stresser ikke og lÞser opgaven på en meget betryggende måde.
Jeg vil med sikkerhed bruge firmaet igen.
God flytning derude.
T

2022幎9月14日

En grim oplevelse hos DÞgnflyt og Logistik

En grim oplevelse hos DÞgnflyt og Logistik

Vi havde alle vores ejendele og inventar opbevaret hos DÞgnflyt og Logistik i 3 måneder på grund af en flytning.
Til en forfÊrdelig overraskelse oplevede vi, at 50 ud af 53 flyttekasser, havde vÊret bosted for skadedyr og mus. Her blev vores tÞj og ejendele brugt som ”hjem” til at spise, sove og aflevere tis og affÞring. Derudover har musene ogsÃ¥ formÃ¥et at gnave sig igennem tÞj og andre genstande.
DÞgnflyt og Logistik var meget overrasket, da de blev ringet op om episoden. De påstod, at opbevaringsrummet var nyt, og at vi hertil var den fÞrste og eneste kunde til at få sine ting opbevaret der. Det lyder utroligt usandt. EfterfÞlgende undskyldte de via e-mail, men har derefter ikke underrettet os om mere information. Vi ved sagen har indsendt til DÞgnflyt og Logistiks forsikring de afventer for erstatning fra forsikringen. Vi har ikke noget med DLs forsikring at gÞre, uanset hvad forsikringen siger, er det DLs ansvar, hvorfor vi ikke forstår hvad vi skal vente på? Det er en alvorlig mental skade for os, som vi stadigvÊk er meget påvirket af. Det er noget, som vil forblive i vores tanker.
Vi har vedhÊftet flere billeder af hÊndelsen på Google Review, men Google tilsyneladende afvist anmeldelse pga. de voldsomme/ulÊkre billeder, som viser sagens sandhed.
Billeder af hÊndelsen kan IKKE ses i vores anmeldelse af "DL DÞgnflyt" på Google Review.
Dato for oplevelse: 31. august 2022

2022幎8月31日
DÞgnflyt og Logistik ロゎ

DÞgnflyt og Logistik からの回答

Hej Lin fÞrst og fremmest vil jeg gerne beklage jeres oplevelse, selvfÞlgelig var dette ikke i orden og vi tager det fulde ansvar. Vi taler ikke usandt når vi meddeler jer at jeres indbo var det eneste i rummet som blev opbevaret, det er skam sandt. Herudover passer det ikke at vi ikke har informeret jer om noget eller håndtere sagen som er igangvÊrende i Þjeblikket hos forsikringsselskabet, vi har bedt jer om at udfylde en formular for indbo som er blevet påvirket så vi kunne sende det videre til forsikringen, så synes ikke det er fair du påstår vi intet har informeret jer om. Vi kan forstå situationen ikke er i orden, men eneste i vores magt er vi kan erstatte indboet, og det agter vi og gÞre. Det er selvfÞlgelig absolut ikke i orden hvad der er hÊndt og vi har derfor opsagt vores opbevarings aftale af rummet, så dette ikke hÊnder i fremtiden. Vi kan desvÊrre ikke gÞre mere end at vente på forsikringsselskabet håndtere sagen og kontakter jer efterfÞlgende, det er desvÊrre ikke noget vi er herre over hvor lÊnge det måtte tage. Vi synes selv vi har taget jeres sag yderst alvorligt og gÞre hvad vi kan for at rette op på det hele. Mvh DÞgnflyt og Logistik Teamet

En suprem oplevelse

Havde brug for hjÊlp til flytning af et enkelt mÞbel, men der blev taget lige så stor hånd om dette som ved en stÞrre flytning. Venlig og imÞdekommende kundeservice fra start og opgaven perfekt udfÞrt til en god pris. De to stÊrke gutter var super seje til at flytte mÞblet sikkert til femte sal. Vil helt klart bruge DÞgnflyt igen!

2022幎9月13日
自発的なレビュヌ

Da vi stod overfor en stor flytning

Da vi stod overfor en stor flytning, fik vi et rigtig godt tilbud af DÞgnflyt. Vi blev fra starten af mÞdt med rigtig professionelle folk, og en god og grundig kontrakt. På dagen blev vi ringet op en time fÞr ankomst og det var rigtig godt. De tre unge mÊnd var smilende og hjÊlpsomme og tog bare fat. Vi fÞlte os hele vejen rigtig godt behandlet og de passede så fint på vores ting.
5 store stjerner herfra - dem vil vi helt sikker gerne bruge igen!

