Drachmann Begravelser - Bedemand レビュヌ 271

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt klappede takket vÊre profesionelle og omsorgsfulde Rikke. Vi er meget tilfredse! Blomsterne, som blev bestilt via Drachmann var dem, der holdt lÊngst.

䌁業が回答したした

Disse to mennesker gÞr en forskel er verden. Jeg oplevede nÊrvÊr, kÊrlighed, omsorg og trÞst, kunne ikke have Þnsket mig end smukkere oplevelse trods mÞrket. Og efterfÞlgende fik jeg den smukke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Empatisk og stor hjÊlpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. LÞbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og fÞlelsen af at der var styr pÃ¥ tingene og det s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores Þnsker blev imÞdekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀堎
  2. 葬儀瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Omsorg, nÊrvÊr og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

271件のレビュヌ

Vi er meget tilfredse

Alt klappede takket vÊre profesionelle og omsorgsfulde Rikke.
Vi er meget tilfredse!
Blomsterne, som blev bestilt via Drachmann var dem, der holdt lÊngst.

2026幎4月17日

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答

KÊre Lene. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er taknemmelig for at jeg måtte få lov at hjÊlpe jer igennem noget af processen.
De kÊrliste tanker

Virkelig professionelle

Virkelig professionelle, hjÊlpsomme og sympatiske. Jeg kan klart anbefale dem.

2026幎3月22日

KÊre Eva. ❀
Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❀❀ Og tak for at vi mÃ¥tte hjÊlpe jer. 🙏
Rikke Drachmann

Behagelig samtale omkring bisÊttelse og

Behagelig samtale omkring bisÊttelse og god afvikling i kirken

2026幎2月21日

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答

KÊre Thomas. Tusind tak for den flotte anmeldelse, og tusind tak for at sÊtte din lid til mit arbejde igen. Det betyder alt for mig.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, både fÞr og efter bisÊttelsen.

2026幎2月18日

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答

KÊreste Jane. Det var en smuk afsked, og en hård afsked, som skete alt for tidligt. Du vil altid vÊre i mine tanker, og du er altid velkommen til at ringe, også bare for at sige hej.
KÊmpe knus fra
Casper

Tak :-)

Tak for de meget fine og smukke billeder fra vores mors bisÊttelse, og tak for jeres fine, omsorgsfulde, professionelle og hurtige arbejde i denne forbindelse.

2026幎2月11日

KÊre Carsten.
Tusind tak for den flotte anmeldelse, og tak for at vi måtte hjÊlpe jer igennem en hård dag, og vi måtte vÊre med til at gÞre den til en smuk afsked.
Rikke og Casper Drachmann

FÞrste mÞde og de andre

Vi havde en god samtale med Casper i deres forretning i december, min mand ville selv planlÊgge sin dÞd sÃ¥ meget som han kunne, tak for den samtale den dag, min mand var lettede efter samtalen🫠🥰. Da min mand og bÞrnes far gik bort pÃ¥ hospices den 25/1. Kom i til samtale en god en🥲🥲. Og i tog ham vÊrdigt med. Han blev bisat 5/2 det var sÃ¥ smukt tak vÊre jer❀. Glad for at vi valgte jer til at stÃ¥ for at min mand kom godt herfra. I er enestÃ¥ende, gode kram fik vi ja jeg kunne blive ved❀🥲🥲🥲. Tusind tak for jer❀. Knus fam Olsen

2025幎12月11日

KÊre Birgit
Det var en meget betydningsfuld samtale i december og jeg er meget taknemmelig for at jeg måtte vÊre den din mand og du kom til. ❀
D. 25/1 og D. 5/2 var dage jeg nok aldrig glemmer. I er så hjerte varme at man ikke kan andet end at ville kramme jer. ❀
Tak for at jeg måtte vÊre der for jer.
De bedste og kÊrligste hilsner
Casper

Super god bedemand ville bruge dem igen

Super god bedemand ville bruge dem igen 🙂

2026幎1月24日

KÊreste Jeanet. ❀❀
Tusind tak for den flotte anmeldelse, som betyder mere end disse ord kan beskrive.
KÊrlige knus og kram

Professionel og venlige

Professionel, venlige og hjÊlpsom

2026幎1月23日

KÊre Ian. ❀
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den betyder alt.
KÊrlig hilsen
Rikke og Casper Drachmann

Tak for en rigtig god service.

Tak for en rigtig god service.
SÞde og rare mennesker, fÞlte vi var trygge hele vejen igennem, alt gik som aftalt.
De varmeste anbefalinger
Lone

2025幎12月17日

KÊre Lone.
Tusind tak for den flotte anmeldelse, og tak fordi vi måtte hjÊlpe jer igennem en svÊr tid.

Alt gik som aftalt

Alt gik som aftalt. Kan anbefales.

2025幎11月21日

KÊre Tonny.
Tusind tak for de flotte ord.
De bedste hilsner fra Casper Drachmann

Kun gode anbefalinger herfra

KÊre Rikke, Tusind tak for at gÞre en trist dag rigtig fin. Tak for at gribe os hvor vi havde behov og for at have fokus på de små detaljer. Kun gode anbefalinger herfra.

2025幎10月17日

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答

KÊre Pernille. Tusind tusind tak for den flotte og hjertevarme anmeldelse. Og tak fordi jeg fik lov til at gribe jer. <3
De kÊrligste knus

Max stjerner til Drachmann

Vi har nu for 2 gang brugt Drachmann Begravelser. Og de lever stadigvÊk op til den tillid man giver når man skal have et nÊrt familiemedlem vÊk fra denne jord.
Derfor er det naturligt at give Max stjerner på baggrund af samtaler og kommunikationen med Rikke.
Ingen tvivl om at vi anbefaler dem.
Familie Martinussen

2025幎10月6日

KÊre Morten.
Tusind tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Og tusind tak for at I igen valgte os til at hjÊlpe jer lidt af vejen igennem en svÊr tid.
De kÊrligste knus

Nu har jeg brugt Drachmann Begravelser

Nu har jeg brugt Drachmann Begravelser til to af mine allernÊrmeste - og ville til hver en tid vÊlge dem igen. De yder en professionel topservice og så oven i det - en masse varme forståelse og venlighed. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

2025幎9月28日

Drachmann Begravelser - Bedemand からの回答

KÊre Lotte. Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er så taknemmelig for at du nu 2 gange har lagt din tillid til mig, og at jeg har fået lov til at vise dig, at jeg vil passe på dig.
De kÊrligste knus og tanker

BisÊttelse

Venlige og hjÊlpsom

2025幎9月25日

KÊre Kim.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.
Rikke Drachmann

Super behagelig service i en svÊr tid

Super behagelig service i en svÊr tid. Altid til at få fat i og hjÊlpsom

2025幎9月25日

KÊre Mette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Og tusind tak for at I gav os jeres tillid, og vi fik lov til at vÊre der for jer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。