Dansk FlygtningehjÊlp レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nem online-tilgang, lÊkker kvalitet med smukt udfÞrt tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. kÞb endelig diverse gaver hos Dansk FlygtningehjÊlp og stÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hurtig fragt og betjening. Kunne godt have brugt lidt mere end 14 dages fortrydelsesret/returperiode, da jeg skulle bestille en ekstra str., fÞr jeg kunne beslutte mig for den rette. Men fik ret... もっず芋る

StÞtter med glÊde Dansk FlygtningehjÊlp pÃ¥ flere mÃ¥der. IsÊr i denne tid med rekordmange flygtninge pÃ¥ verdensplan. Denne gang ved kÞb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desvÊrre havde fÃ¥et grimme “trykmÊrker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... もっず芋る

䌁業情報

1. チャリティヌ

圓該䌁業による蚘述

DRC Dansk FlygtningehjÊlp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de fÃ¥ NGO'er, som har speciale i at hjÊlpe fordrevne og mennesker pÃ¥ flugt. Vi er samtidig Danmarks stÞrste og en af verdens fÞrende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk FlygtningehjÊlp stÞtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. BÃ¥de under krisen, i eksil, under bosÊttelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.

優良

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 78ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har fået flere af jeres artikler og

Jeg har fået flere af jeres artikler og har altid vÊret glad for dem, både hvad angår kvalitet og levering. Det har bare fungeret og jeg vil afgjort fortsÊtte med at stÞtte jer, det er der hårdt brug for.
Venlig hilsen og tak.
Frieda Schmidt

2025幎12月1日

Hej Frieda,

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores produkter.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde nogle gode produkter og samtidig give danskerne mulighed for at stÞtte vores arbejde.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os.

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Hurtig levering - varerne levede op til forventningerne

2026幎1月14日

Hej Anne,

Den betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine produkter, og at det lever op til dine forventninger.

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Varen kom hurtigt og var forsvarligt pakket (en plakat)

2025幎11月17日

Hej Elizabeth,

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores produkter. Det betyder meget for os, at du har modtaget noget som du er glad for, og har lyst til at bruge eller hÊnge op og vise frem.

Derudover stÞtter du også vores arbejde, som vi er meget glade for at du har lyst til at vÊre en del af.

Tak igen for dine venlige ord. Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og tillid til vores arbejde.

Smukke produkter

Smukke produkter! Nem bestilling og super hurtig levering👍

2025幎12月10日

Hej Lise,

Tusinde tak for at din anmeldelse af din oplevelse hos os, her på vores Trustpilot.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at give os feedback på vores arbejde, så tak for det.

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Super tilfreds med kÞb via

Super tilfreds med kÞb via FlygtningehjÊlpens webshop. Det fungerer bare upÃ¥klageligt👍🀗.
Let at finde rundt på og levering så
hurtigt og elegant som en Ninja.
5 stjerner herfra🎇🎇🎇🎇🎇

2026幎1月10日

Hej Niels Erik,

Den betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine produkter, og at de lever op til dine forventninger.

SpÊndende produkt

SpÊndende produkt
Altid en god oplevelse at handle med DRC - både fordi der er et reelt behov for hjÊlp og fordi de lever op til det de lover.

2025幎11月10日

Hej Hanne,

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse. Og fine produkter. Vi er meget tilfredse. Flotte plakater .Med venlig hilsen

2026幎1月14日

Hej Lars,

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Dansk FlygtningehjÊlp gÞr gavn i hele verden

Jeg stÞtter Dansk FlygtningehjÊlp og får lÞbende tilsendt mails, som viser den vÊrdifulde hjÊlp de yder til mennesker i nÞd. I en verden hvor flere og flere mennesker er på flugt fra krige og klimakriser, er der stÊrkt brug for hjÊlp. Derfor stÞtter jeg, fordi jeg ser, det gÞr gavn, der hvor der er brug for det.

2026幎1月13日

Hej Yvonne,

Tusinde tak for din anmeldelse af os! Det glÊder os, at du kan se mening med vores arbejde.

Vi fortsÊtter med at arbejde hårdt for at gÞre en forskel i menneskers liv, og din tilbagemelding motiverer os til at fortsÊtte med samme energi og entusiasme. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjÊlp eller Þnsker at dele flere erfaringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen for dine venlige ord. Vi sÊtter virkelig pris på din stÞtte og tillid til vores arbejde.

