Njordpet är 10/10, rekommenderas starkt. Först och främst roligt att se ett företag som verkligen brinner för sina produkter vilket märks tydligt på kvaliteten. Har testat liknande från andra för... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beställde av Njordpet så snart jag hörde att deras produkter skulle lanseras. Definitivt i tiden att även börja tänka på tillverkningsleden på hundgodis för våra hundar också. Snabb leverans, fint pak... もっと見る
Så nöjda! Fick paketet dagen efter beställning med en personlig hälsning från Eric & Pontus. Produkterna är precis vad jag letat efter åt min hund, svenskt och utan konstiga tillsatser. Min vovve är... もっと見る
企業が回答しました
Högvärdiga produkter av svensk kvalitet! Min hund älskar de berikade skinrullarna, de med pälsen utåt. De håller att tugga på längre än många andra produkter. Nackdel eller konsekvens av naturpro... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hundtugg av högsta kvalitet, tillverkade för hand i vår egen tuggfabrik i Bålsta utanför Stockholm, av 100% svenska råvaror från lokala gårdar, helt utan tillsatser.
Spjutvägen 3, 74650, Bålsta, スウェーデン
- hello@njordpet.com
- njordpet.com
Fantastiska ben
Fantastiska ben, super bra service och snabb leverans! Kommer aldrig ge mina hundar något annat 😍
För människor och hundar med höga krav!
Snabb leverans, fina produkter för mig med höga miljö och kvalitetskrav. Hundens favorit!
Kvalitén på benen är de bästa
Kvalitén på benen är utmärkt.
Enda benen som håller några dagar åt en Pinscher
Bra produkt och snabb leverans
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Vår hund älskar produkterna så det är skönt med snabb leverans
Naturligt ben till vovven!
Naturligt ben till vovven!
Snabb leverans.
Har hanlat tidigare hos er.
Bäsy på marknaden utan tvekan
Njordpet är 10/10, rekommenderas starkt.
Har testat liknande från andra företag men de har sämre produkter, processar i onödan vilket gör att hunden får i sig kemikalier i onödan.
Tyvärr fanns inte det jag ville ha
Tyvärr fanns inte det jag ville ha, men de ersätter med annat liknande+lite extra, uppskattat av både mig och hund😊samt snabb leverans.
Högvärdiga produkter av svensk…
Högvärdiga produkter av svensk kvalitet!
Nackdel eller konsekvens av naturprodukten är lukten 😉 av lagård!!
Det är det värt!! 👍
Nöjd vovve och matte…
Snabb leverans samt en mycket glad vovve, bästa benet som räcker länge även om man som jag har en stor rescuehund ( världens finaste)
Vi är lika nöjda varje gång.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。