Fantastisk rejse bureau, isÊr Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. SkrÊddersyede lÞsninger til krÊsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blÊst bagover af bÃ¥de kompetence, kundeservice... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vores stÞrste anbefaling til at bruge DrÞmmerejser til ferie i Thailand ð¹ð. Ida havde forstÃ¥et vores Þnsker , om 3 skÞnne steder med hoteller , sÃ¥ tÊt pÃ¥ naturen ,at vi fÞlte en glÊde ved at stÃ¥ op... ãã£ãšèŠã
KÊre Ida / DrÞmmerejser â¥ïž Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! FÞrste gang var det vores bryllupsrejse â denne gang en uforglemmelig familieferie âïž I har endnu engang formÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vi valgte at prÞve DrÞmmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlÊgning med gode rÃ¥d og nÃ¥r vi ville Êndre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hvor andre vÊlger at gÃ¥ den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rÃ¥dgivning og betjening sÃ¥ vi er sikre pÃ¥ at jeres rejsedrÞmme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen pÃ¥ en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Ãsten, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie pÃ¥ en fjerntliggende Þ, skal pÃ¥ en generationsferie, Þnsker en rejse pÃ¥ businessclass eller en spÊndende rundrejser, kan vi hjÊlpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med at gÞre jeres rejsedrÞmme til drÞmmerejsen. Vores rejsemÃ¥l: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rejse til Maldiverne
Min hustru og jeg er lige kommet hjem fra en ferie til Maldiverne. rejsen var arrangeret af DrÞmmerejser. Turen var fantastisk, og alt samarbejde med DrÞmmerejser var pragtfuldt, uden nogen problemer.
Hilsen Svend
Kan siges ganske enkelt
Kan siges ganske enkelt - DrÞmmerejser er et fantastisk rejsebureau. HÞj kvalitet hele vejen igennem.
DrÞmmerejser lever fuldt op til deresâŠ
DrÞmmerejser lever fuldt op til deres navn, som arrangÞr for vores rejse til Borneo, Kuala Lumpur og Perhentian Island i Malaysia.
DrÞmmerejser har vÊret fantastiske til at sammensÊtte min datter og mit Þnske om en rejse til jungle- by og badeferie og givet os en oplevelsesrig og mindevÊrdig ferie i 18 dage. En ferie som vi helst ikke ville hjem fra. Kommunikationen har hele vejen vÊret rigtig god, man taler og skriver med de samme Brian og June ved hver henvendelse. Prisen har ligget under hvad andre har kunne byde ind med. Alt transport med skiftende fly, afhentning på de forskellige destinationer har vÊret uden eller med ganske få forsinkelser. SÞde og meget vidende guider som er gode til at formidle på forståeligt engelsk.
Sukau Rainforrest Lodge på Borneo er i super hyggelige omgivelser, omgivet af regnskoven og kinababantangfloden, en orangutang hyggede sig i og omkring lodgen og resten af the big five og mere til var vi også heldige at opleve. Den anden side af Borneo i Kota Kinabalu ved sydÞstasiens hÞjeste bjerg Mount Kinabalu, poring spring med varme kilder og en tur på 100 meter lang hÊngebro i trÊtoppene, kÞlig regnskov med massere af planter og fiskespa med meget store fisk. Oplev kontrasten til junglen med pulserende byliv i Kuala Lumpur kÊmpe shoppingcentre og skyhÞje bygninger og så slutte af på bowntyÞen Perhentian Island med den fineste sandstrand og turkis blåt klart vand. Havskildpadder, rokker, hajer, fisk i alle farver og koraler, aber, Leguaner og en masse andre dyr. Man skal indstille sig på at Perhentian Island har den flotteste og lÊkreste strand og udsigt og et rigt dyreliv, samt havskildpadder blot få svÞmmetag ude i vandet, men at mad, service og vÊrelseskomfort ikke er på samme hÞje niveau. Men hvis man kan vÊlge hytter i 1. eller anden rÊkke, kan man nyde det flotte vand fra terrassen.
Det Malaysiske folk er meget venlige og hjÊlpsomme. Vil helt klart anbefale DrÞmmerejser
Verdens bedste rejsebureau !!!
Verdens bedste rejsebureau !!!
DrÞmmerejser lever 100 % op til forventningerne og hjalp os med alle udfordringerne vi havde pÃ¥ grund af vejret pÃ¥ BaliâŠ. utroligt serviceminded og super hjÊlpsomme⊠Kan ikke anbefale dem nok og vi skal sÃ¥ meget rejse med dem igen nÊste gang vi skal til Indonesien!!!
Vi har lige vÊret afsted med drÞmmerrjser
Vi har lige vÊret afsted på bryllupsrejse til Thailand med DrÞmmerejser. Alt var helt perfekt
Vil klart anbefale dem til andre og rejser også selv med dem igen nÊste gang vi tager afsted.
DrÞmmerejser lever op til navnet
KÊre DrÞmmerejser og agent Lise
Vi var en familie på 4 som havde besluttet os for at holde en lang ferie i februar 2023. Vi fandt efter at have sÞgt udbydere på nettet frem til DrÞmmerejser.
De viste sig at have det bedste tilbud og kom med en god og rimelig pris - også set ift. de andre rejsebureauer.
Lise fra DrÞmmerejser var utrolig god til at lytte og spÞrge ind til, hvilken form for rejse som vi Þnskede. Hun forklarede også, at da vi ville se Bangkok - så skulle vi nok ikke tage det ophold lige, da vi ankom grundet jetlag, men vente, hvilket var super god rådgivning.
I Thailand var vi på 4 forskellige hoteller, som alle var virkelig gode på hver deres måde. Og vi fik lige den rejse som vi havde drÞmt om. Alt gik lige efter planen og alt spillede ift. transporten imellem de forskellige lokationer.
Vi har allerede anbefalet jer til familie, venner og kollegaer og vil absolut gerne rejser med jer igen en anden gang. Tak for en god ferie fra start til slut.
Carsten, Trine og bÞrn
Fantastisk tur til Thailand
Vi har lige fejret min mands 60 års fÞdselsdag med en tur til Thailand (Mor, Far & 2 piger på 19 & 22 år). DrÞmmerejsen sammensÊtte vores rejse til Thailand. Vi havde skrevet lidt sammen, inden at vi besluttede os for en tur til DrÞmmerejsens kontor i HornbÊk. Her blev vi mÞdt af en kompetent medarbejde som havde tid til at fortÊlle om forskellige destinationer/Þer i Thailand. Vi bestilte en tur som startede i Bangkok (Chatrium Hotel), og så videre til Krabi (Tubkaak Boutique Hotel) & Koh Lanta (Pimalai). Hotellerne var top class og alt spillede (transport til/fra hotellerne/lufthavn m.v.). Tubkaak Boutique Hotel var helt fantastisk og kan kunne anbefales. Alle steder havde sin charme. Uden tvivl vil vi brug drÞmmerejser igen til at arrangere vores nÊste tur.
Pimalai et besÞg vÊrd
Super god service, sÞde, hjÊlpsomme og hurtige - fantastisk destination og tur for vores familie.
Fantastisk ferie til Tanzania ogâŠ
Fantastisk ferie til Tanzania og Zanzibar for familie på fem. Vores Þnsker til safari med besÞg i to nationalparker Trangire og Ngorongoro og sidst afslapning ved den smukkeste strand på Zanzibar - alle vores Þnsker blev opfyldt til fulde. Tak til Ida og hendes dygtige team - vi vender bestemt retur.
Perfekt rejse
Tusinde tak til DrÞmmerejser for at arrangere vores rejse 3 uger i Thailand. Alt fungerede perfekt lige fra bestilling af rejsen til flytur, transfer (privatchauffÞr og speedbåd) Vi vil klart bruge DrÞmmerejser igen.
SkÞnneste vinterferie på Mauritius
SkÞnneste vinterferie på Mauritius! Bedste flyafgang så vi fik max ud af fridagene, skÞnneste hotel med top-beliggenhed, fede vandsportsaktiviteter og godt udvalg af restauranter på resortet - alt levede 100% op til de kriterier vi havde delt med Ida - ligesom da vi var i Thailand med DrÞmmerejser for nogle år siden. Vi sÊtter stor pris på at kunne få skrÊddersyet vores rejser helt efter vores Þnsker og behov - hvilket Ida gÞr med succes gang på gang. Vi glÊder os allerede til NY i uge 42 - som DrÞmmerejser selvfÞlgelig også har arrangeret - og kan på det varmeste anbefale DrÞmmerejser!
