DP Maler og TÞmrer ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har brugt DP Maler og TÞmrer til to projekter nu, og kan kun pÃ¥ det varmeste anbefale dem. De stÃ¥r klar nÃ¥r alle andre ikke kan, er gode til at forventningsafstemme og ikke mindst er de ansatte ek... もっず芋る

Vi er yderst tilfredse, virkelig effektive, ydmygende malere med et kÊmpe smil hver gang. Vores hus er blevet malet og spartlet bedre og hurtigere end forventet!! Dejan er genial, venlig og lyttende -... もっず芋る

FÃ¥et lavet totalrenovering af bolig. Renoveringen var ledet af Dejan. Det var en fornÞjelse. Dejan super venlig og vidende. Proaktiv og kommer selv med nye ideer under renovering, der har skabt stor v... もっず芋る

䌁業情報

1. 画家
  2. 倧工

圓該䌁業による蚘述

DP Maler og TÞmrer ApS er et veldrevet firma med konkurrencedygtige priser og kvalitet i top.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Super flot arbejde.

Super flot arbejde.
Vi fik malet hele vores hus i Fensmark indvendigt og sat vÊv op i stuen. Og ros til Dejanšs hold for et kanon stykke arbejde i vores hus.
Han Overholdt alle aftaler og arbejdet blev udfÞrt professionelt,vejledningen til at få opgaven gjort var rigtig god vi vil i fremtiden igen bruge Dejan og hans team som er hurtige og dygtige.

2019幎5月1日
自発的なレビュヌ

super job og super service

Fik hele huset malet indvendigt. Det blev gjort meget grundigt og ser nu supergodt ud. Der var et rum, der blev overset, men da jeg skrev en besked om dette gik, der under to timer, så var der malere på opgaven. Rummet var bag en skabsvÊg, så det var nemt at overse det. Alt i alt super job og super service.

2019幎4月20日
自発的なレビュヌ

Flot stykke arbejde fra formanden Dawid

Flot stykke arbejde fra formanden Dawid. Behagelig og venlig person! Han kommer med gode lÞsninger og “reder” ejeren Djean’s til tider lidt for lÞs og stram planlÊgningen. Hvis DP skal lave jeres bolig, sÃ¥ fÃ¥ Dawid til at stÃ¥ for opgaven!

Deres murer laver et flot stykke arbejde med klinker på badevÊrelse, kÞkken og bryggers!

2019幎3月22日

Fantastisk udfÞrt arbejde⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg vil gerne anbefalde Dejan Prikulovic, dp Maler og tÞmre firmaet, Og rose ham for et kanon stykke arbejde i vores lejlighed. Han Overholdte alle aftaler og arbejdet blev udfÞrt professionelt, isÊr fra hans teamleder David, tÞmrearbejdet, var i top derudover de super flinke! Mine varmeste anbefalinger til Dejan og hans team👍🏟😊

2018幎12月12日

Fantatisk arbejde, god oplevelse! Anbefales

Stod med en lejlighed på 83m2 som var noget af en opgave(Êldre herre som havde rÞget og efterladt lejligheden i mÞg tilstand), kontaktede DP maler, de gav et fantastisk tilbud og malede hele lejligheden med hurtig udrykning
God kommunikation samt opfyldte alle Þnsker man havde til maler arbejdet

2018幎12月12日

Godt håndvÊrk og god service

Godt håndvÊrk og god service

DP Maler og TÞmrer har for nylig stået for maling af vores hus. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Godt håndvÊrk, god kommunikation og service. Vi vil helt sikkert benytte DP Maler og TÞmrer til fremtidige opgaver.

2018幎12月6日

Vi fik fuldspartlet

Vi fik fuldspartlet, filtet og malet hele huset til en rigtig god pris. Dejan var hurtig til at svare og lÞse de små problematikker, som opstod undervejs. Vi er tilfredse med resultatet. DP maler og tÞmrer anbefales herfra.

2018幎10月28日

Jeg har brugt DP Maler og tÞmrer til at

Jeg har brugt DP Maler og tÞmrer til at udfÞrer noget maler og tÞmmer arbejde i mit hus, De har kunne starte med det samme, de har vÊret effektive, og al deres arbejde er perfekt udfÞrt. Stor ros herfra, og vores bedste anbefalinger. vil absolut bruge DP Maler og TÞmmer firma igen.

2018幎9月25日
自発的なレビュヌ

Vi fik spartlet og malet ny fÞrstesal

Vi fik spartlet og malet ny fÞrstesal af DP maler og tÞmrer. Vi valgte dem fordi de kunne starte hurtigt og udfÞrer opgaven på 3 - 4 dage. Hverken selve håndvÊrket eller tidsplanen viste sig dog at holde. De meldte afbud flere gange og det endte med at tage over en uge. Okay det kunne vi leve med, hvis så bare håndvÊrket var tilfredsstillende. Malerne var ikke til at kommunikere med, så alt foregik gennem Dejan. Undervejs bad vi ham komme forbi, da vi ikke synes det udfÞrte arbejde var tilfredsstillende. Han kunne dog ikke se nogle fejl og ville kunne finde andre fejl i vores hus, hvilket ikke var relevant ift hans opgave. Foreslog endda vi selv kunne lave det fÊrdigt og selv reparere. Spartlingen/ slibningen af de nye gipsvÊgge er ikke sÊrlig jÊvn, filt sat op med mange tydelige samlinger, bl.a. midt i lyskasse ved vinduer og alt blev malet 1 gang. Vi måtte selv efterfÞlgende male efter.
Er bestemt ikke tilfreds med det udfÞrte arbejde og heller ikke selvom der nu er gået et par måneder siden arbejdet blev lavet. Ingen anbefaling herfra.

2018幎9月7日