domoticaGIGANT レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn en klantvriendelijk bedrijf. Ik belde voor advies en kreeg veel meer. Oscar hielp me aan een Domotica oplossing die veel meer kon en betaalbaarder was dan aanvankelijk gedacht. Ook tijde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

heb een HCL met toebehoren aangeschaft bij domotica gigant. eerst zelf geprobeerd om alles aan te sluiten maar liep ergens tegen aan. Even gebeld met domtica gigant en ze konden mij telefonisch s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige week bestelde ik 's avonds een Homey Pro welke volgens de website op voorraad was. De volgende dag kreeg ik een keurige mail dat deze helaas toch uitverkocht was máár dat ze mij niet wilden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Verlichting is een van de moeilijkste zaken in een huis. Ruim 7 jaar met de bouwverlichting nog aan het plafond hebben de mensen van DomoticaGIGANT ons de sfeer in huis gegeven. Professionele spullen,... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. むンテリア デザむナヌ
  3. 防犯グッズ店

圓該䌁業による蚘述

We vinden het belangrijk om meervoudige waarde toe te voegen aan onze samenleving. Met onze Domotica en IoT oplossingen is onze invloed op de maatschappij van grote toegevoegde waarde door zo onafhankelijk mogelijke betaalbare, kostenbesparende, kwalitatief hoogwaardige en gezondere elektra installaties voor een zo levensloopbestendig mogelijke, comfortabele en veilige leefomgeving te creëren. We zijn er trots op om een gezonde marktleider te zijn voor slimme leefomgevingen voor zowel bedrijven als particulieren met een primaire focus op open (merk onafhankelijke) standaarden op basis van de hoogst mogelijke toegevoegde waarde en hoogst haalbare kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie binnen de Benelux.

連絡先

Volgende dag geleverd.

2020幎11月9日

Bedankt voor je review! Greets Jeroen

5぀星のうち5の評䟡

Top Webwinkel met dat beetje extra!

Twee weken geleden twee ZWave LED Lampen besteld. Waren zeer snel binnen. Helaas overleed 1 van de 2 lampen. En inderdaad, de service maken ze zeker waar! Ik had al een vervangende lamp op de deurmat voordat ik de andere had verstuurd. Geen poespas, Geen moeilijk doenerij. Heldere communicatie. Gewoon goedkoop EN service! Dit is waar we naar opzoek zijn! Bedankt voor jullie top service! In iedergeval hebben jullie er nu al een trouwe klant bij!

2020幎11月2日

domoticaGIGANT からの回答

Bedankt voor je mooie review Paul! Het doet is ons goed om te horen dat onze service jou zo goed is bevallen. Daar doen wij het voor! Greets Lenn

Top bedrijf

Top bedrijf. Goede en snelle service. Zoals op de site staat "We doen niet moeilijk!" dat maken ze ook echt waar. Zeer tevreden klant.

2020幎10月23日

Bedankt voor je mooie review! Greets Jeroen

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling snel en netjes verpakt

Bestelling snel en netjes verpakt geleverd! Ook de communicatie over de aankoop was prima. Zeker een bedrijf waar ik vaker ga bestellen.

2020幎10月18日

domoticaGIGANT からの回答

Hi Mark, bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Greets Jeroen

5぀星のうち5の評䟡

Eerste ervaring met deze leverancier

Eerste ervaring: Levering een dag later maar dat was in goed en plezierig (telefonisch) overleg. Kunnen andere leverancier een voorbeeld aan nemen.
Daarnaast was het ook nog de voordeligste leverancier. Kortom voor mij een 10 met pluim

2020幎10月16日

domoticaGIGANT からの回答

Bedankt voor je mooie review Frans! Prijs en kwaliteit zijn belangrijk, maar ons plezier en enthousiasme des te meer, fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Greets Jeroen

5぀星のうち5の評䟡

Wat ik had besteld was niet meer leverbaar, alternatief aangeboden

Wat ik had besteld was niet meer leverbaar, ik werd gebeld of ik een (beter) alternatief wilde zonder extra kosten. Prima service!

2020幎10月16日

domoticaGIGANT からの回答

Hi CH, thnx voor je positieve review. Een hoogwaardige service staat altijd bij ons op nummer 1. Fijn om te vernemen dat je dit ook zo ervaren hebt! Greets Judith

5぀星のうち4の評䟡

Voor het eerst bij domoticaGIGANT info

Voor het eerst bij domoticaGIGANT info gevraagd.
Op mijn vraag werd snel gereageerd.
Hierna bestelling gedaan.
alles snel en correct afgehandeld.
prima

2020幎10月14日

domoticaGIGANT からの回答

Thnx voor je review Bertoss, fijn dat het allemaal naar wens is geweest! Greets Lenn

5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst hier wat besteld

Voor het eerst hier wat besteld. Producten voldoen aan beschrijving snel geleverd en vlotte feedback met daaraan gekoppelde mogelijkheid. Dus zeker een site om in de favorieten op te slaan.

2020幎10月13日

domoticaGIGANT からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze feedback gewaardeerd wordt. Greets Oscar

Top geregeld!!

Top geregeld!!

Ik ben uitstekend geholpen met het opzetten van mijn slimme systeem in huis!

Hiervoor al 3 systemen gehad, maar geen van deze systemen sloot aan op mijn verwachtingen en maakte het gewoon niet waar!

Nu heb ik het voor elkaar dankzij domoticaGigant

Thanks!!

2020幎9月3日

domoticaGIGANT からの回答

Hi Bas, thnx voor je positieve review! Fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest - en inderdaad werken we met de producten en diensten vanuit onze hoogst mogelijk haalbare kwaliteit. De voordelen van domotica zijn er voor iedereen! :D Greets Oscar

Fantastische Service!

Dit bedrijf hanteert nog de persoonlijke benadering waardoor de service enorm goed is en men de tijd neemt om mee te denken met de klant.

Daarnaast heb ik de communicatie als zéér transparant en eerlijk ervaren.

2020幎8月31日

domoticaGIGANT からの回答

Bedankt voor je review! Persoonlijk contact en maatwerk is waar wij het graag voor doen. Groet Jeroen

3 van de 4 bestelde items waren maar op

3 van de 4 bestelde items waren maar op voorraad, kan gebeuren natuurlijk. Ik werd gebeld met de keuze 3 nu en het 4 item n dag later. Of alles in één keer versturen. Zeer netjes dit na te vragen en de optie te bieden.
Het kwam mij beter uit de artikelen wat later te ontvangen, dit was ook geen probleem. Verzonden zodat ik ze op de door mij gewenste dag kon ontvangen.

2020幎8月20日

domoticaGIGANT からの回答

Bedankt voor je review! In overleg is bij ons altijd veel mogelijk. Wij streven naar zoveel mogelijk maatwerk. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt!

5぀星のうち4の評䟡

Levering conform aangegeven op de

Levering conform aangegeven op de website en product functioneert goed, daarom verder geen ervaring met verdere ondersteuning (garantie, etc).

2020幎8月20日

domoticaGIGANT からの回答

Bedankt voor je review! Mocht je ooit verdere ondersteuning nodig hebben bij jouw domotica projecten, neem dan gerust contact op!

5぀星のうち1の評䟡

Heel slecht klein hebzuchtig bedrijf.

Heel slecht klein hebzuchtig bedrijf. Vreselijke houding van de klant. Ik koop nooit meer iets van domoticagigant.

2020幎8月3日

domoticaGIGANT からの回答

Beste Orest, opmerkelijk dat u toch wel een beetje NL kunt typen - hoewel we in het Engels met u moesten communiceren. We zijn verheugd in al die 6-7 jaar via diverse platformen alleen maar (4- en) 5 sterren reviews te hebben mogen ontvangen. Gelukkig hebben we in deze voorgaande periode van trouwe dienst nog niet eerder meegemaakt dat mensen een dergelijke misbruik probeerden te maken van onze diensten. We stellen graag voor om elkaar in de waarde te laten binnen onze Nederlandse maatschappij - dat maakt de wereld voor iedereen een stuk leuker. Greets, Oscar

Perfect

2020幎7月25日