ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... ãã£ãšèŠã
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... ãã£ãšèŠã
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den perfekta gÃ¥van till dig â eller till nÃ¥gon du bryr dig om
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tryggt och fin upplevelse
Helt fantastisk upplevelse
Helt fantastisk upplevelse! Kul att få hjÀlp till att sÀtta upp och ner ballongen, spÀnnande att få se hela processen liksom
A fantastic experience
A fantastic experience, combining an adventure that most people can participate in. Recommend everyone to do this once at least.
Kompetent och trevlig pilot.
Kompetent och trevlig pilot.
Inkluderande och lÀrorikt.
Trots höjdrÀdd fanns inga spår av min rÀdsla. En fantastisk upplevelse.
det var en mycket trevlig upplevelseðð»
Fantastiskt
Fantastiskt! Rekommenderar alla att flyga luftballong med DreamBalloonâs teamet runt pilot John.
Proffsiga, roliga och vÀnliga.
BÀsta upplevelsen frÃ¥n början tillâŠ
BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen fÃ¥r betyget 11/10, sÃ¥ proffsig pÃ¥ alla sÀtt och vis! ðð»
Tryggt företag
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgående. En hÀftig upplevelse.
The ballon trip itself was excellent.
The ballon trip itself was excellent.
Very nice staff and we do participate in the whole event, making it super interesting.
The flight was amazingly smooth and not scary at all.
I recommend it!
One star less because of there are not enough flights so when cancelled for weather reasons one has to get in the next slot which can be far in the future.
At the end we had to wait a full year before flying. Good that we live close.
Professionellt
Professionellt med erfaren, kunnig och trevlig pilot med bra medhjÀlpare.
Ny nivå av girighet
Jag såg fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. På dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. Två dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "kan inte" återbetala de outnyttjade biljetterna. Se till att inte vara i deras ballong nÀr karman hinner ikapp dem.
OBS! Varning
OBS! Varning â ïž ðš
Jag Àr vÀldigt förvånad över att se att vissa personer faktiskt har lyckats genomföra sin ballongflygning. Vi var fyra vÀnner som köpte fyra biljetter år 2022 och betalade nÀstan 10 000 kr för att uppleva en ballongflygning. Sedan dess har vi försökt boka tid så fort möjligheten funnits, men varje bokning har blivit instÀlld på grund av vÀderprognosen.
Nu har det gÃ¥tt fyra Ã¥r, vi har bokat om över 20 gÃ¥nger under olika mÃ¥nader och i olika vÀderförhÃ¥llanden, men flygningen har alltid stÀllts in. TÀnk att vi har vÀntat i fyra Ã¥r utan att fÃ¥ nÃ¥gon lösning. Det finns dessutom vÀldigt fÃ¥ tillgÀngliga tider och begrÀnsade mÃ¥nader dÃ¥ flygningarna genomförs. Företaget har inte gett nÃ¥gon tydlig förklaring eller alternativ. Vid det hÀr laget har jag nÀstan tappat hoppet om att vi nÃ¥gonsin ska fÃ¥ anvÀnda vÃ¥ra biljetter eller fÃ¥ tillbaka vÃ¥ra pengar. VÀldigt vÀldigt besviken ð
Vi var delaktiga i planering ochâŠ
Vi var delaktiga i planering och förberedelser. Underbar kÀnsla att sakta svÀva fram över hustak och trÀdtoppar, mot solnedgången över Hornborgasjön. Lite spÀnning några gånger, men vi var i trygga hÀnder! Fin avslutning med champangedop! Allt mycket vÀl genomfört, stort tack för en oförglömlig kvÀll!
Det var jÀttekul och mÀnniskorna frÃ¥nâŠ
Det var jÀttekul och mÀnniskorna från Dream Ballon var vÀldigt snÀlla och tålmodiga.
En fantastiskt trevlig upplevelse!
Det var en fantastiskt trevlig gemenskap nÀr vi hjÀlptes Ã¥t att göra ballongen klar för flygning. LikavÀl nÀr vi landat och alla hjÀlpte till med att tömma och packa ihop den enormt stora ballongen och lasta allt pÃ¥ slÀpet. SjÀlva flygningen var en underbar upplevelse. Ibland högt upp och ibland sniffade vi nÀstan pÃ¥ vattnet i en sjö. En hÀftig resa! ð
Bra vÀder
Bra vÀder, proffsigt utfört och trevliga medpassagerare. Trevligt med champagne efter landning. Det enda jag kan anmÀrka på Àr att arrangörerna var 20 min sena.
Magiskt vÀder och hÀrlig stÀmning
Magiskt vÀder och hÀrlig stÀmning både i korgen och bland mÀnniskorna nere på mark medan vi flög. Fantastisk utsikt och dessutom lite extra kul att flyga över områden man kÀnner till.
Tusentack för en superhÀrlig luftballongflygning!
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men också spÀnnande att gå ner lågt över sjön och trÀdtopparna. Alla i ballongteamet var mycket trevliga. Mysig avslutning med dop i champagne och att dricka champagne. Fint diplom som Àr kul att ha som minne!
HÀrlig tysthet i luften svÀvande!
HÀrlig tysthet i luften svÀvande!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