För 14 Ã¥r sedan köpte jag mitt första smycke frÃ¥n Drakenberg Sjölin. Sedan dess har jag fullkomligt Àlskat deras sobra, vackra och genuina design. De fÃ¥ngar naturen pÃ¥ ett sobert och elegant sÀtt som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har varit en trogen kund i snart 7 Ã¥r och har köpt smycken till bÃ¥de mig sjÀlv och till vÀnner och Àven deras barn som gÃ¥vor. Uppskattar deras kundservice och e-handeln Àr fantastiskt nÀr man ska... ãã£ãšèŠã
Jag Àr sÃ¥ nöjd med alla smycken jag köpt av Drakenberg Sjölin, de Àr tidlösa och funkar till sÃ¥ mycket, hÃ¥ller verkligen över tid. Dessutom köper jag ofta presenter hÀr för det Àr sÃ¥ klassiska att de... ãã£ãšèŠã
Design eller Kopia ? Har man lite stil , vilket tydligen inte Drakenberg Sjölin har , sÃ¥ vÀljer man smycket man gillar och köper det av den som designat det ! INTE av ett företag som kopierat , s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DRAKENBERG SJÃLIN is a Swedish jewellery brand designing pure, clean and timeless jewelleries. The collection is entirely made from recycled 925 sterling silver and recycled 18k gold. Objects from the Nordic nature's own grounds, like leaves, pines from alder trees, broken pods and stones shapes the timeless design that DRAKENBERG SJÃLIN creates. The jewellery breathes both strength and an elegant fragility, inspired by Swedish nature. DRAKENBERG SJÃLIN's signature has become the elaborate details and versatility of every unique piece. The studs and chains are designed for comfort and simplicity, yet they hold a delicate balance in the expression of each piece of jewellery. The jewellery enunciates both a strong and personal, yet an elegant and classic look depending on the bearers styling of choice.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uselt företag!
Slutet för Drakenberg & Sjölin...
Design eller Kopia
Design eller Kopia ?
Har man lite stil , vilket tydligen inte Drakenberg Sjölin har , så vÀljer man smycket man gillar och köper det av den som designat det ! INTE av ett företag som kopierat , såsom Drakenberg Sjölin !
Mitt förtroende för er gick i graven dÃ¥ ni kopierade Annika Gustafsson Nybergâs smycken som Àr genuin GotlÀndsk design !
Mina smycken från er hamnar nu i skrÀplådan !!
Inte vÀrda en stjÀrna men man kan inteâŠ
Inte vÀrda en stjÀrna men man kan inte ge ett lÀgre betyg. Kopierar skamlöst andra designers.
Plagierat Annika Gustavssons verk
Plagierat Annika Gustavssons verk!
UrsÀkten att inspiration från naturen va bland det dummaste jag hört.
Ni har stått på mÀssor bredvid varandra!!!!! SkÀms!
Det hÀr företaget stjÀl och kopierarâŠ
Det hÀr företaget stjÀl och kopierar andra guldsmeders signumsmycken och lanserar dem som sina egna. Annika Gustavsson Jewlery gör originalen av fler ur höstkollektionen. Sen vÀgrar företaget erkÀnna sitt misstag trots omfattande reaktioner på Facebook. Det enda de gör Àr att posta ett nytt inlÀgg för att stoppa huvudet i sanden samt stÀnga av recensionfunktionen. SkÀms.
Urdåligt att kopiera andra designer
Urdåligt att kopiera andra designer. SkÀms!
Copies small designers as a strategyâŠ
Copies small designers as a strategy and sell expensive. Not seriousness at all! Fraud
Making copies of other designersâŠ
Making copies of other designers jewellery not serious company at all!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