Duidelijk email's en telefonisch contact over het aflever moment. Voor ons kwam het eerste lever moment niet goed uit, en is in goed overleg verplaatst. Ze bezorgen graag als je thuis bent en in... もっと見る
企業が回答しました
Een fijne betrokken organisatie. Je voelt je hier geen nummer. Zij hebben ervoor gezorgd dat de levertijd van onze badkraan naar voren gehaald kon worden zodat we niet in de problemen kwamen tijdens d... もっと見る
企業が回答しました
Goede ervaring mee met Van den Boomen. Na telefonisch contact de radiator knoppen besteld. De medewerker had aangegeven tijdens het telefoongesprek dat het een week later bezorgd zou worden. Door o... もっと見る
企業が回答しました
Op hun site gekomen na een zoektocht naar een afstandsbediening voor een thermostaat. Ze bleken het product niet alleen het goedkoopst aan te kunnen bieden maar hadden ook de snelste levertijd. Bij an... もっと見る
企業が回答しました
Al 25 jaar adviseren wij onze klanten vanuit onze showroom in Eersel over de renovatie of installatie van hun sanitaire ruimtes. Service en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met de lancering van onze webshop voegen wij een stukje advies op afstand aan onze dienstverlening toe. Met passie voor sanitair en design adviseren wij je over ons assortiment toonaangevende merken. Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden als jij dat bent!
Kerver 8, 5521 DB, Eersel, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Van den Boomen badkamers からの回答
Ondanks verwachte levertijd, volgens de site, toch snel in huis!

Van den Boomen badkamers からの回答
De bestelling en informatie voorziening was prima. Het persoonlijke kaartje in het verstuurde pakket stel ik zeer op prijs.

Van den Boomen badkamers からの回答
Onze badkamer volledig ingericht via Van den Boomen van de wastafel tot de instamat radiator. Voor 30 jaar ervaring merk je dat ze weten waar ze het over hebben. Erg tevréden met het eindresultaat
De douchekop was netjes verpakt en snel geleverd. + Het persoonlijk krabbeltje erbij maakt dat je daar als eerste zal kijken wanneer je nog iets nodig hebt!

Van den Boomen badkamers からの回答
Duidelijke website, zeer goede opvolging, correcte prijs en snelle levering. Top !

Van den Boomen badkamers からの回答
Fijne goede service wel niet verwacht dat bestelling van leverancier uit Duitsland zou komen.

Van den Boomen badkamers からの回答
Zeer tevreden over Van den Boomen met de aanschaf van een badkamerradiator. Klantenservice is telefonisch prima bereikbaar. Bij vragen klantvriendelijk en goed geholpen. Aflevering netjes op de afgesproken tijd en met een persoonlijk kaartje erbij. Zelfs de korting terug gekregen die vergeten was bij het indienen van de bestelling. Kortom top.

Van den Boomen badkamers からの回答
Product werd door hun eigen bezorgdienst perfect op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Contact hierover met klantenservice verliep ook prima. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. top. Tevens leuke persoonlijk geschreven kaart bij afgeleverde producten.

Van den Boomen badkamers からの回答
Makkelijk vinden en makkelijk bestellen en binnen de geschatte levertijd super!

Van den Boomen badkamers からの回答
Duidelijke site, fijne korting. Ontzettend snelle levering, veel sneller dan verwacht. Afvoerplug zat mooi ingepakt, was helemaal gaaf en als kers op de taart zat er nog een persoonlijk kaartje bij, heel leuk.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。