Alt klappede takket vÊre profesionelle og omsorgsfulde Rikke. Vi er meget tilfredse! Blomsterne, som blev bestilt via Drachmann var dem, der holdt lÊngst.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Disse to mennesker gÞr en forskel er verden. Jeg oplevede nÊrvÊr, kÊrlighed, omsorg og trÞst, kunne ikke have Þnsket mig end smukkere oplevelse trods mÞrket. Og efterfÞlgende fik jeg den smukke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Empatisk og stor hjÊlpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. LÞbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og fÞlelsen af at der var styr pÃ¥ tingene og det s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores Þnsker blev imÞdekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Omsorg, nÊrvÊr og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
SÞd og forstående i en svÊr situation. Rart at der var nogen som tog ansvaret.
Alt klappede takket vÊre profesionelle og omsorgsfulde Rikke.
Vi er meget tilfredse!
Blomsterne, som blev bestilt via Drachmann var dem, der holdt lÊngst.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Virkelig professionelle, hjÊlpsomme og sympatiske. Jeg kan klart anbefale dem.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Behagelig samtale omkring bisÊttelse og god afvikling i kirken

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Tak for de meget fine og smukke billeder fra vores mors bisÊttelse, og tak for jeres fine, omsorgsfulde, professionelle og hurtige arbejde i denne forbindelse.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Vi havde en god samtale med Casper i deres forretning i december, min mand ville selv planlÊgge sin dÞd sÃ¥ meget som han kunne, tak for den samtale den dag, min mand var lettede efter samtalenð« ð¥°. Da min mand og bÞrnes far gik bort pÃ¥ hospices den 25/1. Kom i til samtale en god enð¥²ð¥². Og i tog ham vÊrdigt med. Han blev bisat 5/2 det var sÃ¥ smukt tak vÊre jerâ€ïž. Glad for at vi valgte jer til at stÃ¥ for at min mand kom godt herfra. I er enestÃ¥ende, gode kram fik vi ja jeg kunne blive vedâ€ïžð¥²ð¥²ð¥². Tusind tak for jerâ€ïž. Knus fam Olsen

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Super god bedemand ville bruge dem igen ð

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Tak for en rigtig god service.
SÞde og rare mennesker, fÞlte vi var trygge hele vejen igennem, alt gik som aftalt.
De varmeste anbefalinger
Lone

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
KÊre Rikke, Tusind tak for at gÞre en trist dag rigtig fin. Tak for at gribe os hvor vi havde behov og for at have fokus på de små detaljer. Kun gode anbefalinger herfra.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Vi har nu for 2 gang brugt Drachmann Begravelser. Og de lever stadigvÊk op til den tillid man giver når man skal have et nÊrt familiemedlem vÊk fra denne jord.
Derfor er det naturligt at give Max stjerner på baggrund af samtaler og kommunikationen med Rikke.
Ingen tvivl om at vi anbefaler dem.
Familie Martinussen

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Nu har jeg brugt Drachmann Begravelser til to af mine allernÊrmeste - og ville til hver en tid vÊlge dem igen. De yder en professionel topservice og så oven i det - en masse varme forståelse og venlighed. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Drachmann Begravelser - Bedemand ããã®åç
Super behagelig service i en svÊr tid. Altid til at få fat i og hjÊlpsom