Det er hurtigt og nemt

Det er hurtigt og nemt

2025幎12月17日

Hej Henrik,

Herlig mandelgave

Levering var fin og helt efter bogen. Og det blev til en herlig mandelgave som modtager blev meget glad for.

2025幎12月13日

Hej Pernille,

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores produkt.

God oplevelse

2026幎1月7日

Hej Kirsten,

Meget flot plakat

Meget flot plakat, et godt projekt for de unge piger og damer på flugt håber mange stÞtter op om projektet jeg har en Iyengar yoga skole hvor plakaten hÊnger på min tavle Jens Hansen

2025幎12月29日

Hej Jens,

Den betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med dit produkt, og at de lever op til dine forventninger.

De gÞr en forskel

Jeg har bestemt indtryk af at Dansk FlygtningehjÊlp gÞr en forskel for mennesker på flugt, så dem stÞtter jeg gerne.

2026幎1月9日

Hej Eva,

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Jeg er så trÊt af at hvis jeg hjÊlper

Jeg er sÃ¥ trÊt af at hvis jeg hjÊlper, sÃ¥ bliver jeg straks ringet op af en velmenende phoner som gerne vil lokke mig ind. STOP MED DET! DET ER USSELT, AT I VIL SPINDE GULD PÅ VELVILJE.
Jeg er dybt skuffet over Dansk FlygtningehjÊlp

2025幎12月17日

KÊre Lise

Tak for din anmeldelse og for at gÞre os opmÊrksomme på din oplevelse. Den er hverken i orden eller i tråd med den måde, vi Þnsker at mÞde nogen på.

Vi skal altid respektere, når en person takker nej, og vi beklager, at det ikke skete her. Vi fÞlger lÞbende op med vores telemarketingsafdeling, og din feedback bliver videregivet direkte til teamet, så vi kan sikre, at det ikke gentager sig.

Vi er kede af den oplevelse, du har haft, og takker dig for at tage dig tid til at fortÊlle os om det.

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Jeres sÊlgere skal lÊre almindelig pli
!

Jeres telefonsÊlgere SKAL LÆRE almindelig pli!!!

Når i kontakter en borger telefonisk, så skal jeres medarbejdere ABSOLUT forstå, hvis man siger man ikke er interesseret.

Så hedder det: "Det er jeg ked af at hÞre, men du må have en fortsat god dag og undskyld forstyrrelsen."

Ikke noget med at fastholde personen i den anden ende, endsige fortsÊtte samtalen når borgeren fortsat insisterer på ikke at vÊre interesseret i budskabet!

FuldstÊndig uacceptabel opfÞrsel. FÞj!

2025幎12月12日

KÊre Denni

Det er meget vigtigt for os at alle, der kontaktes af vores telemarketing bureau, fÞler sig mÞdt med respekt, og vi beklager, at det ikke var din oplevelse.

Et nej skal altid respekteres, og vi tager det meget alvorligt, når det ikke sker. Din feedback bliver derfor givet direkte videre til teamet, så vi kan sikre, at vores medarbejdere fÞlger vores retningslinjer og kommunikerer med den professionalisme og hÞflighed, vi forventer.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det. Hvis du Þnsker at uddybe oplevelsen, er du meget velkommen til at skrive til os på mail, så vi kan fÞlge op

Fresh.Land

God kommunikation og hurtig levering

God kommunikation og hurtig levering
Et godt formål

2025幎12月2日

Hej Susanne,

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Fantastisk at kunne give en dejlig gave

Fantastisk at kunne give en dejlig gave og samtidig hjÊlpe mennesker i nÞd ❀

2025幎11月26日

Hej Karen,

Din stÞtte betyder meget for os. Sammen gÞr vi en forskel og skaber håb for dem, der har brug for det mest.

Det betyder derfor meget for os, at du stÞtter os og også har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, så vi kan komme endnu lÊngere ude med vores budskab.

DRC Dansk FlygtningehjÊlp

Hurtig levering- god information.

God information.
Varen i orden.

Hej Lissa,

Meget venlig og god kundeservice

Meget venlig og god kundeservice

Hej Kristina,

Flot plakat

Har lige kÞbt den flotteste plakat af Thit Thyrring og samtidig stÞttet et godt formål (kvinder og bÞrn på flugt).
Plakaten blev sendt godt beskyttet i et kraftigt paprÞr.

Hej Hanne,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。