Dealer Totaal Concept レビュヌ 6,278

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Eigenlijk heel weinig te vertellen. De aanvraag was gelijk in behandeling genomen en er waren geen gekke moeilijke vragen gesteld. En de uitleg was helder en duidelijk.

5぀星のうち5の評䟡

Ik was in een situatie waar een auto per direct nodig was gezien de locale wetgeving mijn huidige transport niet meer op prijs stelde. Het team bij DTC had wat vaard gezet achter de noodzakenlijke... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Van het moment dat het fout ging met de auto verkoper tot het eind hebben ze mij super geholpen en er voor gezorgd dat ik mijn auto heb gekregen. Nogmaals hartelijk dank voor de super afhandeling

5぀星のうち5の評䟡

Top, na veel moeite en doorzettingsvermogen werd ik uiteindelijk geaccepteerd. Ik ben hier erg blij mee en dankbaar dat het gelukt is

䌁業情報

1. 金融機関
  2. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟
  3. カヌ リヌス業
  4. リヌス業

圓該䌁業による蚘述

DTC staat voor Dealer Totaal Concept en die naam zegt alles. Met een dealernetwerk van meer dan 2.000 leveranciers bieden wij een veelzijdig totaalpakket aan financiële diensten voor particuliere en zakelijke automobilisten, waaronder ook zzp’ers. DTC is sinds 2001 gespecialiseerd in het afsluiten van autoverzekeringen en het verstrekken van financieringen in de vorm van een persoonlijke lening, Financial Lease, Operational Lease of Equipment Lease. Elke overeenkomst komt deskundig, zorgvuldig en met oog voor uw persoonlijke situatie tot stand. Maatwerk is voor ons de standaardnorm. De ruim 80 gediplomeerde medewerkers van DTC Lease, DTC financieringen en DTC Verzekeringen helpen u graag aan een passende financiering, zowel particulier als zakelijk, van een nieuwe of gebruikte personenauto, motor, caravan of camper, lichte bedrijfswagen of vrachtwagen, machine of bedrijfsmiddel zoals een computer en andere apparatuur. De meer dan 60.000 voertuigen en machines op www.dtc-lease.nl zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt uw aanvraag zowel telefonisch als online indienen en wij verzorgen de rest, binnen 24 uur. Met die snelheid van contact en acceptatie en onze ruime openingstijden, zes dagen in de week, onderscheiden wij ons!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Alles verliep vlot en de communicatie

Alles verliep vlot en de communicatie werkt ook goed!

2026幎4月1日

Dealer Totaal Concept からの回答

Fijn om te horen dat alles zo duidelijk was, daar streven wij iedere dag naar. Veilige kilometers gewenst.

Namens ons hele team wensen wij je veel rijplezier toe.

5぀星のうち4の評䟡

Snel

Snel, en goede service

2026幎4月7日

Dealer Totaal Concept からの回答

Bedankt voor het geven van de review! Heel veel rij plezier.

5぀星のうち5の評䟡

Alles snel en duidelijk geregeld

Alles snel en duidelijk geregeld. Aanpassingen binnen no time gedaan. Prettig en vriendelijk contact!

2026幎4月10日

Dealer Totaal Concept からの回答

Wat leuk om te horen dat alles goed en snel is afgehandeld! Fijn dat jullie tevreden zijn – daar doen we het voor. Altijd welkom als we weer iets voor jullie kunnen betekenen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。