Vi havde en relativt stor flytning (100+ m3) pÃ¥ tvÊrs af landet, inklusiv fuld nedpakning. BÃ¥de planlÊgningen og koordinationen op til, samt selve flytningen, gik let og smertefrit. Alt blev pakk... ãã£ãšèŠã
Havde en hasteopgave. Dialogen med Hasan og Christian var mega hurtig og effektiv. De to flyttefolk som kom her var ikke bare super flinke og kompetente. De var ogsÃ¥ servicemindede. En lille detalje:... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse ved min flytning. Vil gerne videregive stor ros og anerkendelse til Victor og Bilal, som stod for min flytning. De to er meget omhyggelige og effektive, som gjorde at det hele sp... ãã£ãšèŠã
Vi brugte DÞgnflyt for et par uger siden til, at flytte fra en omkring 150kvm lejlighed i Kbh. Det var fem stjerner hele vejen fra aflevering af flyttekasser nogle uger forud for flytningen til selve... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er det flyttefirma som du står og mangler DÞgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at lÞse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring. Vores mission er at udfÞre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tvÊrs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste lÞsning netop til dig. Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan fÞlge med i real time. Vi kan se hvor ethvert kÞretÞj befinder sig 24 timer i dÞgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.
Hammerensgade 1 , 1267, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 91943434
- info@doegnflyt.dk
- doegnflyt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Virkelig sÞde og dygtige flyttefolk
DÞgnflyt har lige pakket min mors lejlighed ned og flyttet det hele. Opgaven var langt stÞrre end forventet, men Frida, Stuart og Stephan gjorde det hele fÊrdigt med et smil og var virkelig effektive, sÞde og forstående.
Hele kommunikationen med Daniel fungerede også rigtig godt, hvor jeg som kunde fÞlte mig i trygge hÊnder, fordi jeg fornemmede, at der var styr på.
Flyttede fra lejlighed til rÊkkehus ogâŠ
Flyttede fra lejlighed til rÊkkehus og benyttede i den forbindelse DÞgnflyt og Logistik.
Forberedelserne skete sammen med Daniel. Alt gik som smurt.
Flytningen blev udfÞrt af Emil og Jarrick. De to var uhÞrt effektive.
Jeg kan kun anbefale dette firma.
De bedste anbefalinger til detteâŠ
De bedste anbefalinger til dette flyttefirma. Det er de sÞdeste og mest proff flyttemÊnd. Og rimelige priser.Tak for hjÊlpen til en ellers uoverskuelig flytningðªðŒðº
DÞgnflyt nÃ¥r du er i nÞdâŠ.
Nej det rimer ikke men det passer.
Ringer og forklarer min situation og dagen efter blev jobbet klaret til top karakter.
Tak for god og venlig service Daniel og super profesionelt logistik ððð»
PÃ¥ selve flyttedagen fra SmÞrum havde jeg som kunde helt og aldeles ro i sindet. Emil og Jarik i kan noget som, ikke alle og enhver kan. Tusind tusind takðð»ðð»â€ïž
Jeg vil ikke tÞve et sekund, nÃ¥r der skal bruges et flyttefirma igen og jeg vil sprede budskabet, hvorend min vej er ðªðŒðªðŒðªðŒðªðŒðð»ð¥°
Den varmeste anbefaling fra
Britta Illumð¥°
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Det er anden gang vi har benyttet os af DL Flyt, og det har vÊret suverÊnt begge gange. Denne gang hjalp Stefan og Stewart med en flytning fra Skanderborg til Ãstbirk, hvor de virkelig tog fra. SÞde og imÞdekommende, og ikke en finger at sÊtte pÃ¥ servicen.
Og en tak til Daniel fra kontoret for at vÊre lynhurtig til at svare og generelt bare vÊre meget hjÊlpsom.
Mathias og Jarek var bare seje i dag ogâŠ
Mathias og Jarek var bare seje i dag og flyttede mig på 4 sal
Super godt service fra administrationen.
Bestemt ikke tilfreds
Det bliver desvÊrre kun til 2 stjerner herfra. Det er for Tobias og Mathias - de to flyttemÊnd. De klarede flytningen super godt.
Nu kommer der et stort men. Havde aftalt en pris på 6000 kr på forhånd, med firmaet. Der kom så en ekstra regning på 3000, fordi det hele ikke kunne vÊre i bilen på én gang (En mindre kassevogn) Det kan godt vÊre at jeg ikke har fået lÊst det med småt på kontrakten. Men hold kÊft, hvor det dårlig stil, at forÞge den aftalte pris med 50% under flytningen. Vil nÊrmest kalde det bondefangeri. Vil ihvertfald anbefale folk, at lÊse kontrakten ordentlig igennem, og ikke regne med, at en aftale er en aftale. NÊste gang der skal flyttes, vil jeg ihvertfald finde et andet og mere pålideligt firma
Svar til dÞgnflyt
Det var jo ikke sådan det forlÞb. Jeg fik et tilbud fra jer igennem servicebyen. Når man ser på jeres tilbud, står der total pris, hvilket man jo tolker, som en total pris for den beskrevede flytning. Ringede til jer, fordi jeg var lidt i tvivl om tilbuddet var accepteret. Får så at vide, at det eneste jeg manglede var at sende jer en mail, om at jeg accepterede tilbuddet. På intet tidspunkt, havde i orienteret mig om det kun var et tilbud på 25 kubik, ihvertfald ikke igennem vores samtale i telefonen. Kan godt se at det står i kontrakten, men når man står midt i en stresset situation og oven i kÞbet har en mundtlig aftale, ja så tÊnker man sgu ikke over at lÊse kontrakten ordentlig igennem. Fik også af vide af flyttefolkene, at jeg langt fra var den eneste kunde, som har stået i en lignende situation. Igen virker det som om, at I sÊtter folk i en presset situation, og selvfÞlgelig bliver man jo nÞd til at acceptere merprisen, da flytningen allerede er i gang, og man i så fald alligevel skal betale fuld pris, hvis man aflyser flytningen. En snu måde at drive forretning på

DÞgnflyt og Logistik ããã®åç
Fantastisk service og flytning
Fantastisk service og flytning
Står og skal bruge flyttehjÊlp akut om morgenen. Flytning bliver arrangeret til senere samme dag og alt forlÞber fuldstÊndig som aftalt og til en skarp pris. Stephan gjorde et super job.