2022幎9月6日
自発的なレビュヌ

Jeg brugte DL i forbindelse med
flytning

Jeg brugte DL i forbindelse med flytning af hele familien fra SjÊlland til Jylland . FlyttemÊndene har stået for nedepakning af hele boligen, flytningen og opsÊtning af mÞblerne i det nye hus .
Igennem hele processen udviste flyttemÊndene et fantastisk gå på mod og udviste stort omhyggelighed med håndtering af vores indbo.
Vi vil hel sikkert bruge DL igen når vi skal flytte nÊste gang
Dbh Alexander&Sussi

2022幎8月6日

GLEMTE TING & ansvarsflugt

ADVARSEL! Ikke betryggende at DÞgnFlyt&Logistik glemte at tÞmme mit kosteskab for indhold samt overså et kostbart spejl, der (endda) hang på vÊggen i entreen. Jeg har betalt fuld pris for at DÞgnFlyt&Logistik skulle pakke ALLE mine ting ned - og jeg har selvfÞlgelig stolet på, at der ikke blev glemt noget! Men vÊrst er, at DÞgnFlyt&logistik nÊgter at tage ansvar for deres fejl - så jeg ikke bliver kompenseret for den fejl, som DÞgnFlyt&Logistik har lavet. Ergo kan jeg ikke anbefale DÞgnFlyt&Logistik.

2022幎8月4日

Kan varmt anbefales <3

Vi havde fornÞjelsen af 3 super flinke gutter, Mathias, Jerry og Jarek, de tog flittigt fat, vores ting blev behandlet super fint. Under hele flytningen var der en super sjov og hyggelig stemning. De kan varmt anbefales.

2022幎7月28日
自発的なレビュヌ

Super effektiv og smidig flytteoplevelse

Jeg flyttede mandag den 11. Juli på tvÊrs af landet med hjÊlp fra Kamil og Stephan fra DÞgnflyt og Logistik. Det er den mest smidige og professionelle flytning, som jeg til dato har haft og jeg har flyttet en hel del både indenlands og udenlands.
Det var en kÊmpe fornÞjelse og jeg siger tak og giver mine bedste anbefalinger til Kamil, Stephan og DÞgnflyt & Logistik.

2022幎7月15日
自発的なレビュヌ

Erfarne flyttefolk, der arbejdede hurtigt.

To stÊrke gutter med masser af erfaring med lÞft på smalle steder kom til tiden. På under den halve tid af den estimerede tid klarede de alle planlagte opgaver. De arbejde virkelig hurtigt og med sikkerhånd.

I stedet for at smutte blev de og gav en hånd med at samle mÞbler og bÊrer nogle andre ting til storskrald.

Virkelig god oplevelse.

2022幎7月11日
自発的なレビュヌ

Hurtigt uden at vÊre forhastet

To stÊrke og dygtige mÊnd mÞdte op og tog sig både myndigt og nÊnsomt af vores ting.

Det gik hurtigt uden at vÊre forhastet. Og omvendt tog de sig så god til, at man aldrig havde på fornemmelsen, at de bare skulle have flytningen overstået.

Og sidst men ikke mindst kom de med rigtig godt og imÞdekommende humÞr.

2022幎7月4日
自発的なレビュヌ

En virkelig god oplevelse!

Det er de bedste penge, vi har givet ud lÊnge og vi vil ikke tÞve med at vÊlge samme firma nÊste gang, vi får brug for flyttefolk.

Flyttefolkene mÞdte op til tiden, var positive og meget venlige og de udfÞrte flytningen sÊrledes effektivt og med den stÞrste omhu for vores flyttekasser, indbo, dÞre og karme.

Vi vil klart anbefale DÞgnflyt og Logistik til andre i flyttetanker.

2022幎7月4日
自発的なレビュヌ

First part of my move is done and I can

First part of my move is done and I can say say so far, so good.
Very prompt response from my initial enquiry and they have been nothing but polite and accommodating to my needs.
The guys who moved my furniture today were exceptional and no issues at all.
Will be using this company for future moves.

2022幎6月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。