Drulvo

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Ik heb via Instagram DE koffie besteld

Ik heb via Instagram DE koffie besteld op 18 september. Mail ontvangen dat de bestelling is aangekomen. En dat het gevraagde klaar stond voor verzending. Maar niets ontvangen. Half oktober opnieuw een mail gestuurd. Weer bericht gekregen dat het verstuurd zou worden met 3 pakken koffie extra voor het ongemak. Maar nu eind november nog steeds niks ontvangen. Ben gewoon opgelicht voor €97,-. Wees gewaarschuwd voor deze nep site. Dave Imming

2025幎11月28日

Koffie niet gekregen

Mij is het zelfde overkomen. Koffie besteld, betaald, maar niets ontvangen. Ook een mail gehad met vertraging en extra koffie. Heb nu aangifte gedaan. Moet iedereen doen, misschien dat dat gaat helpen. Stelletje aso,s daar om mensen zo van het geld af te helpen. Smerige oplichters.

2025幎11月4日

Oplichting

Het spijt mij zeer ik ga aangifte doen tegen dit bedrijf mijn bestelling wordt niet gelevert. Ik heb contact gehad met de wise bank het is in het Engels maar hele behulpzame mensen. Ik kan je aanraden om dit ook te doen en tevens je eigen bank in lichten. Ga ook aangifte doen.

2025幎10月6日

Bedrogen door Drulvo.nl

Op 6 september koffie besteld. Opschuimer Extra en wat nog meer. 2 keer een mailbericht gehad dat de bezorging op zich liet wachten. Ik zou daarom 1,5 kg. extra koffie krijgen. De bestelling zou bezorgd worden tussen 24 en 26 oktober. Geen reactie op per mail gestelde vragen. Website is uit de lucht. Aan het lijntje gehouden tot ik na 8 weken het betaalde bedrag niet meer terug kon boeken.

2025幎10月27日

Ik ben er ook ingetrapt

Ook begin september koffie besteld bij Drulvo. Tot op heden niets gekregen maar wel betaald. Als ik de andere reviews lees dan ga ik ook de boot in voor 121 euro. Bij mij word als nieuwe klant een melkopschuimer beloofd en voor het lange wachten ook 1.5 kilo koffie bij de bestelling. Een stel oplichters zijn het die niets leveren maar wel euros innen.

2025幎10月25日

Op 9 september koffie besteld en

Op 9 september koffie besteld en betaald, direct een bevestiging van de bestelling. Dus de eerste reactie gaf veel vertrouwen. Daarna bleef het stil, tot begin oktober. Toen een mail ontvangen dat ik 1,5 kg koffie extra kreeg omdat het zo lang had geduurd. Maar..... tot op heden geen koffie ontvangen en ook geen antwoord op de mailtjes die ik inmiddels heb verstuurd. WAARDELOOS.

2025幎9月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス