Drogisterij van der Gaag レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jullie hebben mij gebeld dat U niet vier doosjes had en of ik wilde wachten tot U wel alles bij elkaar had. Dat was goede service wat uk waardeer. Jammer genoeg kon Posnl Zaterdag niet bezorgen, z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het Marseille-product ontdekte ik in Frankrijk op reis met mijn vriend. Drogisterij van der Gaag bleek een aanbieding van twee voor een iets gereduceerde prijs te hebben in prachtige flesjes Een daar... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Precies wat ik besteld heb , keurig verpakt , alleen duurt bezorging wat langer , dan bij de meesten. Dus beter niet bij e-mail te bestellen , want meestal koop ik in de winkel te veel uit de enorme s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik belde rechtstreeks met de drogisterij en ze waren heel behulpzaam. Goede service. Top bedrijf

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 菓子屋
  3. 化粧品店
  4. ハーブ専門店
  5. ドラッグストア卸業者
  6. 食料雑貨卸業者

当該企業による記述

Door de eeuwen heen heeft kennis, discretie en persoonlijke aandacht voor de klant ons gekenmerkt binnen de Drogisterij Branche. Drogisterij van der Gaag biedt als hofleverancier een breed en up to date assortiment aan met een sterk accent op onder andere geneesmiddelen, voedingssupplementen, kruiden, etherische oliën & chemicaliën. Kwaliteit en passend advies staat hoog in het vaandel.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 55

レビューを書く

Fantastisch

Heel fijn contact gehad omdat een product niet op voorraad was maar heel snel het pakket ontvangen! Fantastische service :)

2026年2月4日

Beste Laura,

Wat fijn om te lezen dat alles alsnog snel bezorgd is!

5つ星のうち5の評価

Binnen 1 dag binnen en leuk ingepakt…

Binnen 1 dag binnen en leuk ingepakt met een persoonlijke kaart erbij

2026年1月27日

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback!
Goed om te lezen dat alles binnen 1 dag binnen is gekomen.

5つ星のうち5の評価

De service was heel goed

De service was heel goed. De reactie per mail was prettig. De bestelde producten waren goed verpakt, snel opgestuurd met zelfs een handgeschreven kaart erbij. Klasse!

2026年1月21日

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Prachtige authentieke drogisterij zaak met een geweldige sfeer.

Prachtige authentieke drogisterij zaak met een zeer ruim assortiment in het hartje van Den Haag. Echt een bezoekje waard. Dit is een zaak waar je nog kunt kopen wat je elders allang niet meer kan vinden zoals hoogwaardige scheersets en kwasten. Service en kennis staan hier zeer hoog in het vaandel. Niets is te veel voor de medewerkers. De klant is beslist koning hier. Dat voel je gewoon.

2026年1月15日
自発的なレビュー

Beste Richard,

Bedankt voor deze prachtige review!

Hopelijk weer tot snel in de winkel.

5つ星のうち5の評価

De betere scheerspullen voor een goede prijs.

De bestelde artikelen zijn snel geleverd, kwalitatief goed en je wordt goed geïnformeerd.

2026年1月20日

Beste meneer van der Ploeg,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review achter te laten.

Fijn om te lezen dat onze scheerspullen u goed bevallen.

Hopelijk tot ziens.

5つ星のうち5の評価

Een online shop waar je je ogen bij…

Een online shop waar je je ogen bij uitkijkt! Groot assortiment en snelle levering. Mijn bestelling kwam vlot binnen en ik kreeg er ook nog een paar leuke monsters bij. Zeker een aanrader.

2026年1月19日

Beste Tezcan,

Bedankt voor uw review.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Goede kwaliteit van producten

2025年10月10日
自発的なレビュー

Beste Veronica,

Bedankt voor uw review!
Fijn om te lezen dat alles in goede orde bij u is gearriveerd.

5つ星のうち4の評価

IK had gevraagd om in te pakken

IK had gevraagd om in te pakken. En dat is helaas niet gebeurd. Daarnaast duurt het ook een paar dagen voordat het binnen was.

2025年10月6日

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw review.

Onze oprechte excuses dat uw pakketje niet was ingepakt. Dat hadden we inderdaad beter moeten doen, want het stond vermeld bij de ordernotities. De verzending heeft wel binnen de aangegeven termijn van drie werkdagen plaatsgevonden, zoals vermeld op onze website. We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, maar zijn daarbij ook deels afhankelijk van PostNL. Vervelend dat het in dit geval niet sneller is gelukt.

We hopen in de toekomst nog eens de kans te krijgen om u een echte vijfsterrenervaring te bieden. We zijn het met u eens dat dit keer niet alles goed is gegaan, en dat is voor ons ook “gewoon onvoldoende.”

Voor nu wensen wij u alvast een heel fijn weekend!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。