Jeg har haft de sjoveste og mest hyggelige kÞretimer â jeg glÊdede mig hver gang! Murat gjorde undervisningen tryg, afslappet og let at forstÃ¥, sÃ¥ selv de svÊre ting fÞltes overskuelige. Jeg kun... ãã£ãšèŠã
I recommend drive academy for everyone who wants to live a smooth driving licence process. My instructor Murat Can GÃŒneÅ is a real professional and helped a lot by pointing out the most critical test... ãã£ãšèŠã
Murat er den bedste og sÞdeste kÞrelÊrer man kan Þnske sig. Han er tÃ¥lmodig, positiv, sjov, rolig og helt igennem fantastisk. Det var en fornÞjelse at kÞre med ham hver eneste kÞretime. Jeg glÊde... ãã£ãšèŠã
murat gÃŒnes er en KÞrelÊre som er rigtig god til at undervise - jeg har lÊrt en masse fra ham. Murat tager sin tid til hver elev, hvis ikke det var for Murat sÃ¥ havde jeg hÞjst sandsynligt nok ikk... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞreskole à rhus KÞreskole à byhÞj
ElkjÊrvej 26, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
- murat@driveacademy.dk
- driveacademy.dk
Tryg atmosfÊre = bedre lÊringsmiljÞ
Murat er rolig og tålmodig. Det skaber en tryg atmosfÊre - og når man fÞler sig tryg, lÊrer man bedre. Han er meget smilende og skaber en god stemning, hvor der også er plads til et grin. Han er fleksibel ift at finde kÞretider, der kan passe. Han får min varmeste anbefaling.
Verdens bedste kÞrelÊrer, Murat
Murat er den mest fantastiske kÞrelÊrer. Han kunne altid finde tid til mig selvom jeg havde en pakket arbejdskalender. Selvom jeg kun var tilmeldt praktisk kÞrsel, har han stadig givet mig teoretisk information under kÞrslen og i form af materialer, videoer osv. Han er stÞttende og motiverende. Han er ikke kun kÞrelÊrer, men en god ven, der deler en masse sjove historier. Han er virkelig god til at undervise, og det er så tydeligt, at han gÞr dette med passion og gÞr sit yderste for, at folk kan bestå fÞrste gang.
StÊrkt anbefalet med millioner stjernerâºïžâºïž
Murat, en kÞrerlÊrer for alle
Gennem hele forlÞbet bliver man hjulpet til både at forstå og tolke trafikken, samt selvfÞlgelig at begå sig i den. Alt sammen på en måde, hvor man aldrig fÞler noget lÞber fra en, fordi kÞre modulerne på tydeligvis ikke er noget der skal overstås, men er bygget på tidligere elevers input så de er tilpasset sådan at man kan lÊre mest muligt på tiden uden at man bliver overvÊldet. Selvom Murat allerede har fundet en god opskrift, så mÊrker man også tydelig en fleksibilitet efter hvad man selv har behov for og hvordan man selv lÊrer bedst. Trygge og hyggelige kÞre moduler garanteret fra fÞrste gang, hvilket gÞr det meget lettere at tage alt det man lÊrer og den gode feedback til sig.
Murats faglige kompetencer og ro gÞr, at man kommer ovenpå de fejl man nu måtte lave sådan at man også hurtigt kommer op på hesten igen.
Fremragende KÞrelÊre!
Jeg havde Murat som kÞrelÊre og det var virkelig en god oplevelse. Når man er lidt nervÞs anlagt og skal bruge et lille selvtilids boost så var Murat en stor hjÊlp for mig. Når man laver en fejl eller bliver lidt nervÞs er han god til at bevare roen, det satte jeg pris på. Det er sjovt og lÊrerigt på samme tid, man kunne ikke Þnske sig noget andet! Hvis du står og gerne vil tage kÞrekort vil jeg 100% anbefale at tage kÞrekort hos Murat, uden tvivl.
Fantastisk kÞreskole
Jeg har taget kÞrekort hos Murat, og jeg bestod altså både teori- og kÞreprÞven på fÞrste hug! Jeg har vÊret intet end bare fuldkommen tilfreds med hele forlÞbet og Murat, som kÞrelÊrer. Han skaber et trygt og roligt miljÞ, hvor der er plads til at begå fejl og have det sjovt. Derudover er han så tålmodig og virkeligt dygtig til at lÊre fra sig, så man suger al ny viden til sig hurtigt i hans kÞretimer. Han tilpasser sig DIT niveau, så du kommer til at fÞle dig mest mulig klar til de endelige prÞver sidst i forlÞbet. Kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Murat!
Bedste kÞreskole
Bedste kÞreskole.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Murat som kÞrerlÊrer. Han er enorm god til at lÊre fra sig og sikrer sig, at man er med og forstår det hele. En tryg og behagelig oplevelse.
Kan varmt anbefales.
Min varmeste anbefaling
Jeg tog kÞrekort hos Murat ved Drive Academy og bestod fÞrst gang! Jeg er så tilfreds med hele forlÞbet, hvor Murat har vÊret enorm dygtig til at lÊre fra sig med konstruktive kritik, og pÊdagogiske tilgang. Jeg har derudover haft de hyggeligste kÞretimer, hvor der både har vÊret plads til seriÞsitet og sjov. Alt i alt en rigtig god oplevelse hos Drive Academy som ruster en godt til prÞverne
- KÊmpe stor anbefaling herfra!
Murat er med til at skabe gode rammerâŠ
Murat er med til at skabe gode rammer for lÊring og udvikling. Han er imÞdekommende og er altid klar på at svarer på ens spÞrgsmål.
KÊmpe anbefaling herfra.
En rigtig god kÞrelÊrer
En rigtig god kÞrelÊrer, som giver dig ro og tid til at lÊre at kÞrer. PlanlÊgger kÞretimerne så man får en rolig start og kan kÞrer tilbage igen med en god mavefornemmelse. En kÞrelÊrer som ved at det er dig som skal kÞre, giver dig tid til at lÊre og giver feedback samtidig på en god måde.
Kan kun anbefale Murat som din kÞrelÊrer!
Kan kun anbefale at tage dit kÞrekort hos Murat.
Han er kompetent, god formidler, hamrende dygtig og som en bonus har man det altid godt i hans selskab.
KÊmpe anbefaling her fra
KÊmpe anbefaling her fra. Jeg har taget kÞrekort ved Murat som lÊre og det har bare vÊret super fedt, mega hyggelige teoritimer og kÞretimer. Der er virkelig styr på at få spacet timerne ind hvis den ene ikke kan på det tidspunkt, om en anden så kan.
Teori og kÞreprÞve bestået i fÞrste forsÞg.