Hurtigt service og god kunde kontakt Hurtigt levering, god kundeservice og rigtig mange gode ting på deres side, er blevet glad for at handle der og gøre det gerne igen :)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg købte nogle funko pops til afhentning, samme dag kunne jeg afhente, og dem der ejer det lille firma, var rigtig venlige. Kæmpe anbefaling herfra🙏🏽🥳
Det er nu anden gang at jeg laver en handel med DOHR og hver gang kommer mine pop figurer godt pakket ind og lige til tiden. Super hurtig service fra man bestiller, til der er pakket og klar til a... もっと見る
It is a very good site. A bit expensiv on the transport. But that is fair. didn't have the many diffrent kinds, (from what I was looking for) but that is also fine ^^
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til Dohr.dk – din nye foretrukne destination for unikt merchandise, brætspil, puslespil, Funko Pop, og meget mere. Vi er en nyopstartet virksomhed, der spirer fra en passion for kvalitetsunderholdning og samlerobjekter.
Ørstedsgade 23, 6400, Sønderborg, デンマーク
- info@dohr.dk
- dohr.dk
Alt gik fint
Meget hurtig afsending og levering!
Hurtigt service og god kunde kontakt
Hurtigt service og god kunde kontakt
Jeg havede en god oplevelse med DOHR
Jeg havede en god oplevelse med DOHR, god kommunikation
Jeg købte nogle funko pops til…
Nemt og hurtigt!
Nemt og hurtigt!
Bestilte fredag, ankom lørdag. Et super fint udvalg og god pris 😊
Stort udvalg.
Stort udvalg.
Hurtig levering.
Gode priser.
Ikke sidste gang jeg handler her.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nem afhentning og bestilling :)
Ingen problem.
Havde bestilt julegave til en af ungerne på dohr.dk. Det kom hurtigt og pakket pænt i en kasse med bobleplast. Intet at klage over.
It is a very good site
It is a very good site. A bit expensiv on the transport. But that is fair.
Fedt univers
Fedt univers! Havde ledt længde efter en bestemt Funko pop figur og de havde den! 10 ud af 10!
Fantastisk hjemmeside med mange lækre…
Fantastisk hjemmeside med mange lækre produkter! Især efter min smag da jeg samler på funko pops! 🤩 Kan kun anbefale Dohr.dk
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。