レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leder du efter den perfekte kÞreskole for dig, sÃ¥ skal du helt sikkert vÊlge Dr. drive. Yahya er uden tvivl den bedste kÞrelÊrer, med mega gode erfaringer, hans stÞtte og fokus pÃ¥ at skabe en try... もっず芋る

En virkelig god kÞreskole, som gÞr teori timerne meget lette og komme igennem, med virkelig god stemning. KÞretimerne er altid sjove og gode, yahya sÞrger for at du kommer sikkert og nemt igennem kÞr... もっず芋る

Yahya er uden tvivl den bedste kÞrelÊrer, med god erfaring pÃ¥ trods af sin unge alder. Han er rigtig god til at lÊre fra sig af sin store viden indenfor feltet. kommer med en masse gode rÃ¥d undervejs,... もっず芋る

Hele forlÞbet tog kun lidt over 2 mÃ¥neder fra holdstart til kÞrekort, og kan stÊrkt anbefales! Hos Dr. Drive fÃ¥r man ikke et langsommeligt forlÞb, men en kÞreskole hvor der virkelig er styr pÃ¥ ting... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

- Vi er kÞreskolen med plads til alle Hos Dr-drive får du en kÞreskole, der er underholdende og lÊrerig. Det betyder at vores kÞrelÊrere, har erfaring i at bygge trygge rammer og uformel kommunikation, som sikre dig en allround god oplevelse som elev. Hos Dr-drive går vi op i at vores undervisning, er så innovativ, sjov, underholdende og lÊrerig som muligt. Hvilket sikrer os, at du får det bedste udbytte af kÞrekortforlÞbet. Vi tilbyder kÞrekortforlÞb til: - FÞrstegangserhverver - SÊrlig kÞreundervisning/ KÞrselsforbud - Generhvervelse - FÞrstegangserhvervelse på andre sprog

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

81件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

So viel Unfreundlichkeit und Arroganz

Ich war das zweite mal bei dieser Firma, und auch das letzte mal!
So etwas wie heute habe ich bei anderen Firmen in Mistelbach noch nie erlebt! Ich hatte um 12 Uhr einen Termin zum Wuchten von 4 Reifen. Der Termin zu Mittag wurde mir von dem Online System von Dr. Drive vorgeschlagen nicht von mir4 ausgesucht wohlgemerkt! Ich war 5 Minuten vorher da und ging ins BÃŒro meldete mich an und ging nach ca.2 Minuten wieder zum Auto. Dann gings los ein Mechaniker der sichtlich von dem Termin genervt war hat mich nicht gegrÌßt und auch sonst ignoriert und ging zu meinem Auto am Parkplatz, auf einmal sagte er - eh schon eine Tafel mit Privat hier und trotzdem stehen sie noch hier und das richtig unfreundlich und arrogant ! Ich sagte das wird ja wohl kein Problem sein die 2 Minuten und außerdem bin ich Kunde und habe einen Termin jetzt. Das war dem egal der Parkplatz war ÃŒbrigens komplett leer wo normal ca.30 Autos Platz haben. Mir wurde diese Arroganz von dem echt unheimlich und ich sagte Stop zu ihm wir machen bei meinen Reifen unter diesen umstÀnden gar nichts mehr! Er machte meine AutotÃŒr wieder zu und sagte OK auf wiedersehen. der BÃŒromensch stand am Tor und schaute nur zu!
Was glauben die eigentlich mit so einem Auftreten in Mistelbach wo es genug AutowerkstÀtten gibt sind wir nicht auf einen Dr. Drive angewiesen! Mein Appel an alle die eine WerkstÀtte brauchen unterstÃŒtzt die Firmen die schon immer hier waren und freundlich zu ihren Kunden sind so wie der VorgÀnger vor Dr. Drive nÀmlich die Fa. Reifen Wittmann! Gibt es bei dieser Firma auch einen Chef, oder fuhrwerken da diese beiden die ich heute gesehen habe? Übrigens 4 Reifen nur Wuchten 64€ ich habe sie 1 Stunde spÀter wo anders Wuchten lassen um 42 € das sagt doch schon einiges aus!

2026幎4月7日
Dr-drive ロゎ

Dr-drive からの回答

Hello,

This review appears to have been posted for the wrong company.

Dr-drive.dk operates exclusively in Denmark and has no presence or business activities in Mistelbach, Austria, which is clearly referenced in this review.

We therefore have no record of this customer or the described experience.

We kindly ask the reviewer to verify the intended company and request that this review be removed or relocated, as it does not relate to our business.

Best regards
Dr-drive

Kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale Dr.Drive som kÞreskole. Undervisningen var tryg og virkelig lÊrerig hele vejen igennem. Yahya er tålmodig, rolig og god til at forklare, også når noget skulle gentages flere gange. Der var altid en behagelig stemning i bilen, og jeg fÞlte mig godt forberedt til både teori og kÞreprÞven. Fokus var ikke bare på at bestå prÞven, men på at blive en sikker og selvsikker bilist.

2026幎1月6日

En rigtig god kÞreskole!

Jeg har haft en super god oplevelse hos Dr. Drive. Yahya er en virkelig dygtig og tålmodig kÞrelÊrer, som er god til at forklare tingene på en måde, så man forstår dem. Han sÞrger for, at man fÞler sig tryg bag rattet, og han lÊrer én alt det nÞdvendige på en klar og rolig måde. Kan varmt anbefales!

2025幎12月1日

Rigtig god kÞreskole

Rigtig god kÞreskole. 5 stjerner for god kÞrelÊre, 5 stjerner for god undervisning og 5 stjerner for den gode oplevelse. Han er professionel og venskabelig på samme tid og det har gjordt mit forlÞb meget sjover. Jeg anbefalede 100% dr drive.

2025幎9月15日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Yahya! Timerne var altid sjove og afslappede, og jeg fÞlte mig set og forstÃ¥et hele vejen igennem. Undervisningen blev tilpasset til mig, sÃ¥ jeg aldrig fÞlte mig presset, men samtidig blev jeg hele tiden skubbet pÃ¥ den gode mÃ¥de. Jeg fÞlte mig tryg bag rattet fra fÞrste kÞretime, og det gav virkelig ro i maven op til prÞverne. Og bedst af alt – jeg bestod fÞrste gang! 🙌 Kan helt klart anbefales til andre, der gerne vil have en god og tryg oplevelse og kÞrekortet i fÞrste hug.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Hands down a great experience with

Hands down a great experience with Dr-drive! I have not driven in a long time when I started driving with Dr-drive, I was very nervous and couldn’t control my stress levels. But the teacher was very patient, had very sharp eyes on what needed to be improved and kept encouraging me until I got better and comfortable with everything. The lessons were well-structured, tailored to my pace, and always focused on safety and improvement. Highly recommend if you are looking for an enjoyable experience while driving and want to build real confidence behind the wheel.

2025幎5月15日

Bedste kÞreskole

Fantastisk kÞreskole med en mega dygtig og tålmodig kÞrelÊrer, der virkelig formår at skabe tryghed bag rattet. Undervisningen er grundig og struktureret, hvilket gÞr det nemt at forstå reglerne og fÞle sig klar til både teoriprÞven og kÞreprÞven. Kan varmt anbefales til alle, der Þnsker at få kÞrekortet i hus, uden at skulle kede sig og få en dårlig oplevelse.

Yehya er Odense’s bedste kÞrelÊrer! 😁

2025幎1月6日

Den bedste kÞreskole

Den bedste kÞreskole, Dr. Drive, og kÞrelÊreren Yahya! Hvis du leder efter en kÞreskole, der virkelig gÞr en forskel, er dette stedet. Yahya er ikke bare sjov og engagerende, men formÃ¥r ogsÃ¥ at gÞre hele oplevelsen afslappet og tryg. Noget af det, der virkelig skiller sig ud, er hans fokus pÃ¥ regel nr. 2: ikke overtÊnke. Det hjalp mig ikke kun med at blive en bedre og mere selvsikker bilist, men ogsÃ¥ med at tackle andre omrÃ¥der i livet, hvor jeg har haft en tendens til at overanalysere. Yahya har en fantastisk evne til at skabe en positiv og motiverende atmosfÊre, og jeg fÞlte mig altid stÞttet – bÃ¥de bag rattet og pÃ¥ et mere personligt plan. Hvis du vil have en kÞreskole, der gÞr undervisningen til en fornÞjelse, er Dr. Drive det oplagte valg!
Den varmeste kÞreskole i branchen 🔥🔥

2024幎12月11日

Bedste kÞreskole

Yahya er en professionel, sjov og empatisk kÞrelÊrer der ved hvordan han skal håndtere enhver situation og klÊde en bedst på, til at blive en god bilist. Dr-drive kÞreskolen kan varmt anbefales. Uden tvivl den bedste kÞreskole på Fyn!

2024幎10月25日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。