ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dogline Oosterbeek pieterbergseweg levering is altijd op tijd en goed verzorgt Wij voeren al 10 jaar Hubertus Gold junior voor pups en Aldut voor volwassen Honden onze huidige honden Teckel lang... ãã£ãšèŠã
Het is erg jammer dat de eerste mail vriendelijk beantwoord wordt en dat je daarna ondanks meerdere keren opnieuw mailen gewoon niks van ze hoort. Garantie wordt niet netjes opgelost. ** Bedankt voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Net iets andere voeding dan de gemiddelde dierenzaak, wij zijn tevreden over het bestelproces. Er ging wat mis met betalen vanwege een landelijke bankstoring, ik kreeg een reminder om het bestelproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dogline, het allerbeste voor uw hond! âRuim assortiment âProducten van kwaliteit âOp natuurlijke basis âGlanzende vacht en een gezonde huid.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik had van Dr.Bark wasmiddel besteldâŠ
Ik had van Dr.Bark wasmiddel besteld met microvezel doekje. Er was een gratis kalender bij. Eerst werd de kalender opgestuurd aleen zonder men order. Was iets mis gegaan men item zou de dag erna aankomen oke geen probleem. Dag erna kreeg ik het item binnen zonder microvezeldoek. Dus ik stuur opnieuw een bericht werd dat meerdere keren genegeerd op whatsapp waarbij duidelijk de melding online te zien is. Dag erna stuur ik nog eens ????? Krijg ik een bericht ja jouw bestelling is vanalles mee mis gegaan de wet van murphy blbla je krijgt het morgen de doek. Dag erna nog niets ontvangen stuur ik opnieuw dag erna dat ik het niet ontvangen heb. Bericht word nog niet eens geopend. En men doek heb ik voor betaald maar niet ontvangen. Ondanks de zeer goede revieuws hier zal ik hier nooit wat bestellen. Goddank dat het niet duur was maar dan nog. Klant is koning is hier ver zoek in mijn geval
Tevreden over levering, niet over Griffith voer
Sinds de geboorte van onze hond (2019) kreeg ze Hubertus gold. Dit bestelden we via Dogline. Zowel onze hond als wij waren daar tevreden over. Sinds het najaar hebben we Griffith voer besteld vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding volgens Dogline. Sindsdien is de gezondheid van onze hond aanzienlijk verminderd. Nadat we haar ander voer geven, gaat het weer beter. Over de kwaliteit van Griffith zijn we dus niet tevreden. Onze ervaring met Griffith hebben we met Dogline gedeeld, maar dat heeft naar ons of de info op de website (nog) niet geresulteerd in een gewijzigde reactie.
Slechte garantie service en contact
** Bedankt voor uw reactie, we wachten af hoe dit wordt opgelost.

Dogline ããã®åç
Uiteindelijk alles netjes opgelost
Vorig jaar een Dr.Bark gekocht a â¬300. En nu loop ik tegen problemen aan en reageert Dogline niet eens op mijn mails.
Update: inmiddels heeft dogline contact opgenomen en alles zeer netjes opgelost.
Snelle levering van een Doctor BarkâŠ
Snelle levering van een Doctor Bark 3-zits achterbank. Goed verpakt, nette prijs, inclusief een extra persoonlijke attentie (Beefy Mini treats). Bedankt!
Ik had een bestelling gedaan die nietâŠ
Ik had een bestelling gedaan die niet is aangekomen. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik van Dogline per omgaande kosteloos een nieuwe bestelling, heel tof !
Een goede snelle levering met eenâŠbestelling honden benodigheden
Een goede snelle levering met een persoonlijke noot
Superfijn bedrijf
Superfijn bedrijf, makkelijk contact en overvloed aan service!! Bedankt!
(Mooie producten ook!)
Snel geleverd
Zeer snelle levering
Het bestelde voldoet aan onzeâŠ
Het bestelde voldoet aan onze verwachtingen. Prima dus.
Alleen het bezorgen werd 3x verschoven qua dag van aflevering.
Servië met een persoonlijke toets
Supersnelle levering en service met een leuke persoonlijke toets!
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering. Erg blij met de cabrio-beschermer!
Product is prima
Product is prima! Duurde alleen even voor dat het er was. Had het fijner gevonden als ze pro actief hadden gereageerd ipv dat ik zelf moest vragen waar mijn bestelling bleef. Op de mail overigens wel een keurig antwoord ontvangen. Al met al zou ik zeker weer bij Dogline bestellen.
Een aanrader!
Ik heb eerst gebeld voor informatie, i.v.m. een allergie van onze pup voor kip en granen.
Ik werd heel fijn en geduldig geholpen en kreeg handige informatie Er werd goed meegedacht. Een aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã