Virkelig god service, vi havde behov for hjÊlp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Disse to mennesker gÞr en forskel er verden. Jeg oplevede nÊrvÊr, kÊrlighed, omsorg og trÞst, kunne ikke have Þnsket mig end smukkere oplevelse trods mÞrket. Og efterfÞlgende fik jeg den smukke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Empatisk og stor hjÊlpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. LÞbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og fÞlelsen af at der var styr pÃ¥ tingene og det s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores Þnsker blev imÞdekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Omsorg, nÊrvÊr og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg anbefaler varmt Drachmann Begravelser. Alt ordnes med empati og respekt for kundens Þnsker.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Fra fÞrste samtale med Rikke fÞlte vi os i gode hÊnder.
Det var dejligt at have muligheden for at ringe lige prÊcis når vi havde behov for det. Det er en hård tid at komme igennem, hvorfor det er en stor lettelse at få den hjÊlp fra bedemanden. Kan helt klart anbefale Drachmann som bedemand.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Man kan aldrig forberede sig på, hvor meget praktisk man skal igennem når ens kÊre går bort. Og (heldigvis bliver det heller ikke noget man er god til). Rikke og Casper fra Drachmann, var alt den hjÊlp vi havde brug for til at give vores far den helt rigtige afsked. Fyldt med empati, forståelse og medmenneskelighed, hjalp Casper os til, og igennem en rigtig svÊr dag, men som blev helt uden praktiske bekymringer. Prisen var også lige efter bogen og alt blev gjort som aftalt. Jeg vil anbefale Rikke og Casper, til når man skal til at planlÊgge bisÊttelse/begravelse. Det blev et smukt farvel, tak for det.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Rikke tog med det samme godt imod min datter og jeg.
Vidste udmÊrket godt hvilke fÞlelser vi var og skulle igennem.
Gav sig tid til at vÊre i alt det uvisse sammen med os.
Varmeste anbefaling herfra ððŒ

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Rikke gav et glimrende overblik over mulighederne, havde god tid og var let at snakke med. Alt forlÞb som planlagt! Kunne ikke vÊre bedre.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Drachmann var en kÊmpe hjÊlp og stÞtte gennem en forfÊrdelig svÊr periode. Optimal balance mellem omsorg og forståelse og professionalisme og effektivitet.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Vi kan kun anbefale Drachman, vi blev taget rigtig godt imod, med omsorg og kÊrlighed, alt gik som smurt.
Vi fik en fantastisk flot blomsterbog med alle blomsterne fra bisÊttelsen.
Meget god oplevelse trods omstÊndighederne.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Jeg er yderst tilfreds med den hjÊlp og den empati jeg har fået hos Drachmanns Begravelser.
Det har vÊret en rigtig god oplevelse i en trist anledning.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Her bliver man mÞdt med varme og forståelse når man er i en svÊr situation. En yderst professionel og ikke mindst behagelig håndtering hele vejen igennem fra fÞrste mÞde og til selve bisÊttelsen.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Vores datter Tanja kontaktede bedemand Drachmann telefonisk sÞndag d. 13/6-21 i forbindelse med Oldes dÞd d. 12/6-21. Rikke Drachmann var yderst behagelig og imÞdekommende i vores situation. Senere kl. 17:00 mÞdtes vi på Vigerslevhus for at hente Olde. Rikke og Casper ankom selvfÞlgelig til tiden medbringende den aftalte kiste. De lagde meget vÊgt på vi skulle bruge alt den tid vi havde behov for. Senere efter vores afsked med Olde kÞrte vi bag rustvognen mod Sundby Kapel. Her var Rikke og Casper igen yderst behagelige og på vores plan i situationen med afsked med Olde i Kapellet. Mandag d. 14/6.21 havde vi mÞde med Rikke Drachmann på deres kontor for at gennemgå det videre forlÞb. Dette var en ualmindelig behagelig oplevelse hvor Rikke var i vores hÞjde i situationen. Torsdag d. 17/6-21 skulle selve begavelsen foregå. Her var det også en fantastisk stemning mellem familie og Rikke og Casper. Det blev sÞrget for alt så vi ikke havde noget at tÊnke på. Vi skulle bare bruge vores tanker på selve ceremonien, alt andet sÞrgede Rikke og Casper for.
Så fantastiske menneske skal det ledes lÊnge efter. Vores anbefaling er derfor 110%. KÊrligst Anne - Flemming - Tanja og Robert Hyrpel

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Yderst sÞde og smilende mennesker både Rikke og Casper. De håndterede hele forlÞbet super professionelt og vejleder de efterladte hele vejen igennem forlÞbet ved at vise billeder af kister, urner og blomster man kan vÊlge og fortÊlle hvordan det hele vil foregå.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Tak for endnu en fin bisÊttelse. FÞrst min kone og nu for min far
Vh.
SÞren

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Meget venlig og omsorgsfuld. Man fÞlger sig tryg. Dejligt med billeder af blomsterne bagefter på mail.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
KÊmpe anbefaling, vi blev mÞdt i sorgen med respekt, forståelse og omsorg.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Det var varme indre ro en dejlig varme velkomst god service