Fantastisk rejsebureau - alt var perfekt!
Vores familie er netop kommet hjem fra en fantastisk dejlig ferie i Thailand. Allerede da vi tog kontakt til DrÞmmerejser blev vi mÞdt af en super service og forståelse af vores Þnsker til turen, der resulterede i et oplÊg med to destinationer, der hver isÊr fuldstÊndig ramte plet - tusind tak!
Vi var i Þvrigt på Koh Mook (Sivali Beach Resort) og Koh Lanta (Pimalai) - begge steder fantastiske på hver deres måde - og det er bestemt ikke sidste gang vi får DrÞmmerejser til at arrangere vores ferie.
Knuste drÞmme med DrÞmmerejser
Vi kan desvÊrre kun give en stjerne-da vi ikke fÞler vi blev ordentlig hÞrt..og det er vi utrolig kede afð
Så vi kan desvÊrre ikke anbefale drÞmmerejser, slet ikke til en bryllupsrejse..
Vil lige lave et svar på nedenstående:
d.14/4-23
KÊre Ida
Du vil have ret og det er okay..men det hjÊlper ikke pÃ¥ hvordan sandheden for os erðFirben der lÞber under dÞren for at dÞren har givet sig-og fugt fra badekar til sovevÊrelse..osv..det var gammelt og slidt..
Vi har vÊret SÃ
skuffet og kede af det..og du nedgÞr og negligere hvordan vi har haft det. Håber du en anden gang ikke sender nygifte til samme hotel-da forventningerne vil blive knust..der er hverken luksus eller lÊkkert..
Hotellet i Bangkok var et fint hotel(ikke luksus) men der skulle vi også kun vÊre 2 nÊtter..
Ikke mere herfra-vil ikke bruge mere energi på det..
Vi havde kun en bryllupsrejse og den kan jo desvÊrre ikke laves omð

DrÞmmerejser ããã®åç
Dygtig og lyttende og hjalp os med enâŠ
Dygtig og lyttende og hjalp os med en virkelig drÞmmerejseð€©
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale demð€©
Er lige kommet hjem fra Thailand superâŠ
Er lige kommet hjem fra Thailand super fin tur rejser gerne med jer igen
Thailand med 3 stop
DrÞmmerejser har arrangeret vores rejse til Thailand, super tur med gode hoteller. Start Aonang, sÃ¥ Koh Kradan og sidst Koh Lipe. Hvert sted kunne noget forskelligt, som har vÊret helt perfekt for os. Tak for gode rÃ¥d og vejledning ved planlÊgning ð Vi ser allerede nu frem til nÊste tur ð
Vi havde DrÞmmerejser til at arrangererâŠThailand
Vi havde DrÞmmerejser til at arrangerer tur til Railay Beach og Khao Lak Thailand. Der var total styr på tingene med transfer fly, hoteller mv.
Super profesionelle personale ved DrÞmmerejser altid klar til at besvare evt. spÞrgsmål ifm. rejsen.
Vil helt klart rejse med dem igenð
Vi havde en super tur til Thailand
Vi havde en super tur til Thailand â praktikken omkring bestillingen og selve rejsen fungerede rigtig fint.
Aftaler og tider blev alle overholdt ð
Hurtige svar ved henvendelser til DrÞmmerejser.
SÃ¥ vi har vÊret glade for vores fÞrste tur med DrÞmmerejser ð
Hjemme efter 3 fantastiske uger iâŠ
Hjemme efter 3 fantastiske uger i Thailand.
Netop hjemvendt efter 3 dejlige uger i Thailand ( Krabi - Koh Ngai - Koh Lanta )
Stor ros til DrÞmmerejser, alt har fungeret til UG, både flyrejsen, transfers, hoteller, bådture m.m. Vi er helt klart kunder hos DrÞmmerejser nÊste gang.
Vi har haft en perfekt rejse.
Vi har haft en perfekt rejse. Og det er fordi alt var planlagt fra DrÞmmerejse. Fra vi landede på Krabi blev vi hentet og bragt til de forskellige steder vi skulle bo. Så man kunne bare slappe af og nyde sin ferie.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