Fantastisk rejse bureau, isÊr Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. SkrÊddersyede lÞsninger til krÊsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blÊst bagover af bÃ¥de kompetence, kundeservice... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vores stÞrste anbefaling til at bruge DrÞmmerejser til ferie i Thailand ð¹ð. Ida havde forstÃ¥et vores Þnsker , om 3 skÞnne steder med hoteller , sÃ¥ tÊt pÃ¥ naturen ,at vi fÞlte en glÊde ved at stÃ¥ op... ãã£ãšèŠã
KÊre Ida / DrÞmmerejser â¥ïž Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! FÞrste gang var det vores bryllupsrejse â denne gang en uforglemmelig familieferie âïž I har endnu engang formÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vi valgte at prÞve DrÞmmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlÊgning med gode rÃ¥d og nÃ¥r vi ville Êndre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hvor andre vÊlger at gÃ¥ den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rÃ¥dgivning og betjening sÃ¥ vi er sikre pÃ¥ at jeres rejsedrÞmme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen pÃ¥ en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Ãsten, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie pÃ¥ en fjerntliggende Þ, skal pÃ¥ en generationsferie, Þnsker en rejse pÃ¥ businessclass eller en spÊndende rundrejser, kan vi hjÊlpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med at gÞre jeres rejsedrÞmme til drÞmmerejsen. Vores rejsemÃ¥l: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt klart 5 stjerner vÊrd
Jeg brugte for fÞrste gang DrÞmmerejser, da jeg skulle på ferie for at fejre min 50 års fÞdselsdag. Vi bookede en 6 ugers lang ferie til Dubai, Maldiverne og Thailand med ophold 6 forskellige steder. Alt spillede bare fra fly til transfer til hoteller. Ida fra DrÞmmerejser var exceptionel hurtig til at fange hvad det var jeg Þnskede af denne her ferie og hun skuffede ikke. Jeanette og Brian skal også have ros for deres indsats. Deres responstid er i en klasse for sig, der gik max 1/2 time fra man skrev til man havde svar. Det er ikke sidste gang vi bruger DrÞmmerejser. De bedste anbefalinger herfra.
Sikke en tur
KÊre drÞmme rejser (Ida!)
Tusind tak for en helt igennem fantastisk ferie, det var fine steder, lige efter vores smag du havde fundet til os så vi er meget tilfredse...
Det eneste der var i vejen med det hele var at vi skulle hjem igen :o)
Det bliver ikke sidste gang vi bruger DrÞmmerejser, nÊste gang bliver det fire uger i Asien :-)
Her er et udkast af vores oplevelse
MÞjn
For omkring 1 Ã¥rs tid siden skulle vi til at strikke vores tur sammen til Thailand. Vi er 2 brÞdre fra SÞnderborg, fÞrst i 60âerne der sammen med vores koner besluttede os for at bruge DrÞmmerejser. Et ord som vi alle hÃ¥bede kunne leve op til vores Þnsker. Og er du sunshine. De levede til fulde op til deres firmanavn. DrÞmmerejser. Fra fÞrste kontakt var vi i trygge og professionelle hÊnder som guidede os gennem hele processen. Vi ville gerne kombinere et af deres 14 dages tilbud + 1 uge ekstra med andre Þ destinationer. Ingen problem, selvom det var over jul og nytÃ¥r.
Med alle dokumenter (flybilletter, hotelreservationer, transport til vandâs og til landâs) tilsendt, tog vi flyveren til KÞbenhavn og videre til Bangkok. Hved hver ny destination var der styr pÃ¥ hvor vi skulle hen. Alt spillede. Det var bare rejsen der blev ved med at give, fÞlte vi. Ressorterne var udsÞgte og vi var virkelig pÃ¥ vores drÞmmerejse. Vi vil gerne takke alle de personer fra DrÞmmerejser, der var involveret i vores ferie.
Alice, Laila, Allan og Ken.
Nb. Vi er på ingen måde blevet opfordret, betalt eller lovet noget som helst, for at skrive om vores fantastiske eventyr.
Fantastisk service.
Fantastisk service fra bestilling til hjemkomsten fra Thailand. Jeg var på 3 forskellige Þer og transporten fungerede perfekt mellem Þerne, med DrÞmmerejsers samarbejdspartner. Beboelserne på stranden var alle perfekte, lige i vandkanten.
DrÞmmerejser gjorde min ferie fulendt.
Helt fantastisk oplevelse jeg har haftâŠ
Helt fantastisk oplevelse jeg har haft pÃ¥ min rejse rundt i Thailand ! DrÞmmerejser og deres team var behjÊlpelige fra start til slut. Ingenting manglede pÃ¥ destinationerne og rejsen var skruet effektivt sammen, med sÃ¥ lidt ventetid som muligt. Ingenting at sÊtte en finger pÃ¥ og kan ikke vente til nÊste Ã¥rs rejse med dem. KÃMPE anbefaling her fra !
