Endelig lykkedes det, en lidt udfordrende opgave med fÞlgebil, nÃ¥r dagen flyttes. Men sikke en dejlig oplevelse, fantastisk at flyve henover landskabet, nyde stilheden og vinke til mennesker under os... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket vÀlorganiserad ballongtripp och det Àr inte lÀtt att planera nÀr man Àr så beroende av vÀdret, men man var vÀldigt på tårna nÀr det gÀllde att hållas oss uppdaterade.
Havde en fantastisk oplevelse med Dreamballoon og er overbevist om at det mÃ¥ jeg prÞve igen. Virkelig professionel og humoristisk pilot der gav grundig instruktioner. Min frygt for at vÊre en smule... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ballonflyvning er en oplevelse for alle Alle kan deltage i en ballonflyvning. Det er en blid og nÊnsom flyveoplevelse, hvor et almindelig godt helbred og evnen til at stå op i en time er de vigtigste forudsÊtninger. Du inviteres til at deltage i udpak...
é£çµ¡å
KildelÞbet 45, 2700, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- dreamballon.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Endelig lykkedes det
Endelig lykkedes det, en lidt udfordrende opgave med fÞlgebil, når dagen flyttes. Men sikke en dejlig oplevelse, fantastisk at flyve henover landskabet, nyde stilheden og vinke til mennesker under os (som vi kunne hÞre råbte hej). Hele crew og skipper var fantastiske, vi flÞj fra SjÊlland - kunne godt igen :-)
Perfekt oplevelse at svÊve stille hen over markerne
Min gamle far på 80 år havde inviteret os på en ballonflyvning. Den blev aflyst en gang pga vejret, men fin service fra dreamballon med oprettelse af en ekstra flyvedag. Vi var en stor gruppe på 13 personer og lidt svÊrt rent logistisk.
På dagen var vi fuldt hus med de 24 der kan vÊre i den store ballonkurv. Vi fik super god instruktion fÞr, under og efter. Dygtig ballonskipper Philip Mundt og hans crew.
Tusind tak for oplevelsen
Det har vÊret en rigtig dejlig oplevelse âŠ
Det har vÊret en rigtig dejlig oplevelse og jeg kan varmt anbefale det selskab.
Piloten som er en kvinde har virkelig styr på den luftballon og det var en sindssyg flot landing hvis jeg må sige det sådan.
Det kan varmt anbefales og i skal ikke holde jer tilbage ðâ€ð
Hilsen fra Allan Kristiansen
Kan anbefale at kÞbe ballontur hos DreamBallon
2. Gange kÞbt gavekort med kasse.
Og jeg har hver gang vÊret urolig for kassen ikke nåede frem. Det gjorde de, den ene gang trods juletravlhed.
Min kontakt med kunderservice kan jeg kun sige, var super god. Hurtig svar, og svar jeg kunne bruge.
En super oplevelse
En super oplevelse, hvor skipper og hans Crew gav gode informationer fÞr, under og efter. Alt klappede og det var skÞnt at svÊve nÊsten lydlÞst afsted. Tog afsted fra Silkeborg
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse, og skipper og hans team var ogsÃ¥ fantastiskeð€ helt igennem en fantastisk tur ð€
Plads til forbedringer i pengemaskinen
Fantastisk flyvetur fra Gjern til Ry.
Dog rammer DreamBallons kun 3 stjerner - der er plads til forbedring på flere fronter.
Der var meget crowded/fyldt i kurven under luftballonen. Efter vores mening burde der vÊre én mindre i hvert rum - vi stod som sild i en tÞnde.
Det er Êrgerligt at skulle ryg mod ryg med nogen man ikke kender - man kunne i det mindste have gjort tydeligt opmÊrksom på dette. FÞler det handlede mere om ar tjene penge, end at give gÊsterne en god oplevelse.
Efter flyvningen skulle jeg tilbage til min bil, og dette skete med taxa, da der ikke findes nogen shuttlebusser eller andre aftaler eller nogen form for koordinering med de andre gÊster. Derfor måtte jeg af med yderligere 500kr for at komme tilbage til min bil.
Fantastisk flyvetur over Silkeborg.
Fantastisk flyvetur over Silkeborg.
Kompetente og venlige/hyggelige ansatte hos Dream Balloon.
Kan kun anbefales.
Unik gaveÊske ej leveret trods betaling
Jeg har bestilt og betalt en ballon tur som skal gives i bryllupsgave gave i morgen.
For at gÞre det lidt festligt tilkÞbtes en unik gaveÊske. Den unikke gaveÊske ser fantastisk ud på hjemmesiden men den fremsendte pakke indeholdt udover helium ballonen (heldigvis var den da med) en deform hvid papkasse. Altså ingen unik gaveÊske som jeg har betalt for.
Billeder af den deforme papkasse kan ses på Google anmeldelser.