Tak for godt arbejde!
Flytning gik som planlagt
Flytning gik som planlagt, intet brok over, alt ikke var pakket helt efter forskriften, men kun nÊsten
De var imÞdekommende og professionelle
De var imÞdekommende og professionelle. Hjalp også med at få mÞblerne stillet ind i de rette rum i huset.
Fremragende flytning og lige sÃ¥ godâŠ
Fremragende flytning og lige så god service.
Dl flyt er altid nemme at få fat på og super service mindede. Det betyder meget for mig, når jeg skal tale frem og tilbage ift koordinering af diverse ting. Derudover var flyttemÊndene på selve flyttedagen virkelig rare og opmÊrksomme på at passe godt på vores ting. De bidrog til en god flytteoplevelse for os.
De allerbedste anbefalinger herfra!
En fantastisk og virkelig effektivâŠ
En fantastisk og virkelig effektiv flytning
Tobias og Mathias fra DÞgnflyt og Logistik udfÞrte flytningen til vores fulde tilfredshed
De kom til aftalt tid og udfÞrte arbejdet hurtigt og yderst professionelt
Vi giver vores bedste anbefaling til DÞgnflyt og Logistik, men fÞrst og fremmest til âflyttemÊndeneâ
God service og sÞde flyttefolk :-)
Bliv langt vÊk fra dem.
Bliv langt vÊk fra dem.
Mere upålidelig firma skal man lede lÊnge efter jeg havde lavet en aftale med dem om at de skulle hjÊlpe mig med at flytte. Med 1 dÞgn fÞr flytningen ringer de og aflyser med en masse dårlige undskyldninger.
Dem vil jeg fraråde alle at bruge de er ikke til at stole på

DÞgnflyt og Logistik ããã®åç
Mads og Martin klarede det til UG ð
Vi skulle flytte fra KÞbenhavn til NordsjÊlland. Vi havde blandet andet to kÊmpe sofaer der skulle fra 10. Sal ned ad trapperne. Mads og Martin tog det i stiv arm og var meget dygtige. De passede godt pÃ¥ vores ting og jeg ville klart bruge firmaet en anden gang. Kun gode ting at sige herfra ðð
Muskler i krop og sjÊl
Det har vÊret en tryg , professionel , ansvarlig og medmenneskelig oplevelse ved denne flytning.
Jeg flyttede fra Sommersted i Sdr Jylland til Odder , fra de ankom , lÊssede , kÞrte og lÊssede af gik der 6 timer og det var i den store lastbil .
For mig (64 år) var det ikke let , sidste flytning i mit liv men flyttefolkene var så stÊrke med muskler og fÞlelser at det blev til den absolut BEDSTE flytning i mit liv .
Og âŠâŠ.ikke en ridse. TAK , min bedste anbefaling
Super rare og dygtige flyttefolk
Super rare og dygtige flyttefolk, Marein, Karmil og Emil, et super hold som varmt kan anbefaledes. Hilsen Karen
KÊmpe tak herfra! :-)
Det er ikke et tilfÊlde at jeg nu for 5. gang har fået DL DÞgnflyt & Logistik til at flytte for mig. Igen beviste de overblik, overskud og godt humÞr hele vejen igennem. De pakkede samtlige mine ting ned inden flyttedagen og sÞrgede for at jeg ikke skulle lÞfte en finger! På selve flyttedagen udviste de også effektivitet og fleksibilitet, uanset hvilke små forhindringer der måtte opstå undervejs havde Kamil, Mads og Jarek det store, forkromede overblik som man selv fÞler man mister indimellem på sådan en lang dag. KÊmpe anbefaling herfra - hvis man vil slippe for stress og bekymringer med en flytning, så få endelig DL DÞgnflyt & Logistik til at hjÊlpe :-)
DÞgnflyt og Logistik
DÞgnflyt og Logistik
de har vÊre meget hurtigt, til og hjÊlpe med at flytte mine mÞbler som varet nÊsten 2 timer at flytte, og jeg sys at det var megafedt af dem, tak til Mads, Marcin og Jarek, og kan stÊrkt anbefale DÞgnflyt og Logistik
Helt i top
Helt i top.
Professionel, effektiv, omhyggelig, venlig, billig.
Vi har nu brugt dem to gange. FÞrste gang var for tre år siden og sidst var i starten af februar, og begge gange var vi fuldt ud tilfreds.
Og i morgen reder de os ud af en knibe med en dags varsel.