Vi var 3 uger på Sri Lanka
Vi var 3 uger på Sri Lanka, de fÞrste 12 dage rundt på Þen med en virkelig god og rar chauffÞr. Vi fik en masse forskelige oplevelse i en virkelig smuk natur, og en befolkning som var enorm smilende og hjÊlpsomme. Alt var tilrettelagt på den bedst tÊnkelig måde og jeg vil virkelig gerne anbefale DrÞmmerejser!!
DesvÊrre en lidt skuffende oplevelse
Jeg brugte DrÞmmerejser som rejsebureau i håbet om at kunne kombinere grupperejse og alene rejse, og dermed have en agent der sÞrgede for, at alt blev booket på de rigtige tidspunkter, at der var styr på alle transfers, at de kunne vejlede i forhold til hvor jeg skulle tage hen og hvornår. På ALLE parametre blev jeg desvÊrre skuffet og jeg endte med en fÞlelse af, at jeg ville have haft en meget bedre tur hvis jeg havde planlagt, researchet og booket selv.
Update: DrÞmmerejser håndterede min feedback efter turen meget professionelt, de var enige i, at jeg ikke havde fået den forventede service, og de har tilbudt mig en kompensation. Jeg har derfor opdateret min bedÞmmelse fra 2 stjerner til 4.

DrÞmmerejser ããã®åç
Uovertruffen service
Vi er netop hjemvendt fra en familierejse til Maldiverne, som vi havde booket gennem DrÞmmerejser. Vi havde en fantastisk ferie på et vidunderligt resort på Maldiverne.
Vi oplevede bookingen af rejsen gennem DrÞmmerejser som en utroligt god proces, men gode priser, ekstremt hurtige svar og en stor fleksibilitet i forhold til at få vores rejse til at passe prÊcis til os. Også da det viste sig, at vi havde opgivet forkert navn på en af de rejsende, gik DrÞmmerejser langt for at finde en lÞsning, som ikke gjorde rejsen dyrere for os. Vi vil absolut anbefale at rejse med DrÞmmerejser.
ALT fungerer!
KÊre DrÞmmerejser,
Min mand og jeg er lige kommet hjem efter en utrolig oplevelsesrig rundrejse på Bali. Alt fungerede til UG. Flyturen, transfer frem og tilbage til lufthavnen. Guidet dagsture, de dage hvor der skulle skiftes til nyt hotel - ALT har fungeret 100 %.
Vi vender helt sikkert tilbage til DrÞmmerejser en anden gang.
Fantastiske Thailand
Hej DrÞmmerejse
Vi er lige kommet hjem efter en rejse til Thailand med jer. Det hele fungerede helt fantastisk. BÃ¥de transfer og indenrigsfly.
Hotellerne var alle rigtig gode, vi faldt fuldstÊndig for La Flora i Khao Lak.
Vi kontakter helt sikkert jer igen ved nÊste rejse
Bedste hilsner Per og Gitte
Bedste rejseselskab i Dk
Hej DrÞmmerejser
Det er nu anden gang vi har rejst med jer, og der er kun ros at sige til jeres rejser.
Alt spiller fly hoteller transfer og ture.
Hotellerne i tilbyder er super lÊkre chauffÞr til transfer og ture er der til tiden, det er så lÊkkert.
Vi havde lidt forsinkelser på flyet hjem, men det er drÞmmerejser ikke skyld i.
SÃ¥ vi kan helt klart godt anbefale drÞmmerejser. Og det er ikke sidste gang vi rejser med jerâ€ïž
De bedste ferie hilsner fra Dan og louise
Alt fungerede perfekt
KÊre drÞmmerejser,
Min datter og jeg var uge 31-32 i Thailand. Bangkok - Floating River House mv - Hua Hin. Kanon tur..alt klappede..og et fantastisk hotel I havde fundet til os i Hua Hin. Super beliggenhed, lÊkker pool og venligt personale.
Mine bedste anbefalinger.
Tusind tak til DrÞmmerejser for enâŠ
Tusind tak til DrÞmmerejser for en fantastisk tur til Malaysia! Turen var sÃ¥ fint planlagt og arrangeret! KÊmpe ros til DrÞmmerejser! Ser frem til at booke nÊste rejse hos jerâš
Rejse
Vores rejse til Cambodia - Singapore og Thailand : drÞmmerejser havde sÞrget for fantastiske godt beliggende hoteller i hht de attraktioner vi gerne ville se- hoteller var rigtig gode med fantastisk beliggenhed samt service-transfer forlÞb ukompliceret og legende let og behageligt⊠at bestille rejsen igennem drÞmmerejsen forlÞb ligesÃ¥ - hurtigt og meget kompetent⊠har kun meget rosende ord at sige og vores rejse var fantastisk ð¥°
I lever op til navnet! ð€©
I kan med sande kalde jer DrÞmmerejser ð€©
Vi har haft den mest fantastiske drÞmmerejse til Thailand i 14 dg. 2 voksne og 3 bÞrn alder 15-19 Ã¥r. Alt var fuldstÊndig perfekt! Fantastiske flotte hoteller og minderige steder, alle former for transport stod klar hvert sted og ventede pÃ¥ os ð€© indenrigs og udenrigsfly, speedbÃ¥de og flotte biler med venlige chauffÞrer. Meget bedre end man havde turdet drÞmme om. Tusind tak!
FÞrste gang men ikke sidste gang
Vi rejste for fÞrste gang med DrÞmmerejsertil Thailand her i april 2024. Vi havde valgt "LUKSUS I BANGKOK, RIVER KWAI & HUA HIN", idet mit helbred gÞr at jeg kun kan rejse så langt ved at have de sÊder der kan ligges helt ned - og som ekstra bonus overnattede vi på absolut skÞnne hoteller.
Den sidste uge på det 101 årige hotel Centara Grand Beach Resort er en fed oplevelse - hotellet er holdt i den oprindelige stil, hvilket er det der gjorde at jeg faldt pladask for hotellet da vi skulle vÊlge rejse bureau - kun DrÞmmerejser havde både "The Floathouse River Kwai" og "Centara Grand Beach Resort" - begge hoteller som var mega favorit hos os.
Hotellet i Bangkok Chatrium Hotel Riverside, var også et skÞnt hotel. Det ligger ved den store flod og hotelles egen "shuttle boat" til flodens andre flodbåde fra pier N1, gjorde det nemt for os rejsendemed min mini elkÞrestol at komme frem og tilbage og poolen var et skÞnt sted at vÊre pga varmen. Det eneste vi måske bagefter ville have Êndret var at have en dag mere i Bangkok, da byen har meget og byde på.
Inden bestillingen af rejsen havde DrÞmmerejser undersÞgt, hvordan det var muligt for mig også at opleve mest muligt under del del, hvor vi havde guide på - River Kwai delen. Opholdet på "The Floathouse River Kwai" og guiden var eksemptionelt - herunder kopi af min anmelde af hotellet: This is a very unique hotel an experience to stay here. The location is superb and your transfered to and from here via boat. This hotels rooms has air-condition which was need in April and the near by hotel did not have it which I know some off their guests missed a lot.
From the reception one can jump in the river (very a life west) loat a long the hotel and at the end of a "pathway" clim up - try it.
Our guide during our stay was Si-mun (do not know if spelled correct). He is of one of the local Mon tribes and he did very much more that we could expect - I travel with a foldebal electric wheelchair as I can only walk a bit. He help my husband carring the wheelchair when ever needed. The hotel it self is wheelchair friendly. He toke us to an other Mon town so there was fewer steps for me to climb before using my wheelchair. In the Mon town he told us a lot and let us have the time we needed. (When we after the hotel went to Hells gate he had arranged a golf cart to take me - normally only walking is possible).
Vi vil helt klart benytte DrÞmmerejser, hvis de på et andet tidspunkt har rejser til et sted vi gerne vil udforske.
Erfaring, indlevelse og sans for detaljen
Vi kontaktede DrÞmmerejser et år fÞr vores sÞlvbryllup i april 2024 for at få sammensat 14 dages rejse sammen med vores to store bÞrn. Vi havde opstillet en rÊkke Þnsker og et budget, og Ida fangede med det samme vores drÞmme. Efter en grundig telefonsamtale kom hun med et forslag, der indeholdt 2 nÊtter i Bangkok, 3 nÊtter på Koh Ngai og til sidst 7 nÊtter på det lÊkre resort Rawi Warin på Koh Lanta, hvor vi ville ankomme dagen fÞr sÞlvbrylluppet. De valgte hoteller og resorts var helt perfekte. Samtlige transfers fungerede helt efter planen med gode kÞretÞjer og venlige chauffÞrer. Og da vi ankom til det sidste resort, havde DrÞmmerejser som prikken over i'et sÞrget for, at sengen på vores vÊrelse var smukt dekoreret med en sÊrlig lykÞnskning med sÞlvbrylluppet. Vi er helt igennem tilfredse og vil absolut benytte DrÞmmerejser igen en anden gang.
1 gang jeg rejser med DrÞmmerejser
1 gang jeg rejser med DrÞmmerejser - og absolut ikke sidste gang.
Service fra dag et til vi kom hjem, super information og dialog.
Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Rundrejse i thailand
Er lige kommet hjem fra en rundrejse i Thailand som drÞmmerejser havde arrangeret. Vi er 100% tilfredse. De svarede hurtigt og tålmodigt på alle mine mange spÞrgsmål i forbindelse med planlÊgning af rejsen, og op til rejsen. Alle hotellerne var af super god kvalitet og transfer var i lÊkre biler.. helt igennem perfekt arrangeret af drÞmmerejser
God service - gennemfÞrt ferie
Vi havde en dejlig tur til Thailand med drÞmmerejser. Alt spillede fuldstÊndig som det skulle. Vi rejste med en baby på 9 mdr, og drÞmmerejser sÞrgede både for bassinet i fly og autostol i transport. Desuden var de nemme at få fat på og hjalp os med alle vores spÞrgsmål. Ikke sidste gang vi rejser med drÞmmerejser - stort tak for den bedste ferie.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