Resultat: har givet 299 kr plus forsendelse for en deform hvid papkasse og en helium ballon. Det er ikke det der loves på hjemmesiden.
Man må håbe at brudeparret får en bedre oplevelse end mig med Dreamballoon...
Nu fjerde aflysning
SÃ¥ blev ballonturen aflyst for fjerde gang. Alle sikkerhedsregler skal selfÞlgelig fÞlges nÞje. Med nÃ¥r DreamBallon sÊlger sÃ¥ mange billetter og man tidligst pÃ¥ fÃ¥ en ny tid 4-6 uger efter, er der simpelthen solgt for mange billetter i forhold til antallet at forventede flyvedage. SÃ¥ nÊste mulighed en engang til nÊste Ã¥r. Skulle vejrguderne sÃ¥ drille igen, ja sÃ¥ er der udlÞbsdato pÃ¥ billetten.ð€ð€ð€
Enestående oplevelse
Havde en fantastisk oplevelse med Dreamballoon og er overbevist om at det må jeg prÞve igen. Virkelig professionel og humoristisk pilot der gav grundig instruktioner.
Min frygt for at vÊre en smule hÞjdeskrÊk kunne jeg godt pakke vÊk for det var på alle måder en helt unik, fredfyldt, rolig og tryg oplevelse, som jeg kun kan anbefale på det varmeste.
En flok lallende amatÞrer
En flok lallende amatÞrer. Skulle til en helt speciel dag, nemlig min gode vens 60års fÞdselsdag bruge en anderledes gave, og tÊnkte en ballon tur, var det perfekte valg, hvorfor jeg tog fat i dreamballoon, og aftalte alt det praktiske, betalte faktura, og tÊnkte aftalen var forseglet, men måtte konstaterer at noget så simpelt som at sende en pakke, som bekrÊftet - og aftalt, åbenbart var en alt for stor opgave at lÞfte, og det eneste svar efterfÞlgende var, de kunne sende et gavekort. Så konstaterede at mennesker med den tilgang, ville jeg ikke overlade andres liv til, så bedte om at få det indbetalte belÞb returnerer. Anbefaling herfra.. find andre alternativer og lÊg ikke ansvaret i disse folks hÊnder.
Fik desvÊrre lagt anmeldelse forkert op, sÃ¥ her kommer den pÃ¥ min egen profil. Og inden DreamBalloon skriver de nu er stoppet med at sende gaveÊsker til udlandet, sÃ¥ lad mig understrege Ãstrig - Ãsterbro, fuldstÊndig ligegyldigt, da der slet ikke var foretaget sig noget i min bestilling, sÃ¥ har INTET at gÞre med gaven skulle leveres udenlands, og dermed bragt mig i en uoprettelig situation pÃ¥ min vens 60 Ã¥rs fÞdselsdag - hvor verdens dÃ¥rligste undskyldningen var, at de (dreamballoon) ikke lige havde set indbetalingen var gÃ¥et igennem, pÃ¥ trods af at jeg havde sendt mail omkring denne oplysning. SÃ
understreger blot, at folk med så lidt styr på for mig som kunde så vigtige ting, bÞr man kraftigt overveje at indgå aftaler med.
En flok lallende amatÞrer
En fantastisk tur
En fantastisk tur, super dygtig pilot, alt levet op til forventninger :-)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Det kan absolut anbefales at benytte DreamBallon til en ballontur. De er meget professionelle, sÞde og meget hjÊlpsomme. Vi flÞj med en fantastisk pilot som virkelig havde styr på ballonen.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, professionel personale
Var på aftentur fra Silkeborg til Ry
Var på aftentur fra Silkeborg til Ry. Kompetent og humoristisk pilot, der gjorde turen til en smuk og unik oplevelse. Kan bruges som oplevelse for to eller som gave til både unge og gamle. De varmeste anbefalinger herfra.
Magisk
God information fÞr turen, tydelig sikkerhedsinstruks (med plads til humor), fantastisk tur over Silkeborg og sÞerne, god stemning ombord - ro, nydning og stille snak :-)
Kan klart anbefales!!
Jeg ville give min Eks kone enâŠ
Jeg ville give min Eks kone en oplevelse for livet. Nemlig en tur i Dream Ballon. Hun fik indstrukser om turen, men måtte aflyse den tur hun havde fået.
Da hun skulle akut opereres i hovedet, og fik det ordnet.
Dream Ballon, ville sende hende en mail om en anden dato.
Men vi har ALDRIG hÞrt fra dem. Jeg havde indbetalt 2,395 kroner, nu er der gået snart et år, og har stadig ikke hÞrt fra Dream Ballon.
Det kalder vi virkelig useriÞse, og deter at give folk falske forhåbninger.
Vi har skrevet utallige gange til Dream Ballon. Men får IKKE svar.
Hvad gÞr man????
Mycket vÀlorganiserad ballongtripp ochâŠ