Douche is snel en correct geplaatst. Alleen water aansluiting op verwarm box lekt. (Druppelt) Emmer onder geplaatst, probleem opgelost. Verder is de douche simpel, maar wel functioneel. (Camping gevo... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
De monteur heeft netjes de douche cabine in elkaar gezet en goed uitleg gegeven over het aan/uit zetten ervan..ik had al voorzieningen gemaakt voor water en afvoer dus het het aansluiten was zo gepi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snel en deskundig geleverd en aangesloten. Monteur dacht mee en heeft goed geholpen. De douche werkt prima. Warm genoeg en water zoveel je wil. Topproduct!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Verder is de douche simpel, maar wel functioneel. (Camping gevoel)

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Vind de prijs voor 3 weken aan de hoge kant, had geen reling gehouden met de BTW, is toch een eerste levensbehoefte had laag tarief verwacht.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
De monteur heeft netjes de douche cabine in elkaar gezet en goed uitleg gegeven over het aan/uit zetten ervan..ik had al voorzieningen gemaakt voor water en afvoer dus het het aansluiten was zo gepiept..ððŒ

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Goede service, snel geregeld en werkt naar behoren. Fijne tijdelijke oplossing voor tijdens een verbouwing.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Goede uitleg aan de telefoon en afspraken werden nagekomen. Snelle plaatsing met goede uitleg.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
2 weken onderweg wat verbouwing betreft en de douche is heerlijk! Netjes gebracht en keurige collega. Kortom niets dan lof.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
De installatie ging heel vlot en de monteur was vriendelijk.
Het is super fijn om toch te kunnen douchen als je badkamer verbouwd wordt. Echt een uitkomst!

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Heerlijk om te kunnen douchen tijdens verbouwing. Fijn dat je de periode makkelijk kunt verlengen.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Goede douche. Er werd prettig meegedacht bij plaatsing van de cabine. Die staat nu op een betere plaats dan we zelf hadden bedacht.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Gewoon een gemak om dit te kunnen huren tijdens de verbouwing van de badkamer.
Het douched prima.
Betaling was bij levering en communicatie is goed.
Nog 1.5 week gebruiken tot alles klaar is

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Het douchecomfort viel me echt heel erg mee. De weken van de verbouwing zijn door het gebruik van douchecabine voorbij gevlogen.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Prima service, netjes gebracht, geplaatst en uitgelegd. Bij vragen via de mail komt snel een antwoord.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Het werk is nog niet af, maar tot nu toe wordt er netjes en serieus gewerkt. Wat gedaan is, is uitstekend gedaan! Over de 1,5 week die nog komt, kan ik niet oordelen, maar ik ben daar echt wel gerust op.

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Afspraken zijn nagekomen, service was goed, prima meegedacht met onze behoeften en het was 'gezellig.'

Douche Simpel B.V. ããã®åç
Prima afspraken maken, fijne montage. Jammer dat het water niet middels een mengkraan te regelen is. Omslachtig om telkens alle stekkers uit te trekken, dat valt toch simpel op te lossen met een schakelaar. Kortom er zijn nog verbeteringen mogelijk.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã