Jullie hebben mij gebeld dat U niet vier doosjes had en of ik wilde wachten tot U wel alles bij elkaar had. Dat was goede service wat uk waardeer. Jammer genoeg kon Posnl Zaterdag niet bezorgen, z... もっと見る
企業が回答しました
Het Marseille-product ontdekte ik in Frankrijk op reis met mijn vriend. Drogisterij van der Gaag bleek een aanbieding van twee voor een iets gereduceerde prijs te hebben in prachtige flesjes Een daar... もっと見る
企業が回答しました
Precies wat ik besteld heb , keurig verpakt , alleen duurt bezorging wat langer , dan bij de meesten. Dus beter niet bij e-mail te bestellen , want meestal koop ik in de winkel te veel uit de enorme s... もっと見る
企業が回答しました
Ik belde rechtstreeks met de drogisterij en ze waren heel behulpzaam. Goede service. Top bedrijf
Door de eeuwen heen heeft kennis, discretie en persoonlijke aandacht voor de klant ons gekenmerkt binnen de Drogisterij Branche. Drogisterij van der Gaag biedt als hofleverancier een breed en up to date assortiment aan met een sterk accent op onder andere geneesmiddelen, voedingssupplementen, kruiden, etherische oliën & chemicaliën. Kwaliteit en passend advies staat hoog in het vaandel.
Dagelijkse Groenmarkt 27, 2513AL, Den Haag, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel fijn contact gehad omdat een product niet op voorraad was maar heel snel het pakket ontvangen! Fantastische service :)

Binnen 1 dag binnen en leuk ingepakt met een persoonlijke kaart erbij

Drogisterij van der Gaag からの回答
De service was heel goed. De reactie per mail was prettig. De bestelde producten waren goed verpakt, snel opgestuurd met zelfs een handgeschreven kaart erbij. Klasse!

Drogisterij van der Gaag からの回答
Prachtige authentieke drogisterij zaak met een zeer ruim assortiment in het hartje van Den Haag. Echt een bezoekje waard. Dit is een zaak waar je nog kunt kopen wat je elders allang niet meer kan vinden zoals hoogwaardige scheersets en kwasten. Service en kennis staan hier zeer hoog in het vaandel. Niets is te veel voor de medewerkers. De klant is beslist koning hier. Dat voel je gewoon.

Drogisterij van der Gaag からの回答
De bestelde artikelen zijn snel geleverd, kwalitatief goed en je wordt goed geïnformeerd.

Drogisterij van der Gaag からの回答
Een online shop waar je je ogen bij uitkijkt! Groot assortiment en snelle levering. Mijn bestelling kwam vlot binnen en ik kreeg er ook nog een paar leuke monsters bij. Zeker een aanrader.

Drogisterij van der Gaag からの回答
Uitgebreide drogisterij in centrum van Den Haag met verzendservice. Goede deskundige service.
Als je hier in buurt bent kijk dan naar de prachtige versieringen in en om de winkel.
Heel snel geleverd en prima verpakt. Als extraatje een mooi kerstwens👍
Mooi assortiment. Snelle verzending van de bestelling! Ik kom graag terug in de webshop.
Hele vriendelijke omgang met klanten en goede service.Mooi producten van goede kwaliteit.
Snel bezorgd, goede verhouding prijs/kwaliteit, en een persoonlijk geschreven kaartje erbij; ik blijf klant, hoor!
Goede prijs voor een bekend product, keurig bezorgd en eenvoudig doeltreffend verpakt

Drogisterij van der Gaag からの回答
IK had gevraagd om in te pakken. En dat is helaas niet gebeurd. Daarnaast duurt het ook een paar dagen voordat het binnen was.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。